СПА меню

Кристално чист планински въздух, красива природа, лечебна минерална вода, натурални СПА продукти, иновативни технологии и професионална грижа! Това е Катарино СПА Хотел – мястото за релакс и хармония, за пълноценна почивка, наслада за тялото и хармония за душата!

Масажи

Масажи

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
50 мин. 80 лв.
Масаж на цяло тяло с умерен натиск за отпускане на мускулатурата и премахване на натрупаната умора
ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ
45 мин. 85 лв.
Масаж на цяло тяло с по-силен натиск и с различни масажни похвати, които отпускат мускулатурата в дълбочина.
РЕЛАКСИРАЩ АРОМА МАСАЖ СЪС 100% НАТУРАЛНИ ЕТЕРИЧНИ РАСТИТЕЛНИ МАСЛА
50 мин. 80 лв.
/По Ваш избор/ Лек, отпускащ масаж на цяло тяло за намаляване на стреса и умствената умора, с комбинация от чисти етерични растителни масла според Вашите нужди.
ПОДХРАНВАЩ МАСАЖ С БИО МАСЛА ПО ВАШ ИЗБОР ( КАКАО, КАРИТЕ ИЛИ КОКОС )
50 мин. 85 лв.
Масаж на цяло тяло с умерен натиск и дълбоко подхранващо действие с натурални БИО масла.
МАСАЖ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ
50 мин. 80 лв.
Масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни и натурални етерични масла за подобряване на енергийния баланс на организма. Намалява стреса и умствената умора.
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
40 мин. 75 лв.
Масаж на проблемните зони със специфични масажни похвати и използване на специално антицелулитно и скулптуриращо масажно масло.
МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ
40 мин. 65 лв.
Лек, релаксиращ масаж за отпускане на мускулатурата на гърба и намаляване на чувството на тежест в крайниците в комбинация с чисти растителни масла.
АЮРВЕДА МАСАЖ АБЯНГАМ
45мин. 85лв.
Релаксиращ масаж с топло сусамово олио в комбинация с парна баня.
АЮРВЕДА МАСАЖ ПАУДЕР
55мин. 100лв.
Детоксикиращ масаж със затоплящо сусамово олио и билков пилинг, целящ почистването на кожата.
НОВО!!! VA - YA МАСАЖ
60 мин. 120 лв.
Va - Ya масажът комбинира източни и западни масажни техники като акупресура, стречинг и маслен медицински масаж. Тази терапия повлиява благоприятно при блокажи, мускулен дисбаланс, стимулира лимфния и енергиен поток.
РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ С БАМБУКОВИ ПРЪЧКИ
50 мин. 85 лв.
Масажът помага за премахване на целулита, интелектуалната и физическа умора, подхранва кожата, тъканите и клетките, ускорява обмяната на веществата /подпомага отслабването/и подобрява енергийния баланс
МАСАЖ НА ГРЪБ
25мин. 50 лв.
Масаж на гръб, рамене и масаж на яка за отпускане на мускулатурата и премахване на натрупаната умора.
УМОРЕНИ КРАКА
25мин. 50 лв.
Противоотточен, лимфодренажен масаж на краката в комбинация с детоксикиращи етерични масла.
РЕФЛЕКТОРЕН МАСАЖ НА ХОДИЛА
25мин. 50 лв.
Терапевтичен масаж чрез натиск на зони и точки на ходилата, който намалява напрежението и подобрява функцията на органите и системите в тялото
ЙОГА СТРЕЧИНГ МАСАЖ
25мин. 50 лв.
Възстановявящ масаж, подходящ след спорт, включващ елементи йога и тай масаж
МАСАЖ НА ЛИЦЕ
20мин. 40 лв.
Стимулира кръвообращението, насища кожата с кислород, което води до засилени метаболитни процеси и регенериране на кожата.
МАСАЖ НА СКАЛП
20мин. 40 лв.
Стимулира кръвоносните съдове и успокоява напрежението в мускулите на главата.
ВЕНДУЗОТЕРАПИЯ НА ГРЪБ
30мин. 65 лв.
Вендузите освобождават мускулните сраствания, меките тъкани се отпускат, което помага за по-лесното отделяне на токсините. Терапията стимулира лимфната система и оздравителният процес се ускорява.
ШОКОЛАДОВ МАСАЖ „ MILKY WАY“
30 мин. 50 лв.
Масаж на цяло тяло за тонизиране на детската мускулатура в комбинация със сладкия аромат на БИО масло от какао, съчетан с приятна изненада и широка детска усмивка.
КОКОСОВ МАСАЖ
15 мин. 38 лв.
Частичен масаж на гръб и крака с БИО масло от кокос, съчетан с приятна изненада и широка детска усмивка.
55 мин. 100 лв.
Гръб, масаж на скалп, масаж на лице
55 мин. 100 лв.
Гръб, масаж на скалп, рефлекторен масаж на ходила
55 мин. 100 лв.
Гръб, рефлекторен масаж на ходила, масаж на лице
55 мин. 100 лв.
Уморени крака, рефлекторен масаж на ходила, масаж на скалп
55 мин. 100 лв.
Уморени крака, масаж на лице, масаж на скалп
55 мин. 100 лв.
Уморени крака, масаж на лице, рефлекторен масаж на ходила
Специални терапии за Лице

