Изберете страница

Уелнес зона Катарино СПА

Серайл баня

Индивидуалана парна баня с натурални аромати, в която сами можете да си направите маска на цялото тяло със зелена, червена или бяла глина или с лечебна кал. 

Терапия с благородни камъни

Сĸъпoцeннитe ĸaмъни eднaĸвo дoбpe oтдaвaт или пpиeмaт eнepгия в зaвиcимocт oт cвoитe пoлoжитeлни и oтpицaтeлни вибpaции. Te aĸтивиpaт eнepгийнитe цeнтpoвe нa opгaнизмa и cпoмaгaт зa paзвивaнeтo нa чyвcтвитeлнocт.

Хидротерапия с лековита минерална вода

Флотационна вана, вихрово-перлена, хидромасажна ароматна вана „Клеопатра“

Масажи

Масажите могат да бъдат индивидуални, за двама, ароматни, детски, или специален масаж за бременни жени.

СПА ритуали

СПА ритуалите предоставят цялостна грижа за тялото чрез комбинация на различни СПА терапии, техники и с използване на козметични и био продукти.

Терапии за лице

Високият клас козметични линии, с които работим: THALGO и FILLMED ще дадат свежест, жизненост и блясък на Вашата кожа, за да възвърне тя пълната си красота.

Флотационна вана

Флотационна вана с магнезиев сулфат – мощен антистрес ефект и удоволствие от безтегловното плаване.

Криотерапията - старият нов метод за лечение със студ

Криотерапията е познат метод за лечение със студ, датиращ отпреди стотици години. Развитието на съвременните технологии позволява той да се усъвършенства и да се прилага ефективно за цялото тяло.

Виж актуалните цени и оферти

Спа и уелнес оазис: впуснете се в света на релаксацията и подмладяването с нашия уникален спа и уелнес център

Добре дошли в нашия уникален спа и уелнес оазис, където съчетаваме изискаността на спа център с подмладяващите ефекти на уелнес терапиите. Нашият център е концептуализиран, за да ви Ви предостави истинско преживяване на релаксация и хармония. Осигурете си моменти на спокойствие и комфорт с нашите ексклузивни спа и уелнес пакети.

Виж повече:

Създадени с внимание към детайла, те обхващат различни терапии,

Уелнес 1

Уелнес – спуснете се в света на релаксацията

които се грижат за Вашето тяло и душа. Започнете своя ден с утринна йога, последвана от релаксиращ масаж и сесия в инфрачервена сауна. Този пакет възстановява енергията Ви и Ви връща баланса. Поглезете сетивата си с пакет, който включва ароматерапия, хидратираща терапия за лице и ободряващ масаж с екзотични масла. Отпразнувайте себе си с пакет с изкушаващата комбинация от хидротерапия, турска баня и релаксиращ масаж. Този пакет е идеален за пълноценна спа почивка. В нашия оазис, предлагаме и пакети с подмладяващи терапии, които възвръщат свежестта и енергията Ви. Опитайте: фейс лифт масаж, терапия с хидрафейс машина, антистрес терапия с ароматерапия. Впуснете се в този уникален свят и допълнете своя ден с изцяло интегрирано уелнес изживяване.

Заедно към уелнес: открийте пътеката към пълноценно здраве и благосъстояние с нашите специално разработени програми за уелнес

В нашия спа и уелнес хотел „Катарино“, уелнесът става не просто избор, а начин на живот. Ние предлагаме специално разработени програми, които ще Ви преведат пo изключителния път към пълноценно физическо и психическо здраве.

Серайл баня: въплъщение на релаксация и уелнес, серайл банята съчетава топлата пара с ароматерапия, осигурявайки Ви уникално изживяване на прочистване и тонизиране на тялото.

Терапия с благородни камъни: отпуснете напрежението с топлината на благородните камъни, които се разпределят върху тялото Ви, предизвиквайки енергийно балансиране и истинска хармония.

Хидротерапия с лековита минерална вода: поглезете се с терапия, вдъхновена от природата, в нашата хидротерапевтична уелнес зона, използваща благотворните свойства на лековитата минерална вода.

Масажи и спа ритуали: нaшият опитен персонал предлага разнообразни уелнес масажи и спа ритуали, които целят не само релаксация, но и възстановяване на тялото и душата Ви.

Терапии за лице: опитайте персонализирани уелнес терапии за лице, изградени около иновативни технологии и висококачествени продукти, за да поддържате Вашата кожа здрава и сияеща.

Флотационна вана и криотерапия: специалното уелнес изживяване с флотационната вана и криотерапията се грижи за Вашия физически и умствен комфорт, предоставяйки Ви уникални усещания и тонус.

Нека Вашето пътуване към уелнес започне тук, в нашия спа и уелнес хотел „Катарино“. Открийте възможностите за поддържане на здравословен начин на живот и насочете се към изцяло интегрирано уелнес изживяване.

