Зима

# #

Зима

Зимата в Катарино СПА Хотел е истинско преживяване със заснежените върхове и романтична белота, обгръщаща комплекса от всички страни.

Хотелът организира регулярни трансфери до ски лифта в Банско и обратно за почитателите на зимните удоволствия. Трансферите са безплатни, на всеки кръгъл час в часовете 8:00 - 12:00 и 14:00 - 17:00 ч.

Ако искате да избегнете дългите опашки на лифта, може да се възползвате от възможността да закупите  ски карта директно от рецепцията на хотела.

Комплексът има собствен ски гардероб и разполага с нови ски и сноуборд оборудване, модели от 2017 година, както и нови обувки. Разполагаме със съоръжения за сушене и подгряване, както и със сервиз на ски оборудването.  

Ски оборудването, предлагано в ски гардероба на Катарино СПА Хотел е на преференциални цени за гостите на комплекса.

През зимата предлагаме интересни безплатни занимания за свободното време в комплекса - часове по йога, стречинг, водна аеробика, латинотанци, артработилница, семейни игри на открито, преходи по екопътеки.

01

Басейни

Комплексът разполага с 3 басейна с лечебна минерална вода с температура 34 градуса С: вътрешен басейн с джакузи пещера, външен басейн за възрастни с топла връзка с вътрешния басейн и детски външен басейн. Двата басейна за възрастни са целогодишни, а детският може да се ползва само през лятото.

Виж Още

Фитнес център

02

Оборудван е с най-модерното поколение уреди на TechnoGym - бягаща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбиниран уред с тежести, свободни тежести. Изгледът по време на тренировката е към планината.

Виж Още
03

Тенис на корт

Ако случите на лошо време, а искате да се пораздвижите или просто предпочитате активната почивка, Катарино СПА Хотел Ви предлага отлични възможности за тенис корт на хотела с настилка тартан.

Виж Още

Боулинг, електронни игри и билярд

04

Ние Ви предлагаме:

 • зала с четири пистов боулинг
 • две билярдни маси
 • мини футбол, дартс, въздушен хокей
Виж Още
05

Занимания по интереси

Предлагаме Ви възможността да се включите в групите ни по рисуване, извайване на предмети от глина, мандала /оцветяване на глинени предмети/ под вещото ръководство на професионален художник и скулптор. Часовете са част от пакети, които организираме през лятото.

Виж Още

Зимни активности

06

За всички любители на зимните спортове предлагаме отлично ски оборудване и безплатно ползване на ски гардероб с подгреватели. Тук имате възможност, както да оставите за съхранение Вашето оборудване, така и да наемете ски, сноуборд, шейни и зимни принадлежности.

Виж Още
07

Спортни активности извън хотела

Ако обичате по - екстремните изживявания, нови приключения или просто незабравима разходка из нашия край, не се двоумете да резервирате:

 • Планински преходи с водач
 • Велопреходи с водач
 • Пикник
 • Офроуд и АТВ преходи
 • Рафтинг, Каякинг, Каньонинг
 • Стрелба с лък, с въздушна пушка
 • Конна езда
 • Полет с де...
Виж Още

За деца

08

През лятото забавляваме любимите ни малки гости на открития детски басейн или на двете детски площадки с люлки, пързалки, пясъчници и весели игри навън. Организираме и арт активности, с които развиваме въображението на децата и възпитаваме любов към природата.

 

През зимата децата играят с опитни аниматори в Детския клуб, любуват се на пухкавия сняг на с...

Виж Още
https://www.livechatalternative.com/