Събитиен туризъм в Катарино

Събитиен туризъм в Катарино

Щастливи сме да бъдем Хотелът за Вашето събитие!

Празнуваме ЛЮБОВТА!

Едно от най-силните и истински чувства в живота ни е ЛЮБОВТА! Така е постановила природата - да търсим своята половинка и когато я открием, да възстановим целостта на своето същество.

Да се събереш с човека, когото обичаш е начало на път и съзидание- да създадеш дом, уют и пристан на сигурност и спокойствие. Традицията повелява тази първа крачка в съвместното съжителство да бъде весел и споделен празник- сватба, събитие в което да бъдеш заедно с най-близки на сърцето хора и верни приятели.

ЛЮБОВТА ДАВА ОТГОВОР НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ. Тя е енергията, която задвижва мотора на живота и преодолява спънките, породени от рутината на ежедневието.

Празнувайте своята любов в „Катарино“! Свежото диханието на природата, чистотата на извора и естетиката в пространството на комплекса ще придадат естественост, стил и хармония на Вашето сватбено събитие, с така необходимата съставка на отлично организация, обслужване, топлина и гостоприемство от наша страна.

Събитиен туризъм в Катарино

Сватбените ритуали могат да бъдат организирани вътре в комплекса или да бъдат изнесени сред природата.

Комплекс „Катарино“ предлага различни възможности за празничното събитие:

 • Зала „Катарино“- с до 150 места, разпределени около красиво аранжирани кръгли маси.
 • Ресторант „Механата“ е с 80 места на закрито и 50 места на открита градина към ресторанта.

Младоженците могат да изберат желаното меню от предварително подготвени варианти с различни специалитети, както и да поискат меню по техен избор.

Венчавката- свещено духовно свързване

Събитиен туризъм в Катарино

Венчавката е сред християнските тайнства, подчертаваща важността на семейството и роднинството. В дестинацията Банско и Разлог ритуалът може да се извърши в красивите църкви на Банско и Разлог.

Църквата „Св. Благовещение“ в град Разлог е бяла, извисена и красива. Тя носи идеята за „блага вест“ и „благо начало“, за това съвместния брачен живот да бъде с благословия.

Събитиен туризъм в Катарино

Църквата „Св. Троица“ в Банско е с достолепие и злато от миналото. Построена е от банските търговци с усилията на всички местни хора през Българското възраждане /1835г. /. Църковен хор и сребърен звън на камбаните на часовниковата кула, носят тържественост и незабравимост на ритуала.

Комплименти за младоженците

 • Настаняване в специално украсен младоженски апартамент в първата брачна нощ с включена закуска;
 • Празничен пакет с ранно настаняване или късно напускане за младоженците и техните гости, при наличност на свободни места;
 • Купа с плодове, шампанизирано вино в деня на пристигане за младоженците;
 • Специална оферта за втори меден месец за младоженците.
 • Безплатен паркинг

Събитиен туризъм в Катарино

Настаняване на гостите

Предимството на Катарино при организирането на празнични събития, е възможността за настаняване на гостите в комфортни стаи, апартаменти и къщи на преференциални цени. Хотелът предлага и 2 стаи за гости в неравностойно положение.

Още празнични събития

Комплексът е предпочитано място за провеждане на частни партита, юбилеи, фирмени събития, рождени дни, детски празненства. За всяко събитие предлагаме различна подредба, организация и менюта, съобразени и с изискванията на организаторите.

Събитиен туризъм в Катарино

Допълнителни възможности:

 • Организиране на коктейл за Добре - дошли – чудесна възможност за запознаване и приобщаване на гостите към темата на събитието и създаване на празнично настроение преди същинската част;
 • ДЕГУСТАЦИОННИ вечери – дегустация на натурални деликатесни мезета /колбаси, сирена и кашкавал/, произведени в нашите ферми. Към тях предлагаме избор от вино и бира, собствено производство, както и богата селекция от вносни напитки;
 • Моминско СПА парти. Катарино СПА център е модерна зона за релакс, възстановяване и красота. Специалните процедури на френските козметични линии Filorga и YONKA, носят истинско удоволствие и удовлетворение от резултатите в полза на красотата;
 • Детско парти - с различни занимания, рисуване, музика и танци. Аниматорите на комплекса са изобретателни и забавата на малчуганите е гарантирана;
 • Боулинг турнир в 4-пистова боулинг зала – за спортен дух и наслада след сериозния обучителен ден;
 • BBQ на открито – насладете се на вкусната храна, съчетана с красотата на естествения природен декор;
 • Ако се нуждаете от съвет и контакти за музика на живо, професионален сватбен агент, DJ, фотограф, видео заснемане и други идеи, екипът на Катарино СПА Хотел е на Ваше разположение.

Организирайте своето събитие в КАТАРИНО СПА Хотел – един от най-добрите хотели в България според класацията на международния сайт за сравнение на хотели HotelsCombined!

https://www.livechatalternative.com/