Вътрешен и външен басейн с минерална вода

 

Катарино СПА Хотел разполага с вътрешен и външен басейн с топла връзка между тях и минерална вода с температура 30⁰. Вътрешния басейн е с вградена джакузи-пещера. Басейните работят целогодишно, с изключение на детския басейн, който може да се ползва само през летните месеци.

Солна стая

 

Хималайската сол съдържа повече от 80 минерала, необходими на човешкото тяло, прочиства въздуха и има отпускащо, уравновесяващо и освежаващо действие върху организма, намалява риска от респираторни заболявания. Атмосферата вътре ще Ви релаксира от напрегнатото ежедневие и натрупания стрес. Отпуснете се и вдишайте дълбоко здраве положителна енергия

Инфрачервена сауна

 

Инфрачервената сауна може да се използва от всички, за които високите температура не са препоръчителни. При нея тялото се загрява, докато температурата в помещението е не по – висока от 50-60 градуса. Ако високите температури в класическата сауна са високи за Вас, тук ще бъдете обгърнати от нежна топлина, без да натоварвате сърцето и духателната си система.

Традиционна и Ароматна баня

 

При почти 100% влажност на въздуха и температура 45-50 градуса, тялото се отпуска, пречиства се от токсините, подобрява се кръвообръщението и мускулният тонус. Доставете си това удоволствие, като просто се отпуснете на топлите керамични пейки и вдишате дълбоко.

Финландска сауна

 

Сухият въздух и високата температура 80 -100 градуса влияят благотворно върху детоксикацията, облекчават мускулната болка, подобрява се сърдечната дейсност, кръвното налягане и цялостният тонус на организма. Кажете „ сбогом „ на токсините и задържаните течности, отпуснете се и дайте нов живот на тялото си.

Лакониум

 

Топло помещение с 50-60 градуса температура, затоплени пейки и стени, приятни аромати и релаксираща музика, които отпускат неповторимо цялото тяло. Уютната и топла атмосфера на Лакониума ще Ви предразположи към пълна релаксация и усещане за комфорт.

Тепидариум

 

Топлите каменни лежанки Ви очакват да се отпуснете на тях и зоната ни за релакс да направи почивката Ви незабравима и пълноценна.

Кнайп пейка

 

Редуването на топла и студена вода подобрява кръвообръщението и засилва имунитета. Ако чувствате тежест и напрежение в краката или просто имате нужда да се освежите, не пропускайте благотворното влияние на Кнайп пейката.

Леден фонтан

 

За охлаждане между топлите процедури заповядайте да се обтриете с лед, което ще Ви тонизира и подготви за още СПА изживявания.

Приключенски душове

 

След затоплянето на тялото в сауна и парна баня, хоризонталните и вертикални струи вода в комбинация с приятни аромати и светлини Ви освежават и зареждат с нова енергия. Това не е просто душ, това е още една наслада за тялото.

Сераил Баня

 

Приятно топло помещение, в което сами можете да си направите маска на цялото тяло с глина или лечебна кал, която съдържа много полезни минерали, действа подхранващо и пречистващо. В последствие помещението се изпълва с пара и приятни аромати и маската се отмива. Доставете си това удоволствие! Вашата кожа заслужава да бъде сияйна и подхранена.

Топло помещение с благородни камъни

 

Енергизиращата терапия с благородни камъни, цветове и аромати подобрява енергийния баланс на организма и неутрализира отрицателните вибрации. Ако имате нужда от изживяване за всички сетива, не пропускайте тази уникална зареждаща терапия.

Вана Релаксация

 

Отпускаща топла вана приготвена специално за Вас с глезещи аромати и натурални етерични масла според Вашите индивидуални нужди. Просто се отпуснете и лековитите свойства на водата и ароматерапията ще се погрижат да се почувствате здрави, бодри и щастливи.

Фитнес

 

Оборудван с най-новите технологии на уредите на TechnoGym ( бягща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбиниран уред с тежести, свободни тежести ), в нашия фитнес ще може да проведете пълноценна тренировка с неповторимите гледки на планина Пирин.

Витамин бар

 

Във Витамин барът, който се намира на територията на СПА центъра, може да се освежите с прясно изцедени плодове и зеленчуци, релаксиращ чай и ароматно кафе.

Масажи, терапии за лице и тяло

 

Квалифицираните терапевти на СПА център Катарино ще оставят доволни дори най – взискателните ни гости с високия си професионализъм, отношение и етика. При нас може да се насладите, както на традиционни, релакциращи и ароматерапевтични масажи с БИО растителни и етерични масла, така и на хамам масаж с натурален растителен сапун , подхранващи, склулпториращи и глезещи терапии за лице и тяло.