Красотата всеки ден

Красотата всеки ден

Изкуството да бъдеш красива е осъзнато удоволствие и търсено съвършенство. Това е да бъдеш творец на самия себе си, привличайки за таен съюзник съвременната козметика.

Направете малък експеримент със себе си и вашите приятели. Съберете се безгрижно на питие майки и дъщери или близки хора от различни възрасти. Без предварителна нагласа отворете дамските си чанти и погледнете в тях.

Какво има там?

Може би червило и грим, шишенце с парфюм... Или просто работния ден, събран в тефтер, телефон и друго подобно. А дали се намира дискретно огледалце?! 

И после едва ли ще се изненадате от констатацията, че младостта, която няма нужда от специално внимание, отделя най-много средства и време за себе си. Поучително ще бъде къде сте в цялата ситуация и дали имате поне един поглед в деня, обърнат към себе си.

Мислителите казват, че когато една жена престане да се гледа в огледалото, то тя е остаряла и за самата себе си. Не позволявайте печатът на всекидневното „вземане-даване“, да Ви отнеме усещането за собствената красота.

Бъдете красиви всеки ден! Възползвайте се от всяко ваканционно бягство, за да се поглезите.

Очакваме Ви в Катарино!

Модерно време- модерни решения

Красотата всеки ден

Големият проблем за кожата на съвременния човек е хроничната умора и градските замърсявания, които се натрупват върху нея. Най-уязвимо е лицето. То е като визитна картичка и огледало на ежедневието ни. Посивяването на кожата и бръчиците не са задължителен белег на възрастта. По-скоро те са знак за критично състояние на кожата.

Как да отстраним умората, изписана на лицето ни

Това се осъществява чрез терапии, активиращи кръвообращението на кожата, доставящи кислород и ценни хранителни вещества в клетките. След изморителен ден отпадъчните продукти от обмяната на веществата се отлага в тъканите на клетките и мускулите.

Криолед терапия на FILORGA е съвременно средство за нежен масаж и обновяване на кожата.

Усещането по време на терапията е за леденостуден планински извор, кожата потръпва, а после се изпълва с руменина, наситена от прилива на кислород.

Как въздейства криолед терапията?

 Красотата всеки ден

Криолед терапията удължава младостта чрез въздействие с ниска температура върху кожата. За целта се използва специален накрайник, който достига до температура -18 градуса в зоната на лицето и -10 градуса при околоочния контур.

Посредством студа:

 • кожата се обновява.
 • стимулират се процесите на обмяна на вещества.
 • засилва се имунитета.
 • Масажът е приятен, а кожата повишава своята еластичност.
 • Чрез криолед терапията се осъществява контролирано раздвижване на кръвоносните съдове и много добър дренаж на натрупванията от лимфна течност и др. баластни съставки в областта на лицето.

Допълнително въздействие върху кожата с лед светлини

Използва се накрайник със сменящи се лед светлини. Те биват синя, зелена, жълта и червена. В зависимост от своята дължина на вълната, лед светлините имат различно проникване в дълбочината на кожата.

 • Синята лед светлина въздейства на ниво епидермис- на повърхностния слой на кожата, като повлиява положително при поява на акне, при мазна и проблемна младежка кожа;
 • Зелената лед светлина въздейства върху базалната мембрана-тънък лист от съединителнотъканни влакна, върху който лежат епителните клетки, покриващи кръвоносните съдове, вътрешните органи, кожата и т.н. Тя съдейства за регулиране на функцията на мелогенезата. Препоръчва се при пигментни петна върху кожата, за тяхното ограничаване, профилактика и постигане на равномерен тен.
 • Жълтата лед светлина достига до папиларната дерма и стимулира естествените механизми на възобновяване и жизненост на клетките;
 • Червената лед светлина прониква най-дълбоко в кожната структура, стимулирайки производството на колаген и еластин.

Криолед терапията е щадяща и без странични ефекти като лющене и зачервяване, като създава възможност за проникване в по-дълбоките слоеве на използваните последващи козметични продукти.

По време на криотерапията се използват специални гелове, увеличаващи резултатът от процедурите:

 • NCTF gel- полиревитализиращ коктейл от 55 активни съставки- формула, разработена за да подобри различните биохимични реакции, протичащи по време на терапията.
 • ADN gel- съдържащ ДНК от ембрионални стволови клетки от хайвер на сьомга. Екстрактите от ДНК поемат до 135 пъти повече вода от теглото си ,което позволява екстремна хидратация.
 • EMBRYOLIFT GEL- съдържа 25% екстракт от ембрионални стволови клетки, осигуряващи незабавен лифтинг и 75% природен суроватъчен протеин с биологичен произход, което гарантира дългосрочен антиейджинг ефект.
 • Collagen gel- продуктът с най-висок концентрат на колаген на пазара.Съдържа 50% фрагментиран колаген. Допринася за насищане на съединителната тъкан с вода.

Криолед терапията и фототерапията са без странични ефекти върху кожата.

Сияйният външен вид, избистрен тен и подмладяването са видими веднага след процедурите. Трайността на резултатите се гарантира при спазване на цикъл от процедури веднъж седмично в продължение на месец.

Хубавата новина е, че криолед терапията може да се изпълнява през всички сезони. Особено препоръчителна е през лятото, за да се контролира появата и увеличаването на пигментите петна върху лицето.

Да не забравяме! Здравето е предварително условие за успех на всяка козметична терапия.

Красотата всеки ден

Възползвайте се максимално от даровете на природата:

 • Запишете си час за хидротерапия с минерална вода от извора в СПА центъра на Катарино;
 • Бъдете активни и забързайте метаболитните процеси:
 • Разходете се в близката гора и практикувайте „горско къпане“;
 • Сега е сезонът на ските и условията за това са най-благоприятни в ски център Банско;
 • Малко усилия ще Ви се отразят добре- вземете своята зимна планинска екипировка и направете пешеходен преход от Бетеловото до хижа Яворов /2,5 часа/.
https://www.livechatalternative.com/