Театър в Разлог зимен сезон билети на рецепция Катарино

Posted by Katarino 22.01.2019 0 Comment(s) За региона,

На театър в района на Катарино СПА хотел

Ако искате да разнообразите вечерите си с малко културна програм, препоръчваме Ви пиесите, които ще се поставят в читалището в Разлог този сезон

I.  23.01.2019 (сряда) от 18:30 ч.
в НЧ "15.IX.1903 - 1909" гр. РАЗЛОГ гостуват 
АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА, СТЕФАН ИВАНОВ и МИЛЕНА МАРКОВА - МАЦА с хитовата комедия на ПК "Вива Арте" София

"Л Ъ Ж А Т А"
от Флориан Зелер
Постановка: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ
Превод Снежина Русинова-Здравкова
Когато истината е неразличима от лъжата или обратното, най-добрият ти приятел се превръща в твой верен шпионин. Половинката пък – в обект на грандиозни подозрения.
„Лъжата” е КОМЕДИЯ за истината, а ние се опитваме да си отговорим на въпроса кое е по-комфортно – съмнителното спокойствие на чистата, но болезнена истина или гузната съвест от опашатата лъжа. Спектакъла понася зрителите във вихрушка от лъжи, полуистина и много смях!

II. 05.02.2019г. 19.00часа "Оскарите в Музиката"

Милица Гладнишка и Филип Аврамов ще представят своя музикален проект "Оскарите в Музиката" на 05.02.2019г. в Разлог. Домакин е НЧ "15.IX.1903г. - 1909". Събитието е съвместна продукция с Държавна опера Бургас и ще представи по много забавен начин едни от най- известните песни от филми в света. Ще можете да се насладите, както на актьорските умения на двамата водещи на церемонията, така и на музиката от филмите "Красавицата и звярът ", "Мръсни Танци ", " Джеймс бонд ", "Армагедон ", "Роки ", "Междузвездни войни ", "Доктор Живаго ", "Властелина на пръстите ".
 

III. 13.02.2019г. Театрална постановка -Жена ми се казва Борис

актьори:
ЛЮБОМИР НЕЙКОВ, СТАНИМИР ГЪМОВ, СТЕФАН РЯДКОВ, ПЕТЬО ПЕТКОВ – ШАЙБАТА, ДИАНА ЛЮБЕНОВА, ЕРНЕСТИНА ШИНОВА и ЖАНИНА ДОНЧЕВА

“ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС”
от Рафи Шарт
Режисьор : Владлен Александров
Сценография : Петьо Начев
Костюми : Антония Попова и Алина Тютър
Времетраене : 120 мин

Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да и разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Любомир Нейков).
“Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.