Политика за лоялни клиенти

Политика за лоялни клиенти

Най-голямото удовлетворение за нашия екип е да Ви видим отново в Катарино СПА Хотел с Вашите любими хора.

Затова решихме да подарим на всеки гост, избрал да ни повери отново своето най - ценно време - почивката, възможността да стане част от програмата ни за лоялни клиенти.Бонуси и отстъпки при реализирани 10 и повече нощувкиHotel Katarino

При реализирани минимум 10 нощувки в рамките на текущата календарна година, предлагаме възможността да се възползвате от 1 безплатен класически масаж, 50 минути, или два частични масажа по 25 минути.

лоялни клиенти

При реализирани минимум 20 нощувки в рамките на текущата календарна година, предлагаме възможността да се възползвате от 1 безплатен класически масаж, 50 минути, или два частични масажа по 25 минути и ще Ви предоставим допълнително 10% отстъпка от цената за настаняване.

лоялни клиенти

При реализирани минимум 30 нощувки в рамките на текущата календарна година, предлагаме възможността да се възползвате от 1 безплатен класически масаж, 50 минути, или два частични масажа по 25 минути, 10% отстъпка от цената за настаняване и 20% отстъпка в ресторантите Катарино и Механата при хранене А ла  карт. Настаняване в стая с по-висока категория е според натовареността на хотела. 

 

  • Предоставянето на безплатните услуги и отстъпки се отнася за стандартните цени, валидни към периода за настаняване, без да се комбинират с други намаления.
  • Отстъпките по програмата за лоялност са валидни само за индивидуални гости, заплатили сами престоя си и не важат за корпоративни събития, групови резервации и резервации през трети страни (агенции, онлайн резервационни системи и сайтове за групово пазаруване)
  • Отстъпките са валидни само за настаняването на госта с минималния изпълнен брой нощувки.
     

Моля, да ни пишете на e-mail: reservation@hotelkatarino.com, за да Ви предоставим детайлна информация относно политиката ни към лоялни клиенти.

 

Прекрасна почивка в Катарино СПА Хотел!

https://www.livechatalternative.com/