Сватба в Катарино СПА

Сватба в Катарино СПА

Сватбата е важно житейско събитие - Да бъде или да не бъде?! 

Много млади хора избират пътя на съвместното съжителство без официалности, ритуали и обети. Такава е философията им за живот. И въпросът не е в предполагаемите разходи, а като че ли в притеснението, че сватбата е ангажиращо, напрегнато и дори притеснително събитие. 

В Катарино СПА Хотел разбираме това и сме готови да отговорим по най-добрия начин за организирането на щастливо сватбено събитие без стресиращи обстоятелства и само с положителни емоции! 

Ако хвърлим поглед назад във времето, няма да бъде учудващо, че сватбите са били достатъчно дълго планирани и дори подготвяни цял живот от фамилиите. 

В Банско, Разлог и региона все още се пази спомена, че когато се роди момче, родителите трябва да мислят за къщата му, а роди ли се момиче- за чеиза или за уредбата и душата на дома.

Така нещата не се стоварвали отведнъж, а традицията ясно постановява къде, кога и как да се случи. При всички случаи сватбата показвала готовност на младите сами да поемат по житейския си път. 

Сватбата давала завършеност на усилията на семейството по отношение на децата, затова и се организирала от родителското тяло и на двете страни. Така от плещите на бъдещите младоженци падали редица организационни притеснения. 

Вие се обичате, Ние Ви обичаме! 

Сватба в Катарино СПА

Източник - http://luminar.bg/index.php/portfolio/kristina-dimitur/

Сватбата е обвързващ ритуал и свещен обет за любов, вярност и дълъг семеен живот. Не е случайно, че благословията в този ден към младоженците е да „са живи и здрави, да остареят и побелеят като снеговете на Пирин, животът да им тече бистър като водите на планински поток, да са яки като пиринския гранит“. Сватбата в подножието на величествена планина носи силно послание и закрила.

Сватба в „Катарино СПА Хотел“ - защо?

Сватба в Катарино СПА

Причините са следните няколко :

 1. Мястото има значение. Катарино е свято място за всички хора от Разлог. То носи името на Света Екатерина и нейния храм, основан през късното средновековие. Изграждането на едноименния хотелския комплекс се случва след продължителни изследвания на балнеоложките ресурси в Разложката котловина и констатацията за уникалния микро климат в местността Катарино.
 2. Хотел Катарино е втъкан в природата. Намира се сред гори, на южен склон и с незабравима гледка към билото на Пирин. Нищо не би могло да смути гостите в този планински рай- лесно достъпен и същевременно отдалечен от шумотевица и неонови отблясъци.
 3. Хотелът е модерен и нов. Елегантния дизайн, с предимство на естествените материали-дърво, камък и метал, не натоварва с излишна бутафорност, така позната от родните многозвездни хотели. Важно в случая е пространството, широтата на погледа и щедрата светлина. В комплекса за всичко е помислено- за безопасността, за паркингите, за зеленината, за спортните съоръжения, за гостите от всички възрасти.
 4. Рецепцията е добре организирана. Многобройни допълнителни услуги включват трансфери, екскурзии, организационно съдействие на осъществяваните мероприятия. Всичко е точно и ясно. 
 5. Цветовият акцент е синьо като небето и извисяващите се планини, като водата, бликаща от недрата на земята. Синьото хармонизира с топлите цветове на мебелите от дърво и техните златисти оттенъци. Символиката отвежда към чистота, искреността и извисеността във философския замисъл на живота. Същевременно знакът на комплекса е лястовицата и нейното топло майчино гнездо.
 6. Хотелът разполага с ресторанти и зали за сватбени събития с различни капацитети. Зала „Катарино“ е с до 150 места, разпределени около красиво аранжирани кръгли маси. Ресторант „Механата“ е с 80 места на закрито и 50 места на открита градина към ресторанта.
 7. Храната в Катарино е вълшебна. Комплексът се гордее със своите отлични готвачи. Превъзходният вкус на ястията е плод не само на майсторство, но и на висока отговорност и взискателност към качеството на използваните продукти. 

Катарино разполага със собствена ферма, земеделско стопанство и винарна. В малкото магазинче на партерния етаж гостите на комплекса могат да се запознаят, да пробват и да си закупят млечни продукти и мезета с марката „KATARINO FOOD“.

С какво можем да направим деня Ви специален?

При нас ще се насладите на следните неща :

 • Със страхотната възможност да съберем всички гости на едно място и празникът да не бъде само ритуал, а нещо повече- добре планирано и организирано събитие с достатъчно време за наслада, общуване и веселие, в което няма място за напрежение и притеснения, за пътувания в последния момент.
 • С комплименти за младоженците - настаняване в специално украсен младоженски апартамент в първата брачна нощ с включена закуска; празничен пакет с ранно настаняване или късно напускане за младоженците и техните гости, при наличност на свободни места.
 • Със специална оферта за втори меден месец за младоженците.
 • В комплекс Катарино няма ограничения за сватбените агенции, които са важна част от всяко събитие. Подкрепяме всички интересни творчески начинания.

Катарино притежава забележителен СПА център

Сватба в Катарино СПА

Преди и след сватбените ритуали програмите за релакс, красота и енергиен баланс са препоръчителни. Горещо препоръчваме на младоженците индивидуална вана с минерална вода от извора с добавени ароматни етерични масла. Сарайл баня за нежна ексфолация на тялото с естествена глина, а после хидратиращ масаж на тялото. 

Бляскави и красиви

Сватба в Катарино СПА

В навечерието на празничния ден, подгответе се за звездния си миг- да бъдете съвършена като ангел. Изборът на терапиите за красота и младост в СПА Център на Катарино са от портфолиото на френските компании YON-KA и FILORGA. 

Предлаганите процедури за блясък в очите, озаряващ тен на лицето, за гладка, хидратирана и съвършена кожа, носят не само удоволствие, но и пълно удовлетворение в резултата. В Катарино СПА Център се предлага забележителната по своя ефект криолед терапия

Предсватбени събития в КАТАРИНО СПА ХОТЕЛ :

 • Избор и дегустация на сватбеното меню от младоженците и техните кумове или близки.
 • Годежна фотосесия сред природата на комплекса.
 • Незабравимо МОМИНСКО СПА ПАРТИ. Топлите минерални басейни и разглезващите процедури са чудесна идея.

Настаняване


Катарино Ви очаква с гостоприемно отворени врати. Хотелът разполага със 139 хотелски стаи и апартаменти; 78 двойни апартаменти в самостоятелни фамилни къщи; 2 стаи за инвалиди. За сватбени и празнични поводи се предлагат специални оферти за настаняване и празнични менюта. 

Достатъчно е да направите съответно запитване и да посочите желана дата. Комплексът работи целогодишно, а всеки сезон носи различно усещане и емоции. Изнесеният брачен ритуал може да бъде организиран на открито или в зала.

Венчавките на младоженците могат да се осъществят в църквата „Св. Благовеещение“ в град Разлог или във възрожденския храм „Св. Троица“ в Банско. Разстоянията до тези места не са големи. Самите сватбени събития могат да започнат именно от духовния център, а после да преминат в Катарино с подходящ коктейл, последващи ритуали и празнична вечеря.

Не се колебайте, направете стъпка към щастливия брак в Катарино СПА Хотел!

https://www.livechatalternative.com/