Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Всички обичат Катарино Спа хотел!

Есента идва с тихи стъпки, разстила пъстър килим и замахва със загадъчен воал от утринни мъгли. Слънцето все още щедро гали с обедни лъчи, но вечерите са студени, подготвящи за неминуемо напиращите зимни дни.

Есенната гора е изумителна. Още отваряйки своята врата към котловината, Предел смайва с прелестни цветове. Червенеещите листа на буковите гори, пищното злато на брезите и вечната зеленина на боровете по високите части, създават незабравимо усещане и миг достоен за вечност. 

До края на октомври Разложката котловина е изключително гостоприемна. В Катарино СПА Хотел циганското лято идва със специални предложения, съчетаващи природа, СПА, пълен комфорт и разбира се- примамливи цени.

Катарино Еко СПА /оферта до 30 ноември/

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Основните акценти на програмата са пакетите със закуска и вечеря, излети сред природата и детска анимация. Гостите, които изберат настаняване през спокойните седмични дни получават стимулиращи отстъпки: -10% при три нощувки и -15% при четири. Децата до 6 години /ненавършени/ се настанява безплатно със закуска и вечеря.

Идеи за есенни маршрути:

 • Програмата включва всеки ден утринна планинска разходка с начало 9:30ч. от рецепцията на хотела. Посоките могат да бъдат различни като се уточняват с ръководителя на групата. Сутрешните турове са аклиматизиращи и полезни за дихателната система и белите дробове

По-студеният въздух е богат на кислород и се отличава с кристална чистота. Физическите усилия стимулират кръвообращението, метаболитните процеси и изгаряне на излишните мазнини. Дендротерапията е препоръчителна за всички, живеещи в големи градове с високи нива на замърсяване на атмосферата. 

 • Смесената широколистна и иглолистна гора край пътя от Бетеловото за хижа Яворов може да бъде приятно бягство от ежедневието, отърсващо от напрежение и стрес. 

Есента има особена тишина- птиците са някъде на юг, отронването на листата е като въздишка, която вятърът, пронизвайки се съзаклятнически през клоните на дърветата поема и отнася като спомен за отминали безгрижни дни.

 • Обичащите Пирин знаят, че ранната есен е сред най-подходящите периоди за преходи във високите части. Тълпите от разнолики туристи отстъпват място на истински влюбените в планината. Времето като че ли позабравя за капризите си. 

Макар и кратък, денят е по-стабилен, без изненадващите бури, характерни за лятото. Планинските склонове сменят цветовете си в охра след първите слани. Езерата примамват погледи, а през ноември се покриват с тънък лед. 

 • Тодорините очи- двете легендарни езера са малко познати, но достъпни по пътека от хижа Демяница. Ако сте ходили цяло лятото по баирите, през есента можете да пробвате този с повишена трудност маршрут като финал на планинарския сезон.

Катарино Крио СПА /оферта с нощувки и закуски до 30 ноември/

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Есента е преходен сезон, в който организмът се подготвя за дългата и студена зима. От това, как преминавате през този годишен цикъл до голяма степен зависи устойчивостта на вируси, настинки и здравословни проблеми. Офертата популяризира най-новото съоръжение в СПА центъра на Катарино- криосауната. Отстъпката за нейното ползване е -15% през делничните дни.

КРИОТЕРАПИЯТАе иновативен метод, който използва екстремно ниски температури за въздействие върху тялото. Идеята за студените компреси е позната на всички, но при КРИОСАУНАТА охлаждането обхваща цялото тяло и се осъществява в специална капсула, извън която остава главата. 

Процедурата е скоростна с продължителност 2- 3 минути и постига изстудяване на повърхностния слой на кожата, което стимулира процеси на възобновяване на клетките.Криосауната е подходяща за изгаряне на мазнини, детоксикация и оформянето на тялото бързо и неинвазивно

СПА офертата включва отстъпка -10% на всички програми от СПА менюто! Тя дава възможност за незабравима Спа почивка.

Пакет „Ранна зима“! /оферта от 1 декември до 22 декември/

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Туристическата дестинация Банско е емблема за ски спортовете в България и на Балканите. Прощъпулникът на новия сезон започва със Студентския празник 8 Декември, а големите събития по официалното откриване на сезона са в последната събота и неделя преди Рождеството. Кабинковият лифт от Банско до Бъндеришка поляна и някои други съоръжения започват работа на 1 декември. 

Офертата е с включена закуска и вечеря, при минимум 2 или 4 нощувки

Предимства на Катарино СПА за зимния сезон:

 1. Закупуване на ски карти на рецепцията на хотел „Катарино“
 2. Безплатен трансфер в двете посоки до кабинковия лифт по график
 3. Ски гардероб за наемане на оборудване и за съхранение на собствено оборудване
 4. Ски училище

СПА комплимент: терапия с благородни камъни

СПА центърът на Катарино предлага богато меню с масажи, терапии за активно спортуващи, програми за релакс, разглезващи СПА ритуали и козметични процедури. Новост е криосауната.

