Изберете страница

Собствено производство

Произведените в Катарино продукти са вкусни, чисти и вдъхновени от природата!

За да дадем пълна наслада на гостите от престоя им в Катарино СПА Хотел, създадохме собствено производство на продукти и напитки с натурален произход под бранда Катарино фууд в нашите ферми.

Нашето производство осигурява екологично чисти продукти за хотелите ни. Произвеждаме сами всички месни и млечни продукти, прадлагани в заведенията в хотела. Създавайки фермата, собствениците реализират концепцията си да предлагат в хотелите си храна, която да е с изключителни качества като произход, съдържание и вкус, а използваните продукти да са с абсолютно ясен и натурален произход. Изграждат се бутикови, но изцяло оборудвани собствени мандра и цех за месо.

Нашите ферми

Това, което ни прави предпочитани и различни от останалите ферми, са специалните породи животни – крави, овце и кози. Тях отглеждаме свободно и по всички хуманни правила, с натурална храна, която е и причината произвежданите от нас продукти да са с вкус и аромат, които нямат аналог.

Повече за фермата и животните, отглеждани в нея, може да откриете тук:

Добиваме мед и билки, които отглеждаме ние. Нашата пекарна осигурава за гостите ни вкусен и топъл хляб. Във всички наши рецепти използваме пресни яйца, снесени от нашите свободни кокошки. В малката Бутикова Пивоварна на Комплекс Катарино произвеждаме жива бира Калугерица – Светла, Тъмна, Червена бира Лагер, Вайс, а за летните месец – Сайдер.

Месо

В Катарино произвеждаме над 60 вида продукти собствено производство от свинско, телешко, агнешко месо, птици и дивеч. Това включва месни разфасовки, месни заготовки, млени меса, малотрайни варени и варено-пушени колбаси от червени и бели меса, трайни сурово-сушени деликатеси от раздробени и нераздробени меса с модерно технологично оборудване, климатични и естествени сушилни и отлично обучен персонал.

В специално разработената технология на производство от професионалния ни инженер-технолог се използват само натурални чисти подправки, обеззаразени по специален метод (Сертификати за произход и качество), както и подправки и билки от Пиринския район (див кимион, копър, други ароматни съставки), традиционни за нашите месни деликатеси – Бански Старец , Сушен Бански бут, Горска Луканка, Сушен Пирински суджук, Филе Катарино, Кайзер Пастърма и други.

Занаятчийска бира КАЛУГЕРИЦА

В Бутиковата Пивоварна на Комплекс Катарино произвеждаме жива бира Калугерица – Светла, Тъмна, Червена бира Лагер, Вайс, а за летните месеци – Сайдер.

Направена е по първоначална уникална рецепта за изключителни моменти, когато насладата се превръща в преживяване.

Технологията на производство е класическа с използване на модерно оборудване. Не е филтрирана и пастьоризирана, а естествено газирана, без добавяне на сурогати, стабилизатори или изкуствени ензими.

Използваме четири вида Малц и три вида хмелове – ароматни и горчиви, внос от Германия.
Има фина газировка и бяла пяна. Вкусът на малца придава на тялото закръгленост и се асоциира с мекотата на пресен пълнозърнест хляб. Ароматът на хмел е благороден и се дължи на сорта Hallertauer. Tрадиционна Lager бирена мая е превърнала безкомпромисните суровини в даващи живот и настроение. Отлежала при ниски температури, при наливане в чашата тя разкрива с нетърпение своя потенциал и сила, контролирани 21 дена по време на периода на зреене.

Яйца

Всяка сутрин може да закусвате с пресни яйца, снесени от свободно отглежданите ни кокошки. Апетитен омлет или ароматна палачинка… изборът е Ваш!

Мед

Медът, с който подслаждаме деня Ви, е от нашия пчелин, който се намира в екологично чист район на Рила планина.

Млечни продукти

Всяко сирене – краве, овче или козе, кашкавал и масло, които предлагаме на гостите на Катарино СПА Хотел са произведени в нашата мандра, с много внимание и високи стандарти на качество. Всичките ни млечни продукти са приготвени само от свежо прясно мляко, без добавени сгъстители, консерванти и овкусители.

Истинско кисело мляко с вкус, който ще ви телепортира в доброто старо време. Съдържа само пълномаслено мляко (от грижливо отглеждани и специално селектирани породи животни), и закваска, без добавени овкусители, нишестета, консерванти и каквито и да е добавки, влияещи върху вашето здраве.