Специални терапии за Лице

ЕКСПРЕСНА ОЗАРЯВАЩА ТЕРАПИЯ
30 мин. 65 лв.
Пауза в името на красотата. Кратка, но пълноценна терапия, в която ароматите на Yon-Ka стимулират сетивата, а подходяща селекция от растителни екстракти подхранва кожата и придава мек, деликатен и гладък тен на лицето
РЕЛАКСИРАЩА АРОМАТЕРАПИЯ ЗА СИЯЙНА КОЖА
60 мин. 109 лв.
Релаксираща и глезеща терапия, в която сетивата са стимулирани от нежни ухания, а кожата на лицето е освежена, хидратирана, изгладена и блестяща от здраве под въздействието на подбрани растителни съставки и релаксиращия масаж на Yon-Ka.
ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ
60 мин. 119 лв.
Дълбоката хидратация съживява и най-дехидратираната кожа, премахва следите от стрес и умора, омекотява, подмладява и балансира кожата. Високоефективната, двойно хидратираща плодова маска е несравнима наслада за сетивата и безценна терапия за кожата.
АНТИ – ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ
60 мин. 129 лв.
Подходяща за възрастова група между 45-55 години. Тази терапия комбинира техники и продукти с богато съдържание на екзотични съставки: растителни стволови клетки Saponaria Pumila + липоаминокиселини за младежка енергия. Клиентът ще се наслади на специфичните масажни техники на околоочен, устен контур, лице, шия и деколте, локална антибръчкова техника и цялостната магия на съкровището Yon-Ka
ТЕРАПИЯ ЗА МЪЖЕ (Експресна терапия за свеж тен)
30 мин. 55 лв.
Кратка терапия за вечно бързащите мъже, които сега имат възможността да се потопят в ароматния свят на Yon-Ka. Дори и най-консервативните представители на мъжкия пол ще оценят свежестта на продуктите от тази терапия.
ТЕРАПИЯ С МОЩЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ
60 мин. 120 лв.
Терапия за жени в зряла възраст, която цели моделиране на лицевия овал. Подобрява еластичността на кожата, намалява бръчките, а кожата става по-стегната, плътна и блястяща.
ИНТЕНЗИВНА АНТИБРЪЧКОВА ТЕРАПИЯ
60 мин. 120 лв.
Уникалана терапия , която подобрява и хидратира кожата в дълбочина, прави я еластична и жизнена. Подходяща за суха и изтощена кожа.
МОЩНА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ
60 мин. 90 лв.
Криотерапия за интензивна хидратация с активни съставки и траен ефект. Терапията подобрява мощно кръвообращението, вследствие на което кожата се снабдява с кислород, активните съставки проникват в дълбочина и предизвикват екстремна хидратация.
ОКОЛООЧНА ТЕРАПИЯ ПРОТИВ ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ
30 мин. 60 лв.
Терапия, предизвикваща лимфен дренаж и подобряваща мощно кръвообращението. Ефективна е при всички проблеми, засягащи околоочния контур – тъмни кръгове, торбички под очите и бръчки.
ТЕРАПИЯ „НОВА КОЖА“ ЗА БЛЯСЪК И РАВЕН ТЕН
60 мин. 90 лв.
Терапия, напълно обновяваща Вашата кожа. Комбинира в себе си „лайт пийл“ и криотерапия с мощни противостареещи агенти. Подходяща е при: • Липса на блясък и неравен тен • Загуба на еластичност на кожата • Груба и неравна кожа • При активни пушачи • При петна след акне • Бръчки Това е луксозна криоклетъчна терапия с биоактивни съставки. Тя подобрява мощно циркулацията на кръвта, стимулира клетъчното обновяване, регенерира и стяга.