СКИ И СПА Коледа 23-28 декември

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

В святата коледна нощ Катарино СПА подготвя специална вечеря. Празничното посещение на добрия старец с много подаръци за децата е важен акцент в програмата. В Катарино ще намерите уют, топлина и зимно настроение. 

Обширните общи пространства на хотела протича приятно деня с чаша топло кафе, чай и десерт от нашето сладкарско ателие. Задушевните вечери с питие в креслата край огъня на камината създават незабравими спомени. За да не скучаят децата, в комплекса се организира безплатен Детски клуб с анимационна програма с различни занимания.

Храненето е със закуска и вечеря на богата блок маса, която може да удовлетвори всеки хранителен режим. Вегетарианците могат да бъдат напълно спокойни. 

Забележително е присъствието на храни от собствената ферма и зеленчуково стопанство - разнообразие от млечни продукти и колбаси, салати и зеленчуци. Винената листа включва най-доброто от избите на Югозапада, България и света. Към това се добавя занаятчийската бира „Калугерица“, произвеждана на място.

Новогодишна Спа & Ски Ваканция 29.12.2021 - 2.01.2022

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Потопете се в традициите на Разлога и посрещнете весело Новата година. Старчевата е празник с вековна традиция, с който се изпраща старата и се посреща новата година. 

На 1 януари страшни чауши- облечени в кози кожи мъже, се събират на големи тумби по махали и тръгват начело с първата мома и първия ерген към площада. Зурни и тъпани огласят цялата котловина за сбор за чудо и приказ. 

Старчевата е фестивал на българската традиция. Разложени от цял свят се събират за този ден и обличат кътаните в старите сандъци носии. Старчевата е фестивал на разложкия ален фустан и на българската носия, който не просто трябва да бъде посетен, а да се участва в него. Емоцията е невероятна и се запомня за цял живот. 

Акценти в новогодишната оферта:

 • БОГАТО НОВОГОДИШНО МЕНЮ в ресторант Катарино или ресторант Механата
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА 31.12.2021 Г.
 • Специална отстъпка от 15%, включена в пакета
 • Деца 3 - 5.99 год. се настаняват безплатно със закуска и вечеря
 • Анимация за деца и възрастни
 • Празнична детска програма от 20:00 - 0:00 ч. 

ДОПЛАЩАНЕ ЗА НОВОГОДИШЕН КУВЕРТ на 31.12.2021 г. (задължително, до изчерпване на кувертите):

 • Ресторант Катарино - 140 EUR за възрастен и 70 EUR за дете от 6 -13.99 г.
 • Ресторант Механата - 160 EUR за възрастен и 80 EUR за дете от 6 -13.99 г.
 • За деца: деца от 0-2.99 год. – безплатно, без място за сядане; Деца 3 - 5,99 год. – безплатно, с място за сядане и празнично детско меню

ЗИМНА СПА & СКИ ВАКАНЦИЯ 3.01.- 21.04.2022, с 10% отстъпка, със закуски и вечери

Най-добрите пакети и оферти за хотел Катарино СПА

Зимният сезон в Банско е дълъг- от началото на декември и до средата на април. Снежната покривка по ски склоновете се гарантира с машини за изкуствен сняг. Гостите на Катарино СПА Хотел получават възможност за бързо закупуване на ски карти от рецепция, безплатен трансфер, ски гардероб, ски училище. 

Балансираната ценова политика на комплекса включва пакети с 2 или 3 нощувки, със стимулиращи отстъпки при настаняване през седмичните дни. Очакват Ви 10% отстъпки при ранни резервации. 

Периодите със специални цени са:3- 9 януари, 10 януари- 5 март; 6 март-21 април. Съветваме Ви да побързате със зимните си планове, защото местата в Катарино бързо се изчерпват.

Спа хотел Катарино ще ви заплени с вкусна традиция и гурме!

Закуските и вечерите се организират на блок маса. Богатство от млечни и месни продукти от фермата на Катарино. Освен класическият ресторант и традиционната механа, гостите на комплекса могат да се хранят и алакарт в специално подготвената за това зала. 

Горещо препоръчваме в зимните дни дегустационните менюта с вина от нашата изба и подбрани мезета с марката “Katarino food”. Катарино разполага с пекарна за хляб, пица на пещ, сладкарско ателие.

ЗИМНА ВАКАНЦИЯ В КАТАРИНО- ВЪЛШЕБСТВО И НЕЗАБРАВИМ СПОМЕН!

https://www.livechatalternative.com/