Рожден ден в Катарино СПА

Рожден ден в Катарино СПА

„Щастлив е този ден, в който всеки е роден…“

Датата на раждане за много хора е като изследователски код за съдбата. Още от най-древни времена тя се свързва със звездното небе и влияние на космоса върху началото и дори предопределеността на човешкия живот. 

Зодията, космическия знак, природната стихия сякаш са неотменни в общуването помежду ни. Замисляме се върху темперамента, характера и постъпките, търсейки обяснение в случките, в обкръжението си и дори в живота си. 

Погледът върху интернет пространството е повече от забавен. В топ предложенията от 814 000 резултата?! на Гугъл за „рождена дата“ се нареждат заглавия като: „Виж рождената си дата и разбери какъв си“, „Рождената дата крие мистична съдба“, „Какво казва датата на раждане за твоята карма“, „Рождената дата разкрива характера“…

Празнувайки рождения си ден, ние празнуваме щастието на живота, любовта към нашия си свят и хората в него. Това е тържество и споделена радост, която се връща емоционално многократно.

Каква е нашата организация?

Рожден ден в Катарино СПА

Къде и как ще организирате рождения си ден има значение. Приятната атмосфера и разбира се хубавата храна са основополагащи за всяко парти. В Катарино СПА Хотел има достатъчно пространство и разнообразие, така че да се почувствате добре.

Вашите желания са наш приоритет, тъй като :

 • Желаете стилно камерно събитие в ресторант- чудесно! 
 • Обичате българските корени и народната музика с кръшни хора - предлагаме атмосферата на автентична механа и традиционно меню на пещ от Разлога. 
 • Лятото Ви предизвиква с неповторима природа и свобода- можем да Ви организираме пикник и дори да ви извозим с каруца и коне.
 • Хубаво е да има забавления за деца- имаме своята партнираща парти агенция.

Какви пакетни цени предлагаме?

При запитване за частно събитие в Катарино СПА се подготвят индивидуални оферти в зависимост от предпочитанията на клиента и неговия бюджет. 

Предлагат се редица отстъпки:

 • Специални цени за настаняване на празнуващите
 • Изненади за добре дошли
 • Специални менюта и напитки
 • Безплатно настаняване на децата до 6- годишна възраст
 • 50% намаление на цените за деца от 6 до 14 години

Рожден ден със стил - ресторантите в КАТАРИНО СПА

Рожден ден в Катарино СПА

Ние разполагаме със :

 • „Катарино“- с 290 места, разпределени в две зали: „А ла карт“ /57 места/; „Бюфет“ /233 места/; Слънчева тераса със 100 места и прекрасна гледка към планината. Лоби бар с 90 места;
 • Ресторант „Механата“ е с 90 места, разположени на две нива и открита тераса– градина с 36 седящи места

Празнично меню с богатства от нашата ферма

Храната в Катарино СПА Хотел се произвежда от собствени ферми, разположение в подножието на Южен Пирин, в благоприятните за животновъдство, земеделие и лозарство екологично чисти райони на Кресна и Мелник.

Над 60 вида натурални продукти - млечни и месни, зеленчуци и други , собствено производство, изкушават всеки ден гостите на СПА комплекса. Предлагат се вина от собствената изба в Мелник, както и занаятчийска бира. За гостите се организират дегустации на вина в комбинация с класни мезета по стари рецепти, на бирени партита и BBQ.

Атмосферата в Катарино е елегантна и стилна, далеч от бутафорност и шокиращ кич. Просторните фоайета и ресторанти са обзаведени с мебели от естествено дърво, тъканите на диваните галят със своята мекота, а през широките витрини щедро влизат слънчевите лъчи. 

Хотелът и семейните вили са обърнати на юг към планината. Вижда се билото на Пирин с върховете Стъпалата, Даутов връх, връх Пирин.

Настаняване

Рожден ден в Катарино СПА

Настаняването се осъществява в двойни стаи, апартаменти и семейни къщи. Комплексът предлага тишина, спокойствие и прекрасна природна среда. Сред големите му предимства са минералната вода и здравословния микроклимат с отрицателна йонизация на въздуха. 

В Катарино има прекрасен СПА Център с вътрешни и външни басейни- истински оазис далеч от изтощаващата градската среда. Развиват се програми за балнеолечение и климатолечение. Ако Ви липсва време за козметични процедури и разглезване, в Катарино ще намерите най-доброто за себе си, за да бъдете блестящи и неотразими в празничния ден. 

В СПА центъра се предлагат терапии на френските козметични линии Филорга и Йонка, масажи и ритуали от Изтока и Запада.

Тук също ще откриете забавления и спорт от рода на :

 1. БОУЛИНГ
 2. ТЕНИС НА КОРТ
 3. ЕДНОДНЕВНИ ПЛАНИНСКИ ПРЕХОДИ – при мин. 3 участника
 4. ATV ПРИКЛЮЧЕНСКИ ТУР
 5. КОННА ЕЗДА
 6. ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ
 7. ОФРОУД ДЖИП САФАРИ ОКОЛО БАНСКО
 8. ПОЛЕТ С ДЕЛТАПЛАНЕР

Изпратете запитване за събитие в Катарино СПА Хотел на следните контакти :

https://www.livechatalternative.com/