Филорга - процедурата, която заслужава всяка дама

Филорга - процедурата, която заслужава всяка дама

Приятно ми е - Филорга!

ФИЛОРГА е забележителна френска козметична компания, създадена през 1978г. Изключително важно е, че тя е основана от лекар, специалист в естетичната медицина и ентусиазиран микробиолог - д-р Мишел Торджман. Докато работи всферата на медицинската козметика, той създава инжекторни продукти на основата на хиалуроновата киселина и мезотерапия срещу стареене на кожата. 

Революционният продукт NCTF® (NEW CELLULAR TREATMENT FORMULA)показва удивителни резултати в грижа за младостта на лицето без действието на скалпел. Годината е 1988г. Формулата съдържа 54 съставки от биологичен произход + хиалуронова киселина, които активират изцяло клетъчния метаболизъм. 

В новото хилядолетие Филорга влиза с успешни разработки в сферата на нехирургичните антиейдж процедури и криолед терапии. А от 2011г. трайно се позиционира в СПА индустрията, като надежден и успешен партньор.

СПА център Катарино е партньор на Лаборатория Филорга. Гостите на комплекса могат да се запознаят с пълната палитра от козметични услуги с продукти на Филорга и на практика под погледа на специалист да се уверят в тяхното въздействие.

Филорга- медицинска практика и удоволствие от истински СПА ритуал

Филорга - процедурата, която заслужава всяка дама

Няма по-добро решение за красотата от бягството от стреса и почивката сред хармонията на природата. Ваканцията на планина в СПА хотел е винаги подходящ избор, когато трябва екстремно да възстановите силите си. Денят наголемява, природата разцъфва с най-прекрасните си цветове. 

Пролет е! Време има за всичко - бъдете приоритет за себе си, тъй като красотата има значение! Посветете се на приятни мигове в Катарино СПА! Възползвайте се от термалната зона на центъра, за да отпуснете напрежението, а после изберете козметични процедури за сияйна и блестяща кожа, които няма да откриете на друго място.

Терапия с мощен лифтинг ефект

Лифтингът е възстановяваща процедура, насочена към структурата на кожата и обновяването на клетките. Тя се препоръчва при дами над 40 годишна възраст и при първи белези на загуба на еластичност на кожата, увисване на тъканите и поява на бръчки. 

Използваният козметичен продукт има способността за дълбоко проникване в кожата на активните съставки. Целта е насищане на вътрешните клетки с хранителни вещества и влага, а после те сами, без външни действия, ще започнат да се регенерират. 

Препоръчват се няколко последователни процедури в продължение на месец, за да се получи видимо стягане на кожата и приятен лицев овал.

Дълбоко почистваща терапия на лице и маска с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина се синтезира от всички живи организми. Тя изгражда междуклетъчните пространства, като едно от основните и свойства е да хидратира. Тя има възможността да свързва голямо количество водни молекули като задържа вода около 1000 пъти над собственото си тегло. 

Хиалуроновата киселина е отговорна за свежия вид и гладкост на кожата. Известен факт е, че до 40-годишна възраст човешкия организъм губи половината от първоначалния си запас от хиалуронова киселина. Това налага доставянето `и в организма под друга форма. 

Когато става въпрос за лицето, личната ни „визитна картичка“, препоръчваме Time Filler на Филорга - текстилна маска, напоена с живителна течност и хиалуронова киселина. Маската се поставя така, че да се осъществи плътен контакт с кожата на лицето

Задържането на влагата и затоплянето цели засилване на процеса на проникване на съставките в дълбоките пластове на кожата. Самата тъкан на маската е екологична и с растителен произход. Изградена е от влакна от черен дъб, които имат пречистващи свойства и предпазват кожата от замърсяване.

Преди прилагане на маската, кожата се почиства дълбоко и с внимателен лечебен масаж се активира микроциркулацията на веществата вътре в нея. За отличен ефект и поддържаща терапия на красотата, маската на Филорга може да се поставя и в домашни условия - вечер и нормално - два пъти месечно.