Спа хотел за тяло и душа: преживейте хармонията между тялото и душата в нашия спа хотел „Катарино“, където уелнесът е в сърцето на всяко преживяване

Уелнес 2

Уелнес – преживейте хармонията между тялото и душата

В нашия спа хотел „Катарино“, уелнесът става неповторимо преживяване, и срещайки туризъм и релаксация в едно. Разкрийте тайните на истинската хармония между тялото и душата с нашите уникални програми и удобства. Изживейте уелнес във всеки аспект чрез съблазнителни спа процедури – почивка за тялото и уют за душата. Отпуснете напрежението и възстановете енергията с нашите иновативни спа процедури. От масажи до флотационни вани – предоставяме възможност за пълноценно релаксационно изживяване. Изберете уелнес пакет, съчетаващ изкушаващи терапии за тяло и лице, които ще Ви върнат баланса и хармонията в живота. Освен спа удоволствията, нашият хотел, „Катарино спа“, е идеалната отправна точка за разглеждане на красотите на околността. Предоставяме пълен пакет на услуги за туризъм, които да допълнят Вашето изживяване в региона. Впуснете се в приключение, обогатено с неповторими моменти на уелнес и спокойствие. Спа хотел „Катарино“ предлага интегрирано изживяване, което съчетава хармонията на тялото и душата със забележителен туризъм в околността. Открийте уникалната комбинация от уелнес и туризъм само в „Катарино“.

Баланс на спа и уелнес: намерете баланса между ума и тялото в нашия спа и уелнес център

В нашия спа и уелнес център балансът на ума и тялото става реалност. Предлагаме Ви неповторимо уелнес преживяване, изпълнено с релаксация и хармония. Изберете персонализиран уелнес пакет, съобразен с Вашите нужди. От терапии за тяло до медитативни практики, нашите програми Ви водят към пълноценно усещане за благополучие. В нашия спа център ще откриете изчерпателен набор от процедури, обогатяващи тялото и релаксиращи душата. От масажи до хидротерапия, всичко е насочено към постигане на истински баланс. Участвайте в нашите йога и медитативни сесии, където ще откриете вътрешен мир и баланс. Преживейте уелнеса в сърцето на природата. В спа и уелнес центъра на хотел „Катарино“, балансът между ума и тялото не е просто цел – това е реалност. Доверете ни се, за да Ви помогнем да намерите вътрешния си баланс и хармония. Отпуснете се и се насладете на перфектния баланс на спа и уелнес, който предлагаме.

Събуждане на сетивата: разкрийте нови измерения на уелнеса, като събудите сетивата си в нашия спа хотел Катарино

Уелнес 3

Уелнес – свържете се с нас!

Докоснете сетивата си и се потопете в нова реалност на уелнес в нашия спа хотел „Катарино“. Предлагаме Ви уникално преживяване, което ще разкрие нови измерения на почивката. Нашите специално проектирани пространства са създадени, за да провокират и стимулират всички Вашите сетива. Опитайте уникалните аромати и звуци, които ще Ви направят едно с околната природа. Изберете сензорен уелнес пакет, който съчетава масажи, ароматерапия и звукови терапии. Всичко това, за да се събудят и стимулират Вашите сетива, пренасяйки Ви в свят на пълноценно блаженство. Нашият ресторан Ви предлага уникални кулинарни изживявания, където вкусът се превръща в сензорна експлозия. Нека вкусът бъде Вашето ръководство към уелнес. В „Катарино спа“, уелнесът е цялостно изживяване, което Ви поканва да събудите сетивата си и да се потопите в нови измерения на удоволствие и хармония. Опитайте и се насладете на уникалното съчетание от звук, аромати и вкусове, които ще събудят вътрешния Ви свят и ще го напълнят с уелнес.

Хармония с природата: Възползвайте се от природните елементи в нашия спа и уелнес център за истинско чувство на хармония и цялостно благополучие.

В хотел „Катарино спа“, хармонията с природата е неотделима част от нашето уелнес изживяване. Предоставяме Ви възможността да се поглезите в природни елементи, които ще Ви помогнат да постигнете вътрешен мир и хармония. Опитайте ги и се насладете на едностранен съвършен баланс между съвременни удобства и природни блага.

Спа и уелнес оазис: впуснете се в света на релаксацията и подмладяването с нашия уникален спа и уелнес център

Заедно към уелнес: открийте пътеката към пълноценно здраве и благосъстояние с нашите специално разработени програми за уелнес

Спа хотел за тяло и душа: преживейте хармонията между тялото и душата в нашия спа хотел „Катарино“, където уелнесът е в сърцето на всяко преживяване

Баланс на спа и уелнес: намерете баланса между ума и тялото в нашия спа и уелнес център

Събуждане на сетивата: разкрийте нови измерения на уелнеса, като събудите сетивата си в нашия спа хотел Катарино

Хармония с природата: Възползвайте се от природните елементи в нашия спа и уелнес център за истинско чувство на хармония и цялостно благополучие.

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/