Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

Изборът на място за почивка е колкото лесна, толкова и трудна задача, особено ако сте семейство с деца.  Мястото трябва да предлага условия за развлечения, да има вкусна и пълноценна храна, децата да могат да играят на открито, да дишат чист въздух, да има някой, който да ги развлича и да  се грижи за тяхната безопастност и сигурност, докато вие открадвате няколко отдавна жадувани мигове за вас в СПА центъра.

Катарино СПА Хотел е едно от тези вълшебни места, където ще намерите удоволствия за себе си и ще подарите страхотни преживявания на своето дете и то без електронни игри.

В Катарино грижата за децата е първостепенна задача. Въздухът е чист и с повишено съдържание на кислород заради природен феномен, а водата в басейните – минерална. Комплексът е затворен тип и влизането в комплекса е през охранителен пост, има постоянна жива охрана и видеонаблюдение. Около хотелската сграда има красиви и отлично поддържани открити площи за разходка и игри, защото общата площ, на която е разположен този уникален комплекс, е 31 000 кв. м.

 Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

Политиката за настаняване на семейства с деца е много атрактивна за родителите – деца до 7 г. се настаняват безплатно със закуска или със закуска и вечеря, в зависимост от избора на пакет за техните родители. За деца от 7 до 14 г. е валидна 50% отстъпка от цената на възрастен.

Настаняването в хотелските стаи е комфортно и е в няколко варианта в зависимост от предпочитанията на семейството: детето може да спи на удобно разтегателно кресло в стаята на родителите. При настаняване в апартамент, родителите ползват спалнята, а децата се настаняват в в хола. В Катарино СПА можете да се настаните и в така наречените семейни стаи, при които две съседни стаи са свързани с преходна врата.

Ако сте с бебе до 3 г., ще заредим предварително кошарка в стаята и столче за хранене, които са безплатни.

В стаите има интерактивна телевизия, където по-големите деца могат да гледат любимите си сериали или да изберат нашумели детски филми от богатата видеотека, но под надзора на родителите си.

В ресторант Катарино има специално разработено детско меню, съобразено с предпочитанията на малките ни гости. На блок масите също има различни лакомства за тях, от които най-често се поръчва вкусният, домашно приготвен сладолед.

В СПА центъра на комплекса предлагаме специални масажи за деца с биомасла, с аромат на шоколад и кокос, а всека терапия завършва с подарък – изненада.

 Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

Но най-важното нещо за децата са игрите и забавленията.

В Катарино СПА комплекс има просторен и атрактивно обзаведен детски клуб със специално противоалергенно подово покритие, позволяващо лесна и бърза дезинфекция. Дизайнът на пода е впечатляващ, защото представлява огромен пъзел от свързани помежду си разноцветни елементи.

По цялото протежение на едната стена има монтиран голям мрежест „басейн“ с меки топки в различни цветове, където децата могат да се гмуркат, да развиват ловкост и координация, да се спускат на воля по пластмасовата пързалка. Тук има миниатюрни копия на истинска готварска печка с прибори и кокетна детска масичка със столчета за поднасяне на „приготвената“ храна, има и детска пералня, къщичка за куклен театър, различни развлекателни и опознавателни игри. На децата предлагаме флумастри и моливи за рисуване. Те могат да танцуват под звуците на познати и любими детски песнички.

Комплексът осигурява безплатно детегледачки в детския кът и аниматор, които се грижат за децата през зимата всеки ден, а през лятото – от сряда до неделя.

 Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

В лобито на комплекса има зала за тихи игри, където по-големите деца могат да провеждат спаринг срещи по шах,  табла или карти. През пролетта, лятото и есента за децата е още по-интересно, защото имаме разнообразни игри на открито.

В комплекса са построени две открити площадки със сертифицирани за безопасност люлки и пързалки, където децата се забавляват от сутрин до вечер. Около площадките има фигури на животни, които допълват емоциите. На открито можете да играете с федербал или на топка, които да вземете от рецепция.

 Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

На открития тенис на корт на комплекса можете да отделите време за децата си и да ги въведете в тайните на този модерен спорт.

 Предлагат ли се забавления за децата в Катарино спа хотел?

Хотелът предлага велосипеди под наем за възрастни и деца, с които можете да обиколите красивите околности или да посетите близките курорти – Банско и Разлог.

През лятото, от май до септември, детският басейн с минерална вода е най-голямата атракция за децата. Той е отделен от басейна за възрастни и тук децата могат да играят на воля.

В развлекателния център на комплекса деца и родители могат да поиграят боулинг. За децата има дартс, въздушен хокей, а за малко по-големите – тенис на маса, плейстейшън.

За децата и техните родители сме разработили специална лятна програма Катарино Арт & Фън. Предложението ни включва забавления, опознавателни пешеходни турове сред природата, часове по готварство, рисуване на пейзажи, изработване и украсяване на фигурки от глина, спортни семейни игри, вечер за изява на артистични умения.

Всяка сряда и събота се организират пешеходни преходи за деца и възрастни до близки дестинации.

В Катарино СПА можете да поръчате екскурзия до Парка с танцуващи мечки в Белица, да посетите музеи и исторически местности в Банско и Разлог, да отидете до Бъндеришка поляна, където е най-дългата водна пързалка в България, да попиете от ритмите на различните музикални и театрални фестивали, които ежегодно се провеждат в региона на Банско и Разлог.

Да си дете с родители на почивка в Катарино СПА Хотел не е само удоволствие, а низ от невероятни преживявания! Дарете ги на своето дете и на Вас и бъдете щастливи!

https://www.livechatalternative.com/