YON-KA

 

YON-KA е висш клас професионална френска козметика. Продуктите се произвеждат единствено в Лаборатория Мулталер в Париж, което е сигурна гаранция за качество.

Уникалното и различното в YON-KA е синергичното включване на етерични масла и растителни екстракти в един и същ козметичен продукт, което значително повишава ефективността му. Лаборатории Мулталер наричат това свое откритие Био-Интегрирана Растителна Терапия.Освен изобилие от етерични масла и растителни екстракти, днес в продуктите YON-KA откриваме още и плодови киселини, морски екстракти, както и много други активни компоненти.

“Съкровището” на YON-KA е съчетанието на 5 основни етерични масла – Лавандула, Здравец, Розмарин, Кипарис и Мащерка, които имат изключителен ефект върху кожата.

ARBU

 

Потребителите по целия свят са все по-уморени от химикалите, които са в изобилие в нашето ежедневие. Ето защо arbū създаде своите колекции с помощта на разнообразие от над 50 органични съставки, сертифицирани от водещите стандартите на Ecocert, Cosmos, USDA и OF&G. За да постигне още по-добри резултати продуктите на компанията са формулирани с органична розова вода, вместо обикновена дестилирана вода, което прави продуктите до 100% активни. Продукти на arbū не съдържат Филъри; Изкуствени аромати; Парабени; Силикони; PEG Производни; Изкуствени оцветители; ГМО; не са тествани върху животни.

Аrbū подбра най-чистите органични съставки и последните иновации в грижа за кожата, за да създаде нова, модерна линия козметика.