FILORGA

FILORGA

Филорга е експерт в anti-age козметиката. Нейната история датира от 70-те години на миналия век, когато Dr. Tordjman (д-р Тужман) започва изследвания на проблематиката на стареенето на кожата. Марката притежава патентована технология NCTF® – уникално решение, което забавя този процес и коригира вече възникналите несъвършенства. Филорга комбинира в едно процедури от медицинската практика и удоволствието от един истински СПА ритуал, целящ антиейдж ефект.

Пилинг без излющване и зачервяване. Придава блясък,свива порите, депигментиращо действие и блокира появата на нови петна и други кожни несъвършенства. Подготвя кожата за следващияетап и подпомага проникването в дълбочина на хиалуронова киселина и колаген.

Криолифт апаратът на Филорга мощно свива и разширява кръвоносните съдове, в следствие на което кожната клетка се снабдява с кислород, предизвиква помпащ ефект и подпомага дълбокото  проникване на активните съставки. Върху кожата се поставя накрайник, който предизивиква изключително приятно охлаждане до -18 С.  Така се постига клетъчна биостимулация чрез вкарване на гел с активни съставки, идентични на мезотерапията в дълбоките слоеве на кожата.

Ефект от резкия спад на температурата води до мощно свиване и разширяване на кръвоносните съдове и предизвиква “помпащия“ефект. Така кожата се снабдява с кислород, а активните козметични съставки проникват по-дълбоко и я обновяват в дълбочина. Ефектът е гарантиран и траен, а всички функции на кожните клетки са мощно стимулирани чрез:

  • Засилен синтез на колаген и еластин
  • Подтиска образуването на нови пигментни петна.
  • Успокояване и намаляване на възпалителните процеси
https://www.livechatalternative.com/