Изберете страница

Басейни

Външен басейн за възрастни

Външен басейн за възрастни с минерална вода с отделено инфинити джакузи. Блажена почивка и релакс в новооткритата водна площ с минерална вода. Външния басейн е подходящ за плуване, водна аеробика или почивка във водата с невероятна панорамна гледка към Пирин планина .

Външния басейн за възрастни работи през сезон Лято ! 

Външен басейн
Размери: 25/5 м.
Дълбочина: 1,40 м.
Температура на водата: 28-30 °С

Инфинити джакузи  – за около 10 човека
Размери: 6/3.5 м.
Дълбочина: 1 м.
Температура на водата: 28-30 °С

Инфинити джакузи работи през сезон Лято ! 

Термално джакузи с хидромасажни дюзи

Джакузито има топла връзка с вътрешния басейн и допълва удоволствието с възможност за релакс на открито. Работи целогодишно.

Размери: 8/3,5 м.
Дълбочина:  1.3 м.
Температура:
–              Летен сезон – 30-32 градуса °С
–              Зимен сезон – 38-40 градуса °С

Детски басейн 

Отделен е от басейна за възрастни, с което се постига истинска почивка за родителите, а децата се къпят на воля. Размерите на детския басейн са 5 х 3 х 0,7 м.

Детския басейн работи през сезон Лято ! 

Вътрешен минерален басейн

Вътрешният минерален басейн за деца и възрастни е дълъг 21 м, широк 6 м и дълбок 1,40 м и е подходящ за плуване. Атрактивно вписана в басейна е джакузи пещера за релаксация. Работи целогодишно, а непосредствено около басейна и на външната панорамна тераса Ви очакват удобни шезлонги и чадъри с изглед към планинските върхове.

Изискване към ползващите басейна деца до 4 г. е да бъдат с памперс. Деца от 4 до 14 г. могат да плуват в басейна за възрастни само с придружител.

Виж актуалните цени и оферти

Блаженство във водата: топли минерални басейни за изцеление и релаксация

Добре дошли в света на невероятните топли минерални басейни, предоставящи несравнимо блаженство в хотел „Катарино спа“. Нашият хотел е прекрасно място, където водата се превръща в оазис на изцеление и релаксация, като предлага външни топли минерални басейни, които обогатяват Вашия уникален престой.

Виж повече
Топли минерални басейни 1

Топли минерални басейни – изцеление и релаксация

Разлог и Банско, където се разполага нашият хотел, „Катарино спа“, са известни с богатството си от минерални извори. Тези води не просто осигуряват комфорт и удоволствие, но и имат изцеляващи и терапевтични свойства. Минералната вода в района е богата на полезни минерали като магнезий, калций и сулфати, които се считат за благотворни за здравето на кожата, ставите и целия организъм. Нашите външни топли минерални басейни са изцяло предназначени за Вашето удоволствие. Топлите минерални басейни не само предоставят комфорт и блаженство, но и допринасят за общото Ви благосъстояние. Топлата вода стимулира циркулацията, релаксира мускулите и подпомага премахването на стреса. С прекрасната гледка към природната красота на Разлог и Банско, нашите топли минерални басейни създават идеалната атмосфера за пълноценно уелнес преживяване. Външните топли минерални басейни в хотел “Катарино спа“ са не просто средство за релаксация, но и уникална възможност да се насладите на свеж въздух и природа, докато се потапяте в топлата вода. Тази симбиоза на уют, природа и минерална вода прави престоя в нашия хотел възхитителен и неповторим.

Заповядайте в хотел “Катарино спа“ и се потопете в блаженството на нашите топли минерални басейни, където изцеление и релаксация се превръщат в неизменна част от Вашия престой.

Омагьосани от топлината: насладете се на топли минерални басейни в нашия хотел

Топлите минерални басейни създават уникална атмосфера на релаксация и уелнес. Нашият хотел, „Катарино спа“, е известен с външните топли минерални басейни, които ще Ви впуснат в свят на топлина и удоволствие, предоставяйки Ви незабравимо изживяване от началото до края на Вашия престой.

Топли минерални басейни: изкушение за душата и тялото

Топли минерални басейни 2

Топли минерални басейни – външни опции за релаксация

В хотел „Катарино спа“ топлите минерални басейни са наша гордост и са известни със своята благотворна топлина. Външните топли минерални басейни предоставят идеалната комбинация от топлина и природа, която Ви омагьосва и Ви пренася в свят на пълна релаксация. Специално създадени, за да задоволят Вашия вкус към комфорта, тези топли минерални басейни са идеалното място за почивка и уединение.

