Осмият годишен конгрес на Българският съюз по балнеология и СПА туризъм беше открит в Катарино СПА Хотел

Осмият годишен конгрес на Българският съюз по балнеология и СПА туризъм беше открит в Катарино СПА Хотел

На 8.09.2021 г. в Катарино СПА Хотел се проведе тържественото откриване на Осмият годишен конгрес на БУБСПА. Партньори на събитието бяха Министерство на туризма и Община Разлог.

Основната тема на разискванията беше мястото на здравния туризъм в националния план за възстановяване и устойчивост на Република България.

Официални гости на конгреса бяха Министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова, г-жа Сийка Кацарова - председател на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, д-р Митко Василев - главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара, инж. Красимир Герчев - кмет  на  Разлог, г-жа Чила Мезоси - главен секретар на Европейската СПА асоциация.

На конгреса присъстваха собственици, генерални мениджъри и търговски директори от СПА хотели от цялата страна, както и представители на свързани с туризма браншове.

Г-н Петър Захов – ген.мениджър на Катарино СПА Хотел беше щастлив да посрещне скъпите гости и да представи луксозната база на комплекса.

Пожелаваме на БУБСПА и на всички колеги много успех и устойчивост в преодоляване на последствията от Ковид и посрещане на предизвикателствата в създаване на качествен и модерен балнеоложки продукт!

БУБСПА - официални гостиГен.мениджър на Катарино и министър БалтоваМинистър Балтова и гл.секретар на БУБСПАБУБСПА - щанд с изложителиБългарски продукти на изложениетоИзложителки в народни носии от Разлог

https://www.livechatalternative.com/