Изберете страница

Настаняване

Катарино СПА комплекс е отличен избор за почивка сред природата през цялата година, благодарение на стратегическото си разположение. Той е достатъчно близо до пистите на Банско (8 км), но далеч от градския шум, а вековните гори и зеленина изтриват напрежението и умората от напрегнатите делници. Добавената стойност в почивката идва и от комфортното настаняване в стаи и апартаменти с панормани гледки към величествените върхове на Пирин или Рила, многобройните възможности както за релакс, така и за активен спорт, съчетани с концепцията за здравословна храна с гарантиран произход и качество.

Комплексът предлага настаняване в 139 комфортни хотелски стаи и апартаменти, обзаведени с естествени материали. За по-големи семейства сме предвидили възможност за избор сред 17 двуспални апартамента във фамилни къщи, отдалечени максимално до 200 метра от основната хотелска сграда.

Хотелът разполага и с две специално оборудвани стаи за достойната почивка на трудноподвижни гости или гости с увреждания.

Часове за настаняване и освобождаване в комплекса 
Настаняване: след 15ч.
Освобождаване: до 12ч. 

Възможности за настаняване

Елегантни и Комфортни

Двойна стая ЛУКС

В двойните стаи ЛУКС можете да се насладите на уютно и практично пространство, допълнено от стилните детайли в обзавеждането и акцентите от естествено тъмно дърво и елегантни мебели.

Размер

30 кв.м

Максимална заетост

2+1

Двойна стая ДЕЛУКС с балкон

Двойните стаи Делукс впечатляват с дизайн и приканват към изживяване на една незабравима почивка. Тук може да се насладите на прекрасна гледка към Пирин планина от балкона.

Размер

30 кв.м

Максимална заетост

2+1

Изисканост и Комфорт

Релакс и Комфорт

ДЖУНИЪР апартамент

Eлегантни и комфортни, Джуниър апартаментите Ви потапят в атмосфера на релакс и приканват към прекрасни преживявания. 

Размер

40 кв.м

Максимална заетост

2+2 / 3+1

Апартамент ДЕЛУКС

Апартаментите Делукс очароват с простор и елегантен интериор. Започнете своя ден в лукс, комфорт и много топлина.

Размер

45 кв.м

Максимална заетост

2+2 / 3+1

Блясък и Комфорт

Уют и Стил

ВИП апартамент

Разполагаме с 5 ВИП апартамента, които са създадени по дизайнерски проект, стилно обзаведени и впечатляващи с елегантност и индивидуалност в детайлите.

Размер

45 кв.м

Максимална заетост

2

Фамилни Къщи

Потопете се в луксозната и приятна атмосфера на нашите 2-спални апартаменти, разположени в самостоятелни 2-етажни фамилни къщи (вили Вихрен), извън хотелската сграда.

Размер

80 кв.м

Максимална заетост

4+2

Самостоятелни фамилни къщи

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/