Изберете страница

СПА и Уелнес

Катарино СПА създава усещане за земното съвършенство, където природната красота се допълва от най-новите СПА & Уелнес технологии! Тук е мястото, където ще възстановите Вашия душевен баланс, а безгранична лекота и щастие ще Ви изпълнят след отмората в релакс зоната, осветявана от живия огън на камината или в панорамната парна баня с омайваща гледка към планината.

Специалните терапии за жизненост и подмладяване са с продукти на водещи в естетиката френски козметични линии – FILORGA и YON – KA, подкрепени с криолед технологии и антиейдж и лифтинг терапии.

Обгрижени от нашия високо квалифициран персонал, Вие ще се почувствате удовлетворени от избора си за пълноценната си почивка в Катарино СПА & Уелнес център.

Басейни

Комплекс Катарино СПА предлага на своите гости безплатно ползване на красивите вътрешни и външни басейни с минерална вода с температура 34 градуса, за деца и възрастни.

Термална зона

Комплекс Катарино СПА предлага на своите гости ползване на термалната зона, в която са разположени: Инфрачервена сауна, Леден фонтан, Тепидариум, Лакониум, Финладска и кива сауна, Солна стая, Релакс зона, Фитнес център

Уелнес зона Катарино СПА

Дори и най-взискателните ни гости остават доволни от обгрижването и професионализма на квалифицирания екип от терапевти в Катарино СПА & Уелнес център.

Xbody в Катарино СПА Хотел

Ефективен метод за отслабване, премахване на целулита и стягане на мускулите. Иновативна фитнес тренировка за красиво тяло.

СПА меню

Кристално чист планински въздух, красива природа, лечебна минерална вода, натурални СПА продукти, иновативни технологии и професионална грижа!

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/