Все така красиви със СПА процедури

Все така красиви със СПА процедури

Бъдете красива и очарователна във всяка възраст!

Спа съвети от Катарино СПА Хотел

„Красотата е в очите Ви!“

Все така красиви със СПА процедури

Това е съвета на вечната София Лорен. А ние добавяме- запазете младежкия си блясък, като се отдадете на заслужена СПА почивка. Зелените гори на „Катарино“ действат успокояващо на зрението, а боровият въздух укрепва дихателната система, подготвяйки организма за предстоящия зимен сезон. 

Избрахме за Вас YONKA- френска натурална козметика за лице, основаваща се на изключителното въздействие на 5 чисти етерични масла:

 • лавандула
 • здравец
 • розмарин
 • мащерка
 • кипарис

Терапиите на YONKA са деликатно и приятно изживяване. В СПА менюто на „Катарино“ можете да изберете между: експресна озаряваща терапия , релаксираща ароматерапия за сияйна кожа, дълбоко хидратираща терапия и анти – ейдж терапия.

Опознавайте себе си, своето тяло и усещанията си.

Експериментирайте с нещо непознато. Ако все още не сте чували за Va - Ya масаж, сега е момента да се възползвате от специалните ни 10% есенни отстъпки. Масажът се отличава с дискретност на допира и уважение на личното пространство. Иновативната терапия , съчетава в себе си източни и западни масажни техники като акупресура, стречинг и маслен медицински масаж. Тя оказва благоприятно въздействие на човешкото тяло при блокажи и мускулен дисбаланс, като освен това стимулира лимфния и енергиен поток.

Спазвайте своя хранителен режим лесно с нашето меню с натурални продукти от собствената ни ферма.

Все така красиви със СПА процедури

Предимството на „Катарино“ е в цялостната концепция за здравословен живот. Храната е важна и ние държим пътят и до нашия ресторант да бъде възможно най-кратък, с най-нисък въглероден отпечатък. Фермата на Катарино е в благоприятния климатичен регион на Кресна на 50км. разстояние. „Катарино Фуд“ е собствената ни производствена марка. 

За своите гости освен свежи зеленчуци и плодове, предлагаме: сирене, кашкавал и масло. Всеки ден- прясно издоено мляко, свежо кисело мляко, цедено кисело мляко. Колбасарският ни цех е на място в хотела, като ние гарантираме за екологичността и качеството на своята продукция. „Катарино Фуд“ има собствен магазин във фоайето на хотела, електронен магазин и партньорство с известната българска компания Farm Hoping за доставки на хранителни продукти директно от производителя .

Запазете страстта си към живота и любопитството към околния свят. Не се страхувайте от новости и експерименти.

Така запазвате живеца в себе си и чувството за пълноценност. Пътувайте! Опознайте региона на Катарино и Югозапада. Възможностите за екскурзии в региона не са никак малко. В това добавете повече адреналин с изкачване на върхове в Пирин.

Есента е чудесен сезон за аклиматизация на тялото към по-ниските температури през зимата. Маршрутът през красивата гора в посока хижа Яворов е с вдъхновяваща красота.

Погрижете се за своето тяло

Все така красиви със СПА процедури

Есента идва с тихи стъпки. Ако усещане напрежение и болки в костите при първото застудяване и повишена влажност на въздуха, това е знак за специалнигрижи и терапии с минералната вода на „Катарино“. Хидротерапиите в индивидуални вани въздействат ефикасно върху костната система и мускулите, облекчавайки болките и дискомфорта, причинен от съвременния начин на живот.

Нашето предложение е за ароматни вани с минерална вода, термални соли и чисти етерични масла по индивидуален избор, с релаксиращо действие и последващ прилив на енергия .

Вземете здраве с мъдростта на Изтока

Все така красиви със СПА процедури

Аюрведа в превод от санскрит означава древно знание за живота. Това е наука за живота и здравето, която цели постигане на физическа и духовна хармония на човека. Аюрведическите терапии в СПА Център Катарино са насочени към:

 • изчистване на тялото от токсините,
 • стимулиране на метаболитните процеси,
 • подобряване на кръвообращението,
 • стимулиране на лимфния и енергиен поток.

 От друга страна, използването на топли етерични масла при аюрведа масажа, ефикасно хидратират и подхранват тялото. Терапиите се осъществяват от подготвени за това специалисти, а цялостната концепция на комплекса за здравословна и природосъобразна почивка, допълнително засилват положителните резултати от предлаганите СПА процедури.

Аюрведа масажи в СПА менюто на Катарино

 • АЮРВЕДА МАСАЖ - АБЯНГАМ с продължителност 45 мин.

Релаксиращ масаж с топло сусамово олио в комбинация с парна баня. Намалява умората и подхранва тъканите, подобрява съня, тонизира мускулите, засилва имунитета, укрепва костите и снема напрежението.

 • АЮРВЕДА МАСАЖ ПАУДEР с продължителност 55 мин.

Детоксикиращ масаж със затоплено сусамово олио и билков пилинг, целящ почистване на кожата. Подобрява кръвообращението, полезен е при костни и ставни проблеми.

 • Релаксиращ масаж с бамбукови пръчки с продължителност 50 мин.

Масажът помага за премахване на целулита, интелектуалната и физическа умора, подхранва кожата, тъканите и клетките, ускорява обмяната на веществата/подпомага отслабването/ и подобрява енергийния баланс.

Финален щрих: „Грижата за красотата започва от сърцето и душата. Иначе никаква козметика не помага.“ Коко Шанел

Все така красиви със СПА процедури

Бъдете гости в Катарино с любимите си хора. При нас всеки ще намери нещо за себе си. Споделете любовта си. Останалото оставете на нашия екип!

Екипът на „Катарино СПА Хотел“ Ви очаква!

https://www.livechatalternative.com/