Сладко

Вашето любимо сладко от боровинки е при нас… Приготвено на място, от плодове, брани от планинските била.

Хляб

Всички видове хляб, които Ви поднасяме, са неустоими и се пекат на място при нас. Приготвени от подбрани брашна, току-що изпечени в нашата пещ на дърва.

Чай и билки

Не пропускайте да се насладите на чаша ароматен чай, приготвен с билките на Рила и Пирин, огрявани от слънцето и брулени от планинския вятър. Ръчното бране на билките и подбраният произход са гарантирани от нас.

Собствен сладолед и паста

Опитайте от нашите специалитети собствено производство – домашно приготвена паста и домашно приготвен сладолед.

Неповторимият вкус постигаме чрез използването на натурални продукти от собствени ферми и от местни производители. Истинско кулинарно блаженство!

Домашна паста  – натурално направена от нашите майстор готвачи, приготвена с яйца от свободно гледани кокошки и натурално брашно, без набухватели и домашно приготвен сос.

Домашно приготвеният сладолед с различни добавки е изключително лакомство и логичен завършек при всяко хранене.

Онлайн магазин KATARINO Food

Ако желаете да закупите от продуктите-собствено производство от нашите ферми.

В хотела се намира нашия кулинарен магазин за ценителите на натурално произведени колбаси и сирена, мед, конфитюри, сладка, различни видове хляб от нашата пекарна.

Виж актуалните цени и оферти

От земята директно до Вашия дом: нашите фермерски продукти

Добре дошли в света на автентичните вкусове и здравословните храни – добре дошли в нашата ферма, където фермерският дух оживява във всеки детайлн. Ние сме горди, че предлагаме най-добрите фермерски продукти, които можем да отгледаме и произведем, и с удоволствие ги доставяме директно до Вашия дом.

Виж повече:

Ферма с любов и грижа: нашият ангажимент към качеството на фермерските продукти започва в самото сърце на фермата ни. За нас фермерството е повече от занимание – това е начин на живот. С любов и грижа гледаме и се грижим за растения и животни, които стават основата на нашите фермерски продукти.
Технологията зад вкуса: въпреки че сме предани към традициите, използваме и съвременни технологии, за да гарантираме високо качество и сигурност на всеки етап от производствения процес на фермерските продукти. Нашите фермерски продукти се отглеждат със специални методи, които подчертават техния вкус и хранителна стойност.

Фермерски продукти 1

Фермерски продукти – от земята до вашия дом

Здрави и щастливи животни: вярваме, че здравите и щастливи животни създават вкусни и качествени фермерски продукти. Затова животните ни се обгрижват с голяма любов и внимание. От просторни пасища до удобни заграждения, всяко животно живее в комфортна и здравословна среда.
Доставка директно до Вашия дом: с нашите фермерски продукти не е нужно да правите компромис с качеството. Поръчайте от нашия онлайн магазин за фермерски продукти, Katarino Food, и ние с грижа и прецизност ще Ви доставим свежестта и вкуса на нашата ферма директно във Вашия дом. Опитайте най-доброто от земята – опитайте нашите фермерски продукти.

Качеството, което Ви доставяме: изборът на фермерски продукти

В нашия онлайн магазин за фермерски продукти всяка селекция е внимателно подбрана, всяка ягода е върната към корените си – към земята, от която произхожда. Ние сме предани на качеството и уникалния вкус на фермерските продукти, които предлагаме. Всеки продукт е резултат от грижлив подбор и стриктни стандарти за качество. Ние вярваме, че качеството е в детайлите, затова се стремим да предоставяме само най-доброто за нашите клиенти. От свежи зеленчуци и плодове до вкусни млечни фермерски продукти и месни деликатеси, ние предлагаме разнообразие за всеки вкус и предпочитание. Разгледайте нашия асортимент и открийте уникални вкусове, които ще Ви върнат към природата. Вярваме в прозрачността и сигурността на всяка стъпка от пътя на фермерския продукт до Вашия дом. С нас Вие не само пазарувате фермерски продукти, но и истории, традиции и душевност, които правят всяка хапка по-специална. С поръчката от нашия магазин за фермерски продукти Вие получавате не просто стоки, а част от нашата страст и ангажимент към фермерството. Заложете на качество и усетете разликата, която Ви доставяме с внимание и грижа, във всяко фермерско яйце, всяко зърно и всяка капка мляко. Опитайте удоволствието от истински фермерски продукти, които се предлагат при нас – Вашето място за качествено пазаруване и вкусно изживяване.