ПРЕМИУМ ТЕРАПИЯ
90 мин. 150 лв.
Луксозна криоклетъчна терапия в комбинация с биоактивни съставки, идентични на медицинската мезотерапия. Криотерапията осигурява проникването на биопродуктите в дълбочина, което подобрява мощно циркулацията на кръвта, стимулира клетъчното обновяване и стяга кожата. Ефектът е видим веднага след процедурата.
ТЕРАПИЯ „РЕГУЛИРАНЕ НА ХИПЕР – ПИГМЕНТНИ ПЕТНА“
50 мин. 90 лв.
Кобинацията от LED светлини и Bright peel имат за цел да стимулират производството на колаген и еластин и едновременно с това да подсилят процеса на меланогенеза, виновен за производството на нови пигментни петна, както и да успокои чувствителната кожа.
LED ТЕРАПИЯ
60 мин. 100 лв.
Използват се светлинни вълни, насочени в самата сърцевина на кожата. Те достигат до митохондриите като генерират енергия АТФ*, използвана директно от клетките. *Аденозинтрифосфат (АТФ) е макроенергична молекула, която се използва за почти всички метаболитни нужди на клетките – производство на протеини, изграждане на мембрани, движение, делене, диференциране и др. Използват се 4 типа светлини: • Синя – почиства кожата • Зелена – премахва пигментацията • Жълта – успокоява кожата • Червена – прониква дълбоко в кожата стимулира производството на колаген и еластин.
ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТИРАЩА ТЕРАПИЯ
35 мин. 65 лв.
Уникална терапия, която подобрява и хидратира кожата в дълбочина като едновременно с това възстановява липидите и подхранва епидермиса. Подходяща е за суха кожа с липса на еластичност и блясък, грапаво усещане и при множество фини линии, поради дехидратация.
ФИЛОРГА ПИЛИНГ
30 мин. 55 лв.
Ексфолиация на кожата със СПЕЦИАЛНО АДАПТИРАН РАЗТВОР СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ: Пилинг без излющване и зачервяване. Придава блясък,свива порите, депигментиращо действие и блокира появата на нови петна. • LIGHT PEEL фини линии и блясък • TIME PEEL бръчки Стягане на контура • BRIGHT PEEL Тъмни петна блясък
ПАКЕТ „ТЪМНИ ПЕТНА И ОЗАРЯВАНЕ“
55 мин. 80 лв.
Терапия с уред Artistry Dermasonic с накрайник derma ion Galvanic, който стимулира и масажира кожата на микро ниво за постигане на максимално добро усвояване на серума Artistry Signature Select™
ПАКЕТ „ГЛАДКА И СТЕГНАТА КОЖА“
55 мин. 85 лв.
Терапия с уред Artistry Dermasonic с накрайник derma ion Galvanic, който стимулира и масажира кожата на микро ниво за постигане на максимално добро усвояване на серума Artistry Signature Select™
ПАКЕТ „КАДИФЕНА КОЖА“
30 мин. 75 лв.
Терапия с уред Artistry Dermasonic с накрайник derma ion Galvanic, който стимулира и масажира кожата на микро ниво за постигане на максимално добро усвояване на Усъвършенстваня серум за изглаждане на кожата ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE
ПАКЕТ „ЛИФТИНГ“
30 мин. 65 лв.
Терапия с уред Artistry Dermasonic с накрайник derma ion Galvanic, който стимулира и масажира кожата на микро ниво за постигане на максимално добро усвояване на Стягащя серум против бръчки ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™
ПАКЕТ „ПОЧИСТВАНЕ С DERMASONIC“
25 мин. 45 лв.
Почистване с уред Artistry Dermasonic, който почиства порите в дълбочина с ултразвукови вибрации.
Козметични Процедури

