Изберете страница

Басейни

Външен басейн за възрастни

Външен басейн за възрастни с минерална вода с отделено инфинити джакузи. Блажена почивка и релакс в новооткритата водна площ с минерална вода. Външният басейн е подходящ за плуване, водна аеробика или почивка във водата с невероятна панорамна гледка към Пирин планина. 

Външен басейн 
Размери: 25/5 м.
Дълбочина: 1,40 м.
Температура на водата: 28-30 °С

Инфинити джакузи  – за около 10 човека
Размери: 6/3.5 м.
Дълбочина: 1 м.
Температура на водата: 28-30 °С

Термално джакузи с хидромасажни дюзи

Джакузито има топла връзка с вътрешния басейн и допълва удоволствието с възможност за релакс на открито. Работи целогодишно.

Размери: 8/3,5 м.
Дълбочина:  1.3 м.
Температура:
–              Летен сезон – 30-32 градуса °С
–              Зимен сезон – 38-40 градуса °С

Детски басейн

Отделен е от басейна за възрастни, с което се постига истинска почивка за родителите, а децата се къпят на воля. Размерите на детския басейн са 5 х 3 х 0,7 м.

Вътрешен минерален басейн

Вътрешният минерален басейн за деца и възрастни е дълъг 21 м, широк 6 м и дълбок 1,40 м и е подходящ за плуване. Атрактивно вписана в басейна е джакузи пещера за релаксация. Работи целогодишно, а непосредствено около басейна и на външната панорамна тераса Ви очакват удобни шезлонги и чадъри с изглед към планинските върхове.

Изискване към ползващите басейна деца до 4 г. е да бъдат с памперс. Деца от 4 до 14 г. могат да плуват в басейна за възрастни само с придружител.

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/