Топли минерални басейни: външни опции за релаксация

Всяко Ваше посещение в нашия хотел става неповторимо благодарение на нашите външни топли минерални басейни, които са отворени за Вас през цялата година. Тук, под откритото небе и с великолепна гледка, можете да се насладите на топлата вода, която уютно обгръща тялото Ви. Независимо дали през лятото слънцето пуска светлина върху басейните, или зимата създава уютна атмосфера, топлите минерални басейни ще Ви предоставят вълшебство през цялата година.

Споделете с нас уникално изживяване от нашите външни топли минерални басейни и се насладете на моментите на блаженство, които само те могат да Ви предложат. Впуснете се в топлината на нашите топли минерални басейни в хотел „Катарино спа“, където Вашето пълноценно удоволствие е наш приоритет.

Спа спокойствие: топли минерални басейни – врата към уелнес и лукс

В хотел „Катарино спа“ спокойствието среща лукса чрез нашите уникални топли минерални басейни. Предлагаме разнообразие от басейни, които превръщат Вашия престой в неповторимо изживяване от релаксация и уелнес.

Разнообразие от топли минерални басейни:

Външен басейн за възрастни: нашите открити топли минерални басейни предоставят уют и комфорт, на които можете да се наслаждавате през цялата година. Разположени сред природата, топлите минерални басейни предлагат несравнима гледка, като създават идеалната атмосфера за спокойствие и отпускане.

Инфинити джакузи: отпуснете се в инфинити джакузито, където топлата вода и безкрайната гледка създават чувство на лукс и отмора. Това е мястото, където спа удоволствието достига нива на безгранично блаженство.

Топли минерални басейни 3

Топли минерални басейни – топли нежности

Вътрешен басейн: за тези, които предпочитат по-интимната обстановка на топлите минерални басейни, нашият вътрешен басейн предоставя уют и спокойствие. Тук можете да се насладите на топлата вода, докато гледате как светлините на околната природа проникват през стъклената стена.

Детски басейн: за нашите малки гости предлагаме специално предназначен детски басейн, в който топлата вода и забавните елементи създават прекрасна игрова зона, напълно безопасна и подходяща за деца.

Термално джакузи: за истинското изживяване на термален уелнес нашето термално джакузи има терапевтични ефекти благодарение на минералите в топлата вода, които стимулират циркулацията и релаксират мускулите.

Нашите топли минерални басейни, били те външни, вътрешни, за възрастни или деца, са ключът към уелнес и лукс в хотел „Катарино спа“. Позволете си да бъдете погълнати от спа спокойствието, в което всяко плуване е път към абсолютна наслада и релаксация.

Топли нежности: запленени от уюта на топли минерални басейни в хотел „Катарино спа“

Външните топли минерални басейни са олицетворение на обичта и уюта. Позволете ни да Ви представим уникалното преживяване, което предоставят нашите топли минерални басейни, и да обясним защо изборът за релаксация в тях е толкова специален.

Уютът на топлите минерални басейни

Благотворни за здравето

Откритите топли минерални басейни са не просто място за развлечение, но и истинска терапия за тялото и ума. Топлата вода, съчетана с полезните минерали, подпомага циркулацията, отпуска мускулите и допринася за общото благосъстояние.

Създават уют и интимност

Топли минерални басейни 4

Топли минерални басейни – свържете се с нас!

Нашите външни топли минерални басейни са обградени от природната красота, предлагайки уютна и интимна обстановка. Тук, под откритото небе, можете да се насладите на топлата вода, докато Ви обгръща обичта и спокойствието на природата.

Изживяване на лукс и уелнес

Релаксацията в откритите топли минерални басейни в хотел „Катарино спа“ е истинско изживяване от лукс и уелнес. Свеж въздух, панорамни гледки и уникалните терапевтични ефекти на топлите минерални басейни правят Вашия престой неповторим.

Безгрижие и разнообразие

Външните топли минерални басейни Ви предлагат безгрижно място за наслаждаване на моменти на пълна релаксация. С разнообразието от топли минерални басейни, които предоставяме, винаги имате възможност да изберете това, което най-добре отговаря на Вашите желания.

Усетете обичта

Топлите минерални басейни в хотел „Катарино спа“ са мястото, където всяко плуване е преживяване от обич и топлина.

Когато става въпрос за перфектната релаксация, нашият хотел с открити топли минерални басейни съчетава уникален лукс с естествената привлекателност на подножието на планината. Изберете нашия хотел и се потопете в уникалния свят на топлите минерални басейни, където релаксацията и природата се срещат в една прекрасна симбиоза.

 

Блаженство във водата: топли минерални басейни за изцеление и релаксация

Омагьосани от топлината: насладете се на топли минерални басейни в нашия хотел

Топли минерални басейни: изкушение за душата и тялото

Топли минерални басейни: външни опции за релаксация

Спа спокойствие: топли минерални басейни – врата към уелнес и лукс

Разнообразие от топли минерални басейни

Топли нежности: запленени от уюта на топли минерални басейни в хотел „Катарино спа“

Уютът на топлите минерални басейни

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/