Изберете страница

Xbody в Катарино СПА Хотел

Ефективният метод за отслабване, премахване на целулита и стягане на мускулите. Хbody (ексбоди) е новият хит в търсенето на ефективен начин за отслабване или рехабилитация, без да се налагат уморителни диети или тежки физически натоварвания.

Иновативна фитнес тренировка за красиво тяло

Вие сте под постоянното наблюдение на професионален персонален треньор, който ще се грижи за Вашата мотивация и правилното изпълнение на упражненията.

БЕЗ РИСК ОТ КОНТУЗИИ И ТРАВМИ Импулсите достигат директно до мускулите, което предпазва ставите и сухожилията от пренатоварване, както и рискa от контузии и травми.

РЕХАБИЛИТАЦИЯ Ако страдате от болки в гърба поради заседнал начин на живот или се възстановявате от контузия, тренировката с ЕМC ще Ви помогне за по-бързо и пълноценно възстановяване.

Какво е Хbody

Това е електромагнитна стимулация на тялото (ЕМС), при която мускулите се свиват и отпускат чрез електрически импулси. Тази стимулация на мускулите възстановява еластичността им и стяга тялото.

Как протича 1 тренировка

Тренировката е с продължителност 25 мин., а степента на натоварване на тялото се определя от професионален инструктор по индивидуален тренировъчен план. Изборът на натоварване се прави и с помощта на уникален интерфейс, който е част от апаратурата.

Вие обличате костюм, който прилепва плътно по цялото тяло и Ви гарантира 100% ефективност на тренировката и стимулация на мускулите в дълбочина.

Ефективност

Резултатът е видим дори след 10 тренировки, особено ако се комбинира с подходящ хранителен режим. Усещането на тялото Ви е различно, защото то става по-силно, кожата Ви – по-еластична и красива.

Препоръчителен режим

Тренировки – 2 пъти седмично

Сигурност

Методът е щадящ за ставите, защото няма тежести и натоварвания на ставите.
Костюмите се дезинфекцират след всяко ползване.

Цени

Всеки гост на Катарино СПА Хотел или външен клиент ще може да ползва тренировка след заявка на СПА рецепция, тел.: 0893036610

Тренировка (25 мин.), брой Цена, лв.
1 55
4 198
8 374

Противопоказания

Xbody не се ползва при имплантирно медицинско устройство, тежки сърдечносъдови заболявания, ракови заболявания, при бременност, атрофирали мускули или ако е повлиян от алкохол или наркотици по време на тренировката.

От 18.09.2020 г. очаквайте специален пакет „Хbody Катарино“, в който ще комбинираме ефекта от 1 тренировка Хbody с активности сред природата и силата на минералната вода в Катарино. По време на престоя Ви за 2 нощувки/3 дни, ще можете да се храните здравословно с натуралните продукти от собствените ферми на Катарино СПА.

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/