Изберете страница

За възрастни

Пролет, лято, есен – сезонът е без значение, ако сте решили да направите активен отдих сред природата, да се презаредите и да наберете сили за бизнес начинанията си, да възвърнете блясъка на кожата и усмивката си от изпълнен с позитивни емоции ден.

Зимата в Катарино СПА Хотел е истинско преживяване със заснежените върхове и романтична белота, обгръщаща комплекса от всички страни.

Регулярни трансфери до ски лифта в Банско

Хотелът организира регулярни трансфери до ски лифта в Банско и обратно за почитателите на зимните удоволствия. Трансферите са безплатни, на всеки кръгъл час в часовете 8:00 – 12:00 и 14:00 – 17:00 ч.

Ако искате да избегнете дългите опашки на лифта, може да се възползвате от възможността да закупите  ски карта директно от рецепцията на хотела.

Карта ски лифтове и писти

Собствен ски гардероб

Комплексът има собствен ски гардероб и разполага с нови ски и сноуборд оборудване, модели от 2017 година, както и нови обувки. Разполагаме със съоръжения за сушене и подгряване, както и със сервиз на ски оборудването.

Ски оборудването, предлагано в ски гардероба на Катарино СПА Хотел, е на преференциални цени за гостите на комплекса.

Безплатни планински преходи

От месец май до началото на октомври гостите на Катарино СПА Хотел имат възможността да се включат свободно в преходите.

Преходите се провеждат по график, с предварително записване, под ръководството на професионални водачи.

Според физическата подготовка на туристите преходите са разделени на лесни, средни по трудност и трудни. Продължителността на лесните преходи е между 1 и 3 часа, а на трудните – от 3 до 6 часа.

За всички участници в преходите е осигурена вода, плод и безплатен транспорт до началната точка на маршрута (където е указано). При възможност и желание на туристите може да бъде осигурен транспорт и от финалната точка на прехода до хотела.

Басейни

Комплексът разполага с 3 басейна с лечебна минерална вода с температура 34 градуса С: вътрешен басейн с джакузи пещера, външен басейн за възрастни с топла връзка с вътрешния басейн и детски външен басейн. Двата басейна за възрастни са целогодишни, а детският може да се ползва само през лятото.

Фитнес център

Оборудван е с най-модерното поколение уреди на TechnoGym – бягаща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбиниран уред с тежести, свободни тежести. Изгледът по време на тренировката е към планината.

Тенис на корт

Ако случите на лошо време, а искате да се пораздвижите или просто предпочитате активната почивка, Катарино СПА Хотел Ви предлага отлични възможности за тенис на корта на хотела с настилка тартан.

Боулинг, електронни игри и билярд

Ние Ви предлагаме:

 • зала с четири пистов боулинг
 • две билярдни маси
 • мини футбол, дартс, въздушен хокей

Спортни активности извън хотела

Ако обичате по-екстремните изживявания, нови приключения или просто незабравима разходка из нашия край, не се двоумете да резервирате:

 • Велопреходи с водач
 • Пикник
 • Офроуд и АТВ преходи
 • Рафтинг, Каякинг, Каньонинг
 • Стрелба с лък, с въздушна пушка
 • Конна езда
 • Полет с делтапланер
 • Пейнтбол
 • Риболов
 • Голф

Ако обичате по-екстремните изживявания, нови приключения или просто незабравима разходка из нашия край, не се двоумете да резервирате:

Екскурзии по избор: Църква с. Добърско, Къща Дешка с. Горно Драглище, Парка за танцуващи мечки гр. Белица, Рилски манастир, Мелник – Роженски манастир, местност Рупите, Ковачевица – Лещен, гр. Кавала – Гърция.

Виж актуалните цени и оферти

close

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино