Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Какво е важно за фирменото Ви парти?

Катарино СПА Хотел е сред лидерите в туристическата дестинация Банско и Разлог. Природните дадености са неоспоримо предимство на комплекса, но това което го прави любимо място е приветливото отношение, отговорността към гостите, комфорт с модерен акцент, вкусната храна, СПА центъра и многобройните услуги. 

В комплекса се провеждат фирмени събития целогодишно. Опитът на екипа е сериозен в домакинството, логистиката, координацията и различните предложения. В този смисъл, бихме искали да споделим някои съвети, осмислени от практиката.

Те съответно са :

 1. Фирмените събития не са нещо, което правите, за да изхарчите или оправдаете определени пари. Те са необходимо действие, изнесено извън официалната работна среда с една единствена цел - общуване, усещане за единство на екипа, положителни емоции и разбира се- отдъхване от психичното напрежение.
 1. Тиймбилдинга като разновидност на фирмените събития е време, отделено за живота на хората извън работната среда. Под формата на игра, забава, спорт или творчество служителите преодоляват йерархичните бариери и укрепват доверието помежду си. Тук няма място за стресиращи семинари, финанси, отговорности и други подобни. Важна е запленяващата идея и нейното качествено осъществяване. 

Естествено към това можем да добавим и още няколко насоки : 

 • В тиймбилдинга всички трябва да участват - равноправно, без позиции и знаци на положение
 • атмосферата трябва да е приятна 
 • храната вкусна и бихме казали - изобилна 

И може би най-важното, което трябва да запомните е, че : 

 • Тийм билдингът трябва да има ясна цел за всички.
 • Трябва да съдържа необходимата доза провокация, така че участниците да могат да покажат своите способности и дори да ги надминат - разбира се с помощта на екипа.
 • В тиймбилдинга няма задължителност- в него могат да се включат само тези, които желаят. Важен е последващият ефект от разказа и страхотно изживените моменти с колегите, които ще генерират желание за повторения и бъдещо участие на тези, които са останали резервирани към идеята.
 • Да правите тиймбилдинг само веднъж и да мислите, че всичко ще се получи веднага е фундаментално грешно! Периодичността в тези занимания е от една страна необходима клапа за офисното напрежение, а от друга страна- стъпка към естествената свързаност на екипа!

Основни насоки при планирането на тиймбилдинг

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Главните насоки, които никога не трябва да пренебрегвате включват :

 • Определяне на бюджета.
 • Кога да се случи? Сезонът има значение ? През късите и студени зимни дни, идеите, които можете да реализирате са едни, пролетта носи емоцията на разцъфващата природа и творческото съзидание, лятото предизвиква желание да бъдеш на открито, да експериментираш и да предизвикваш себе си, а есента може да събуди художника и в най-неочаквания образ.
 • Планирайте начинанието приблизително два месеца по-рано, за да избегнете проблеми и недоразумения в последния момент.
 • Препоръчително е фирменото събитие да бъде през делничните дни, защото служителите са много чувствителни при отнемане на личното им време за семейството, приятелите и хобитата, които се осъществяват най-често през уикенда.
 • Обмислете сценарий с прости, но конструктивни въпроси - къде, какво, кога, как.
 • Изберете своя организационен партньор.

Тиймбилдинг в Катарино СПА Хотел, АКЦЕНТИ

Отдъхване от психическото напрежение, спокойствие и релакс

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Ежедневието често смазва жизнените и творческите сили с добре работещ часовников механизъм - ставане, работа, прибиране вкъщи, домашни задължения, лягане и предполагаем отдих през уикенда. 

Рутината предизвиква коловози в мисленето и действията. Монотонността може би дава стабилност, но в по-дълъг времеви аспект затваря човешката сетивност и желанието за излизане извън зоната на собствения комфорт.

Катарино ще Ви даде необходимия рестарт към делника. Всичко е ново, чисто, елегантно и истинско. Специфичният микроклимат и минералната вода са в основата на развитието на балнеотерапии и на изграждането на невероятен СПА Център. 

