МАСАЖИ

 

Квалифицираните терапевти на СПА център Катарино ще оставят доволни дори най - взискателните ни гости с високия си професионализъм, отношение и етика. При нас може да се насладите, както на традиционни, релакциращи и ароматерапевтични масажи с БИО растителни и етерични масла, така и на хамам масаж с натурален растителен сапун, детски масаж, масаж за двама.

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО

 

Дайте нов живот на Вашата кожа и си доставете максимално удоволствие с глезещите сетивата: ексфолиращи процедури, подхранващи обвивания и ароматни вани.

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ

 

В нашия СПА център ще можете да се насладите на терапии за лице, които включват пълна грижа за кожата на лицето с богат избор на продукти за всеки тип кожа. Високият клас козметични линии, с които работим: Yon-ka и Arbu ще разкрият на Вашата кожа пълната ѝ красота.

СЕРАИЛ БАНЯ

 

Тук можете сами да си направите маска на цялото тяло с бяла, зелена или червена глина и да се заредите с полезните минерали, които съдържа тя. След като маската изсъхне, помещението се изпълва с приятна пара, която отмива глината.

ТЕРАПИЯ С БЛАГОРОДНИ КАМЪНИ

 

Тук може да се отпуснете в релаксираща обстановка и да оставите благотворното въздействие на камъните, благоуханията, звуците и цветовете да балансират вътрешната Ви енергия и да Ви заредят с нови положителни вибрации.