Изберете страница

За деца

Комфорт за децата

Перфектен престой и за вашите деца! Независимо дали имате нужда от бебешка вана или гърне, ние ще ви предоставим всичко необходимо:

 • бебешко креватче
 • бебешко одеало и възглавница
 • детски халат и чехли
 • гърне
 • седалка за тоалетна чиния
 • нощна лампа
 • поставка за смяна на пелени
 • вана за къпане с място за сядане
 • предпазител за контакт
 • столчета за кола 9 – 18 кг.
 • столчета за велосипед
В ресторанта имаме специално изготвени детски менюта, съобразени с особеностите на детското хранене, има и столчета за хранене.

В баните на хотелските стаи зареждаме детски халатчета.

За допълнителна информация и съдействие, моля свържете се с Рецепция или наберете 9.

Децата идват с радост в семейния ни хотел Катарино отново и отново, защото тук играят безгрижно и на воля. Детският клуб на Катарино СПА Хотел е подходящ за деца от 3 до 14 г. и винаги е изпълнен с радост, весели игри и нови приключения. Тук нашите малки гости могат да се смеят и скачат, да пеят и танцуват, да рисуват и творят, да печелят състезания и нови приятели.

Детска анимация

Целогодишно в комплекса има ежедневна детска анимация със специално подготвена програма, която да направи престоя на малките още по-интересен с различни игри и занимания. Нашите професионални аниматори ще погрижат за незабравимият престой на вашите деца – специални уроци по балет и танци на народите, спортни занимания, образователни игри, безплатна конна езда и приготвяне на кулинарни изкушения лично с напътстваията нашите майстор-готвачи. Актуална програма ще намерите по-долу.

Конна езда

Безспорно ездата е една от най-любимите сред децата активности, включени в нашата анимация. Да се научат да яздят и да изградят връзка с коня е невероятно преживяване за всички малчугани. Освен това конната езда е изключително полезна за развиване на тяхната личност и увереност, поемане на отговорност, работа в екип и придобиване на физически умения.

Детска кухня

Имаме възможност за нашите най-малки гости да приготвим допълнително храна, която не намирате в менюто или на бюфета – без сол, без подправки или други добавки. Според вашите изисквания и хранителния режим на детето.
Можете да поръчате на вашия сервитьор или да се консулнирате с главния готвач. Детската кухня е безплатна за гости, настанени със закуска и вечеря.

Детски клуб

Оборудван  с голям „басейн“ от мрежа, с пързалка и разноцветни меки топки за игра. Имаме детски масички за рисуване, предлагаме картинки за оцветяване с моливи и флумастери. Всичко в клуба е истинско, но миниатюрно. Такива са столчетата и шкафчетата, детската пералня и кухнята за готвене, къщичката за куклен театър. Предвидили сме и телевизор със занимателни детски филми. Всички съоръжения са сертифицирани и осигуряват безопасност за Вашите деца. Детският клуб е безплатен за гостите на хотела.

Деца под 4г. могат да го посещават само с придружител.

Две детски площадки на открито

Двете детски площадки на открито са за весели игри при хубаво време. Обезопасени и съобразени с възрастта на децата, те предоставят разнообразие от занимателни атракциони: катерушки, тунели, пързалки, люлки. Вашите деца ще прекарват часове на чист въздух, унесени в игра и забава!

Открит детски басейн

През лятото за децата работи откритият детски басейн с топла лечебна минерална вода.

Ако родителите желаят да плуват с децата си в басейните за възрастни с топла вода, трябва да имат предвид, че деца до 4 г. се допускат само с памперс, а деца от 4 до 14 г. могат да плуват в басейна за възрастни само с придружител.

За по-големите деца, над 6 г.

Предлагаме настолни игри – Монополи, Не се сърди, човече, шах, табла и карти за игра. Те се играят в просторното лоби на хотела заедно с родителите или в специално създадената зала за тихи игри, която се намира до Рецепция.

Боулинг, електронни игри и билярд

Ние Ви предлагаме:

 • зала с четири пистов боулинг
 • две билярдни маси
 • мини футбол, дартс, въздушен хокей

Tенис на корт и тенис на маса

По-големите деца могат да тренират спортните си умения с тенис на корт и тенис на маса, които се предлагат в комплекса.

Политика за настаняване на деца 

Изключително мотивираща за родителите им да изберат Катарино СПА за своята семейна почивка.

Деца до 6 г. се настаняват изцяло безплатно, а децата от 6 до 14 г. използват 50% отстъпка от цените за настаняване и храна.

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/