Концепцията на СПА Центъра е чрез силата на природата и иновациите в технологиите да се предоставят на гостите програми за бързо възстановяване на силите и жизненост на човешкото тяло. Когато нямате време за себе си, почивката в Катарино СПА е откровено наложителна☺

С какво ще Ви запленим: 

 • с широко пространство и спокойствие
 • с вътрешни и външни басейни с минерална вода и термални съоръжения като сауни, парни бани, лакониум, тропически душове, кнайп пейка и др.
 • с индивидуални вани с минерална вода
 • с магнезиева вана за активно въздействие върху опорно –двигателната система на човека
 • със силата на природата - халотерапии /солни терапии/, терапии с чисти етерични масла, въздействие с благородни камъни, сарайл баня с лечебна глина и др.
 • с богато СПА меню, съдържащо различни масажи, спа ритуали и аюрведа
 • с програми за красота и младост като криолед терапии, брайт пил, френски козметични линии на марките Филорга и Йонка

Активно изграждане на екип чрез спортни дейности

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

По-полека: ДЕНДРОТЕРАПИЯ

Изкуството на горското къпане възниква в Япония, където благодарение на сериозна научна работа, се установява положителното въздействие върху човека на разходката сред гора. Дърветата общуват помежду си чрез така наречените фитонциди - летливи фракции на етеричните масла, способни да убиват микробите. 

Те имат различен химичен състав и се съдържат в почти всички растения като им служат за защита от микроорганизмите. Изразени фитонцидни свойства имат боровите гори. 

От хотел Катарино могат да се осъществят разходки със средна трудност по пешеходни маршрути до параклиса на Света Екатерина, до хижа Яворов, до Хайдушката поляна. Забележително е посещението на резервата Байови дупкиДжинджирица – невероятна вековна гора от мури, поразяваща със своето достолепие и красота. 

За целта е необходимо позволение и водач от Национален парк Пирин.

Конна езда и разходка на кон 

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Осъществява се в конна база Периволас,село Бачево на 5км. от комплекса. Програмата съчетава насладата от красива гледка към Пирин с леко физическо натоварване и нови емоции.

Бихме искали да обърнем внимание на специалната лечебна езда ХИПОТЕРАПИЯ, която повлиява добре проблеми с гръбначния стълб, причинени от дългата статична работа на бюро и привеждане над компютър и документация.

Състезания и забавни игри с незабравими емоции

Целта е изграждането на сплотен екип, в който всички си сътрудничат, имат доверие помежду си и отборен дух. 

Офертата включва:

 • „Олимпийски игри“ – отборни състезания на открито и закрито. 
 • „Митични битки“- подвижни отборни игри, специално подбрани за развиване на лидерски умения, комуникативност, стратегия, ловкост, бързина, екипност. 

Активности - 1. Арчъри таг( Отборно съревнование с лъкове и стрели ) 2. Златния Триъгълник( Отборно състезание с 3 метрови триъгълници ) 3. Драконова крепост ( Отборно събаряне на стена пъзел ) 4. Въздушна кула ( Отборно състезание за равновесие и строеж на кула ) 5. Гига Дженга ( Отборно състезание за търпеливост и концентрация ).

 • „Приключенци“. Игри -Въжен мостПреминаване по слаклайн с допълнителна задачка; Стрелба с лъкОбучение по стрелба с лък; Слепци Отборна игра за подобряване на комуникацията и работата в екип;Люлка Въжено съоръжение, посредством което целия отбор постига определена цел;Лов на прасетаЗабавна игра с пейнтбол маркери, маски и много адреналин; Логическа задачаСъобразителност, логика, бързина; Стрелба с прашка Обучение по стрелба с прашка; Рапел Спускане по отвесна скала с осигуровка и защитна екипировка.
 • Пейнтбол

Планината 

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Любознателни хоби маршрути с наблюдение на пеперуди, разпознаване на билки и растения, дендрология.

Творчески фокус

Занимания по рисуване с чаша вино, грънчарство и тъкачество, посещение на занаятчийски работилници.

Готвене

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел

Храната винаги оставя силно впечатление и често оправдава пътуването до дадено място. В Катарино СПА Хотел готвят с любов известни готвачи. Ще забележите това още на сутрешната закуска, а после в алакарт ресторантите и в аромата, разнасящ се от пещта на механата. 

Кулинарният тиймбилдинг може да бъде на различна тема, а състезанието между отборите, ще покаже къщовници и чревоугодници, гурмани и хора с най-изтънчено небце. 

Комплексът организира дегустации на вино в комбинация с мезета, собствено производство. Тънкостите на скарата и подготовката на зеленчуците и месата за нея, също са добър повод за занимание с професионален поглед. 

Изпратете запитване за тиймбилдинг в Катарино СПА Хотел

Организация за фирмено парти в Катарино Спа Хотел


В комплекса са разработени различни занимателни програми и съответни оферти. При интерес, ще се радваме лично да Ви консултираме и да обсъдим най-доброто предложение за Вашата фирма.

https://www.livechatalternative.com/