Изберете страница

Ресторант Механата

Ценителите на истинската храна и напитки винаги са винаги добре дошли при нас!

Тематичният ресторант Механата разполага с 90 места, разпределени на две нива и открита тераса-градина с капацитет 36 седящи места.

Ресторантът предлага на своите гости най-доброто от традиционната българска кухня и местни специалитети: пушени меса и отлежали сирена, специалитети на жар, домашно приготвена храна, собствена пещ за производство на хляб. Уникалният вкус се дължи в голяма степен на натуралните продукти собствено производство.

Ресторант Механата разполага с богата селекция от качествени вина, напитки и жива бира, произвеждана на място. В секцията за дегустация може да се насладите на вината собствено производство от сортовете Мелник 55 & Мерло, Широка мелнишка лоза, Сепажа от Руен & Мерло, Каберне Совиньон.

Може да поглезите сетивата си и със свежия вкус на домашно произведената бира Калугерица от светъл, черен и смесен малц.

Ценителите на истинската храна и напитки винаги са добре дошли при нас!

Работно време

7:30 – 23:00 ч.

Закуска

7:30 – 10:00 ч.

Ресторант Механата е подходящо място за провеждане на кулинарен тйимбилдинг, защото нашите доказани майстор-готвачи могат да Ви въведат в тайните на приготвянето на вкусна храна. Място е подходящо също за тематични вечери, специални поводи и лични събития.

Препоръчваме ви в активния ски сезон задължително да си направите резервация.

При организирани събития ресторантът работи с удължено работно време при предварителна заявка и потвърждение.

Изберете от разнообразието от ресторанти-Разлог и барове, които нашия хотел предлага.

Галерия

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/