Катарино СПА Хотел e сред най-добрите хотели в България според оценката на международния сайт HotelsCombined

Катарино СПА Хотел e сред най-добрите хотели в България според оценката на международния сайт HotelsCombined

Катарино СПА Хотел е с годишна оценка 9.5 от максимално 10 точки според HotelsCombined, който е сайт за сравняване на хотели в целия свят.

Meждународният сертификат на HotelCombined е признание за отличен продукт и постоянство в постигнатата удовлетвореност на гостите, посетили комплекса, както и оценка от експертите в туристическата индустрия през 2020 г. Наградата се дава след обширни проучвания и данни от милиони отзиви на гости за широк спектър от места за настаняване в България.

Katarino Spa Hotel се присъединява към елитна група хотели по целия свят, които са удостоени с признанието за съвършенство от HotelsCombined. 

Тази ексклузивна колекция от хотели с висока оценка е избрана, използвайки строг набор от критерии като качество и последователност на отзивите, отсъствие на повтарящи се или нерешени проблеми с клиентите, популярност на имота и разбира се, общ резултат.

„Радваме се, че работим с най-добрите хотели в България. Катарино СПА Хотел доказа своето място сред тях с тази награда и ангaжимента си да предоставя висококачествени услуги на всички гости “, каза Мелинда Балаз, мениджър на програмата за хотелски награди в HotelsCombined.

HotelsCombined е собственост на KAYAK, който е утвърден световен лидер в онлайн пътуванията.  Сайтът има над 30 милиона посетители и оценката му е изключително престижно признание за всеки хотел.

Award

https://www.livechatalternative.com/