Пролет Лято Есен

# #

Пролет Лято Есен

Пролет, лято, есен – сезонът е без значение, ако сте решили да направите активен отдих сред природата, да се презаредите и да наберете сили за бизнес начинанията си, да възвърнете блясъка на кожата и усмивката си от изпълнен с позитивни емоции ден.

Aктивности за свободното време - кликнете ТУК

Пешеходни преходи с цел опознаване на растителни видове и птички, конна езда, АТВ, офроуд, рафтинг по Струма, пейнтбол, стрелба със стрелички, велопоходи, екскурзии до красиви природни забележителности и исторически местности, голф – това са само част от идеите за активна почивка извън зимата. Може да поддържате формата си с тенис на корт с настилка тартан в самия комплекс. Не пропускайте да си устроите и мини тиймбилдинг в 4-пистовата боулинг зала на хотела.

 

 

01

Басейни

Комплексът разполага с 3 басейна с лечебна минерална вода с температура 34 градуса С: вътрешен басейн с джакузи пещера, външен басейн за възрастни с топла връзка с вътрешния басейн и детски външен басейн. Двата басейна за възрастни са целогодишни, а детският може да се ползва само през лятото.

Виж Още

Фитнес център

02

Оборудван е с най-модерното поколение уреди на TechnoGym - бягаща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбиниран уред с тежести, свободни тежести. Изгледът по време на тренировката е към планината.

Виж Още
03

Тенис на корт

Ако случите на лошо време, а искате да се пораздвижите или просто предпочитате активната почивка, Катарино СПА Хотел Ви предлага отлични възможности за тенис корт на хотела с настилка тартан.

Виж Още

Боулинг, електронни игри и билярд

04

Ние Ви предлагаме:

 • зала с четири пистов боулинг
 • две билярдни маси
 • мини футбол, дартс, въздушен хокей
Виж Още
05

Занимания по интереси

Предлагаме Ви възможността да се включите в групите ни по рисуване, извайване на предмети от глина, мандала /оцветяване на глинени предмети/ под вещото ръководство на професионален художник и скулптор. Часовете са част от пакети, които организираме през лятото.

Виж Още

Зимни активности

06

За всички любители на зимните спортове предлагаме отлично ски оборудване и безплатно ползване на ски гардероб с подгреватели. Тук имате възможност, както да оставите за съхранение Вашето оборудване, така и да наемете ски, сноуборд, шейни и зимни принадлежности.

Виж Още
07

Спортни активности извън хотела

Ако обичате по - екстремните изживявания, нови приключения или просто незабравима разходка из нашия край, не се двоумете да резервирате:

 • Планински преходи с водач
 • Велопреходи с водач
 • Пикник
 • Офроуд и АТВ преходи
 • Рафтинг, Каякинг, Каньонинг
 • Стрелба с лък, с въздушна пушка
 • Конна езда
 • Полет с де...
Виж Още

За деца

08

През лятото забавляваме любимите ни малки гости на открития детски басейн или на двете детски площадки с люлки, пързалки, пясъчници и весели игри навън. Организираме и арт активности, с които развиваме въображението на децата и възпитаваме любов към природата.

 

През зимата децата играят с опитни аниматори в Детския клуб, любуват се на пухкавия сняг на с...

Виж Още
https://www.livechatalternative.com/