Зима

# #

Зима

Зимата в Катарино СПА Хотел е истинско преживяване със заснежените върхове и романтична белота, обгръщаща комплекса от всички страни.

Хотелът организира регулярни трансфери до ски лифта в Банско и обратно за почитателите на зимните удоволствия.

Ако искате да избегнете дългите опашки на лифта, може да се възползвате от възможността да закупите  ски карта директно от рецепцията на хотела.

Комплексът има собствен ски гардероб и разполага с нови ски и сноуборд оборудване, модели от 2017 година, както и нови обувки. Разполагаме със съоръжения за сушене и подгряване, както и със сервиз на ски оборудването.  

Ски оборудването, предлагано в ски гардероба на Катарино СПА Хотел е на преференциални цени за гостите на комплекса.

01

Басейни

Комплексът разполага с 3 басейна с лечебна минерална вода с температура 34 градуса С: вътрешен басейн с джакузи пещера, външен басейн за възрастни с топла връзка с вътрешния басейн и детски външен басейн. Двата басейна за възрастни са целогодишни, а детският може да се ползва само през лятото.

Виж Още

Фитнес център

02

Оборудван е с най-модерното поколение уреди на TechnoGym - бягаща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбиниран уред с тежести, свободни тежести. Изгледът по време на тренировката е към планината.

Виж Още
03

Тенис на корт

Ако случите на лошо време, а искате да се пораздвижите или просто предпочитате активната почивка, Катарино СПА Хотел Ви предлага отлични възможности за тенис корт на хотела с настилка тартан.

Виж Още

Боулинг, електронни игри и билярд

04

Ние Ви предлагаме:

 • зала с четири пистов боулинг
 • две билярдни маси
 • мини футбол, дартс, въздушен хокей
Виж Още
05

Занимания по интереси

Предлагаме Ви възможността да се включите в групите ни по рисуване, извайване на предмети от глина, мандала /оцветяване на глинени предмети/ под вещото ръководство на професионален художник и скулптор. Часовете са част от пакети, които организираме през лятото.

Виж Още

Зимни активности

06

За всички любители на зимните спортове предлагаме отлично ски оборудване и безплатно ползване на ски гардероб с подгреватели. Тук имате възможност, както да оставите за съхранение Вашето оборудване, така и да наемете ски, сноуборд, шейни и зимни принадлежности.

Виж Още
07

Спортни активности извън хотела

Ако обичате по - екстремните изживявания, нови приключения или просто незабравима разходка из нашия край, не се двоумете да резервирате:

 • Планински преходи с водач
 • Велопреходи с водач
 • Пикник
 • Офроуд и АТВ преходи
 • Рафтинг, Каякинг, Каньонинг
 • Стрелба с лък, с въздушна пушка
 • Конна езда
 • Полет с де...
Виж Още

За деца

08

През лятото забавляваме любимите ни малки гости на открития детски басейн или на двете детски площадки с люлки, пързалки, пясъчници и весели игри навън. Организираме и арт активности, с които развиваме въображението на децата и възпитаваме любов към природата.

 

През зимата децата играят с опитни аниматори в Детския клуб, любуват се на пухкавия сняг на с...

Виж Още