Организация на перфектната сватба в Катарино Спа Хотел

Организация на перфектната сватба в Катарино Спа Хотел

Да намерите луксозен хотел, който да бъде домакин на сватбеното Ви тържество, бъдете сигурни, не е лесно. И не е въпросът в настаняването, храненето или във веселбата, а в празничната зала. 

За хубава сватба е необходимо пространство и то само Ваше, без да се налага да го споделяте с почиващите в комплекса. Подготовката на банкетната зала отнема доста време, организация и ангажиране на хора. Наемането на сватбена агенция е препоръчително, ако желаете специална декорация. 

Събития в различен стил

Организация на перфектната сватба в Катарино Спа Хотел

Зала Катарино

Разположена е в отделна част на комплекса, така че по-високите децибели няма да бъдат притеснителни. Интериорът предполага различни творчески интерпретации и цветови решения, съответстващи на философията на младоженците за организацията и желаните детайлите. Максималният капацитет е 140 места, разположени около кръгли маси.

Залите Рила и Пирин са за по-камерни събития с капацитет съответно 60 и 40 места.

Механата на комплекса

Организация на перфектната сватба в Катарино Спа Хотел

Много приятно и подходящо място. Вътрешният дизайн е предразполагащ и уютен, характерен с карамеления цвят на дървото, високи тавани и достатъчно място за любимото българско хоро. Разполага с 90 места, като второто ниво е традиционен български чардак. От механата се излиза навън, където могат да се разположат допълнителни маси.

Катарино разполага с достатъчно персонал, за да посрещне всяко голямо събитие. От хотела се предоставя Ваш личен организационен асистент. Негова задача е да Ви съдейства за най-подходящото настаняването на гостите, за организацията на транспорт, ако това е необходимо, за запознаване със спецификата на комплекса, най-добрите места за церемония, и др. 

Как хотелът организира сватба?

Организация на перфектната сватба в Катарино Спа Хотел
Първата стъпка е да проверите за свободни дати, като изпратите запитване на имейл. Запазването на дата изисква определена финансова гаранция, в зависимост от предварително заявените услуги. 

Следва изпращане на различни по цена менюта за избор, започващи от 65 лв. Допълнително може да се коментира идеята за коктейл за добре-дошли или бюфет за поддържане на празничния тонус и в случай, че църковната венчавка и сватбената фотосесия изискват доста време, през което гостите трябва да имат някакъв организационен център. 

Офертата за настаняване на гостите включва отстъпки от цена рецепция. 

На място в пекарната на Катарино за сватбените ритуали могат да се замесят хлябове:

  • пита с красива пластична украса
  • предназначена за разчупване от младоженците
  • пити М- краваи за кумовото дърво и др. 

В сладкарското ателие може да се сътвори вкусна сватбена торта.

В Разлог местните хора пазят жива българската сватбена традиция и ако тя наистина Ви вълнува, можете да разчитате на местните състави. Бабите от Добърско могат да ушият напявайки сватбен байрак – „уруглица“. Благословията за щастлив семеен живот може да бъде като малък спектакъл.

За информация на младоженците в Банско, Разлог и Бачево има фолклорни групи, съчетаващи музика, танц, песни и работещи с професионални хореографи. Особено популярни са “Бански старчета“ с ръководител Атанас Янчовичин и хореограф Десислава Баханова, забележителния танцов състав „Бански фукли“ с хореограф Райна Асева, групата на село Бачево с Ива Накова. 

Широкият им репертоар е вълнуващ музикален разказ за дървото на живота и за любовта с музика от Пиринския край. Фолклорните участия могат да бъдат елемент в цялостната сватбена програма и запомнящ се миг. 

Места за сватбени ритуали

Ако желаете сватбен ритуал на открито, предложението е за панорамната тераса на ресторант „Катарино“. Естественият природен декор на красивата местност, в която е разположен комплекса, придава допълнителна романтика за този изключителен празник. 

Венчавка

Християнското тайнство на вричането и бракосъчетанието може да се осъществи в няколко близки до Катарино храма:

  • „Св. Благовещение“ в град Разлог
  •  „Св. Троица“ в Банско 
  • „Св. Димитър“ в село Бачево

Разбира се, събитието трябва да бъде съобразено с църковния календар и позволените за това дати извън пости. Празнувайте с нас в Катарино СПА Хотел!

https://www.livechatalternative.com/