Здравословни вкусове от фермата: разнообразие от фермерски продукти

Фермерски продукти 2

Фермерски продукти – здравословни вкусове от фермата

В нашия свят на здравословните вкусове разгледайте нашето разнообразие от фермерски продукти, които са грижливо създадени с внимание към здравето. От свежи млечни фермерски продукти до висококачествено месо, предлагаме най-доброто от фермерството, пренесено директно във Вашата кухня. Нашите фермерски продукти от млечния асортимент са чиста поезия на вкуса. Свежите ни сирена, кисело мляко и кашкавали са ръчно изработени с любов и грижа, като запазват пълния вкус на натуралните съставки. Предлагаме Ви да се потопите в света на изключителни вкусове, които само фермерските продукти могат да Ви предоставят. Нашите месни фермерски продукти са отражение на грижата, която полагаме във всяка стъпка от отглеждането на животните. От вкусните ни парчета свинско, говеждо и пилешко месо до деликатесните ни колбаси и суджуци, всяка шепа от тези фермерски продукти предлага удоволствие и здраве.

Фермерски продукти с внимание към детайла

Вярваме, че вниманието към детайла прави вкуса по-наситен и уникален. От нашата ферма до масата Ви, нашите фермерски продукти се пекат, оформят и поднасят с грижа и страст. Удоволствието от всяка хапка е гарантирано, когато избирате нашите фермерски продукти. Съчетайте здравословния начин на живот с нашето разнообразие от фермерски продукти и открийте, че вкусът може да бъде едновременно вълнуващ и благотворен. Отделете си време за гурме наслада, която идва директно от нашата ферма до Вашия дом. Това, което прави нашите фермерски продукти неповторими, е постоянният ни стремеж към съвършенство във всеки аспект на производствената верига. Нашият тайнствен вкус и уникален аромат се дължат на изключителната техника, използвана в производството на нашите фермерски продукти. Балансът между традиционни и модерни методи е това, което прави нашите фермерски продукти уникални и висококачествени. Когато говорим за внимание към детайла, произходът и прозрачността са от ключово значение. Нашите фермерски продукти не просто се доставят в магазин за Вас, те носят историята на земята, от която произхождат, и ръцете, които ги създават. Така Вие не просто купувате стоки – Вие влизате в свят на вкусове и приключения, които носят вдъхновение и удоволствие. От едра салата, покрита със свежи зелени подправки, до ароматната пържола на грила, нашите фермерски продукти предизвикват удоволствие във всеки момент. Освежете сетивата си и открийте истинския вкус на грижата и любовта, заложени във всяко бурканче и всяка хапка от нашата ферма. Вдъхновете се от вкуса на вниманието към детайла.

Фермерски продукти за всеки вкус и предпочитание

Фермерски продукти 3

Фермерски продукти – свържете се с нас!

В нашия богат асортимент от фермерски продукти откривате вълнуващ свят на вкусове, подбрани и създадени с майсторство. От изискани сирена до сочно месо и свежи зеленчуци, нашите фермерски продукти са приказка на вкуса, която може да задоволи всяко кулинарно предпочитание. Започнете деня с изобилие от вкусове с нашите свежи млечни фермерски продукти. От кисело мляко и сирене до масло и йогурт, всяка хапка е израз на богатството на природата. Нашият асортимент от фермерски продукти предлага неповторим вкус и хранителни качества, които поддържат Вашия ден балансиран и вкусен. С нашето внимание към качеството, ние Ви предоставяме най-доброто от месото на нашата ферма. Говеждо, свинско, пилешко – всеки месен деликатес е резултат от грижата за животните и любовта към традиционните вкусове. Насладете се на здравословен и вкусен обяд с нашите месни фермерски продукти.
Внимателно отгледани и с любов подбрани, нашите продукти са гаранция за свежест и качество, което ще внесе истински вкус във Вашия дом. Открийте света на фермерските продукти – Вашето място за изключителни вкусове и вдъхновение от природата.

От земята директно до Вашия дом: нашите фермерски продукти

Качеството, което Ви доставяме: изборът на фермерски продукти

Здравословни вкусове от фермата: разнообразие от фермерски продукти

Фермерски продукти с внимание към детайла

Фермерски продукти за всеки вкус и предпочитание

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/