Криолед терапията- най-доброто от Филорга

Терапията предизвиква дълбока клетъчна стимулация и носи траен ефект - кожата на лицето се подмладява, отстраняват се несъвършенства като слънчеви петна и белези от акне, заглаждат се фините бръчици, оформя се приятно лицевия овал. 

Криолед терапията черпи своите идеи от природата - от слънчевите лъчи /фотобио стимулацияна клетките/ и от леденостудените извори /въздействие с ниски температури върху кожата/.

Крио терапията удължава младостта чрез въздействие с ниска температура върху кожата. За целта се използва специален накрайник, който достига до температура -18 градуса в зоната на лицето и -10 градуса при околоочния контур. 

Посредством студакожата се обновява, стимулират се процесите на обмяна на вещества и се засилва имунитета. Усещането е за приятен масаж. Кожата повишава своята еластичност. Чрез терапията се осъществява контролирано раздвижване на кръвоносните съдове и много добър дренаж на натрупванията от лимфна течност и др. баластни съставки в областта на лицето. 

Следва въздействие върху кожата с лед светлини

За целта се използва накрайник със сменящи се лед светлини. Те биват - синя, зелена, жълта и червена. В зависимост от своята дължина на вълната, лед светлините имат различно проникване в дълбочината на кожата.

За да добиете повече представа ще ви представим нивото на проникване на всяка светлина :

  • Синята лед светлинавъздейства на ниво епидермис - на повърхностния слой на кожата, като повлиява положително при поява на акне, при мазна и проблемна младежка кожа.
  • Зелената лед светлинавъздейства върху базалната мембрана - тънък лист от съединително-тъканни влакна, върху които лежат епителните клетки, покриващи кръвоносните съдове, вътрешните органи, кожата и т.н. Тя съдейства за регулиране на функцията на меланогенезата. Препоръчва се при пигментни петна върху кожата, за тяхното ограничаване, профилактика и постигане на равномерен тен.
  • Жълтата лед светлина достига до папиларната дерма - по този начин стимулира естествените механизми на възобновяване и жизненост на клетките.
  • Червената лед светлина прониква най-дълбоко в кожната структура - така съответно се стимулира производството на колаген и еластин.

Криолед терапия за справяне с несъвършенствата върху кожата

Терапия „Нова кожа“ за блясък и равен тен с продължителност 60 мин.

Комбинира в себе си лайт пийл и криотерапия за обновяване на кожата чрез козметични продукти с биоактивни съставки. 

Подходяща е при:

  • Липса на блясък и неравен тен
  • Загуба на еластичност на кожата
  • Груба и неравна кожа
  • При активни пушачи
  • При петна след акне
  • Бръчки

Терапия „Регулиране на хиперпигментни петна“ с продължителност 50 мин. 

Комбинацията от LED светлини и Bright peel имат за цел да стимулират производството на колаген и еластин и едновременно с това да подсилят процеса на меланогенеза, виновен за производството на нови пигментни петна, както и да успокои чувствителната кожа.

LED терапия с продължителност 60 мин. 

Използват се светлинни вълни, насочени в самата сърцевина на кожата. Те достигат до митохондриите като генерират енергия АТФ*, използвана директно от клетките.

Интензивна хидратираща терапия с продължителност 35 мин.

Уникална терапия, която подобрява хидратацията на кожата в дълбочина и едновременно с това възстановява липидите и подхранва епидермиса. Подходяща е за суха кожа с липса на еластичност и блясък, грапаво усещане и при множество фини линии поради дехидратация.

Филорга пилинг с продължителност 30 мин.

Ексфолиация на кожата със СПЕЦИАЛНО АДАПТИРАН РАЗТВОР СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ. Пилинг без излющване и зачервяване. Придава блясък, свива порите, депигментиращо действие и блокира появата на нови петна.

https://www.livechatalternative.com/