Козметични Процедури

СПА ПЕДИКЮР
60 мин. 53 лв.
МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР
70 мин. 75 лв.
Горна устна
5 лв.
Половинка ръце
15 лв.
Цели ръце
20 лв.
Половинка крака
20 лв.
Цели крака
30 лв.
Линия Бикини
10 лв.
Бразилски триъгълник
20 лв.
Гръб
30 лв.
СПА Ритуали

СПА Ритуали

СПА РИТУАЛ „ПРЕЗАРЕЖДАНЕ“
90 мин. 130 лв.
Комбинация от парна баня, ориенталски пилинг „Кесе“, подхранващ масаж на цялото тяло и хидратираща маска за лице.
СПА РИТУАЛ „АНТИСТРЕС“
90 мин. 120 лв.
Приятно съчетане от арома вана с лечебна минерална вода, подхранващ масаж на цяло тяло и хидратираща маска за лице).
СПА РИТУАЛ „ЕКЗОТИЧНА НАСЛАДА“
80 мин. 120 лв.
Включва кокосов пилинг и подхранващ масаж на цяло тяло с био масло от кокос.
СПА РИТУАЛ „ШОКОЛАДОВО ИЗКУШЕНИЕ“
80 мин. 110 лв.
Включва био пилинг от шоколад и подхранващ масаж на цяло тяло с какао. Отличава се със силен детоксикиращ ефект, а кожата става мека и еластична.
СПА РИТУАЛА „ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА“
90 мин. 120 лв.
Вълшебно и екзотично изживяване с автентичен ориенталски пилинг „КЕСЕ“, последвано от релаксиращ ароматен пенен масаж с натурален сапун. Завършва с маска от глина върху цялото тяло, богата на минерали.
ПОДХРАНВАЩ РИТУАЛ
90 мин. 120 лв.
Подхранващ пилинг с мед и кафе, подхранваща маска с етерични масла и подхранващ масаж на цялото тяло.
РЕЛАКС ЗА ДВАМА
90 мин. 229 лв.
Уникална комбинация, която включва: релаксиращ арома масаж за двама, масаж и маска на лице за НЕЯ и масаж на глава и ходила за НЕГО, релаксация в топла стая със скъпоценни камъни и завършващ ритуал с поднасяне на релаксираща напитка.
ОРИЕНТАЛСКИ ПИЛИНГ С ПЕНЕН МАСАЖ
55 мин. 100 лв.
Чудесна ориенталска терапия в комбинация с индивидуалана парна баня за отваряне на порите. Следва ексфолиация с копринена ръкавица за премахване на мъртвите клетки. Ритуалът завършва с класически масаж с ароматна пяна от натурален сапун, който подобрява кръвообращението и отпуска мускулите).
ТАЙНИТЕ НА КЛЕОПАТРА
90 мин. 100 лв.
Древен ритуал, който ще Ви пренесе в Египет. Започва с потопяване в топла вана с мед и мляко. Следва нежно премахване на мъртвите клетки с ексфолиант от кафява захар. Накрая кожата Ви се подхранва с маска, обогатена с натурални етерични масла.
ТЕРАПИЯ С БЛАГОРОДНИ КАМЪНИ
30 мин. 35 лв.
Изживяване за всички сетива! Енергизиращата терапия с благородни камъни, цветове и аромати за подобряване на енергийния баланс на организма. Неутрализира отрицателните вибрации.
ПИЛИНГ С НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ И МАСЛА.
30 мин. 50 лв.
Детокс, релакс, енергия / по Ваш избор/ Ексфолиация на цялото тяло за здрава и сияйна кожа с мед и кафе, кафява захар или билки, примесени с чисти етерични растителни масла.
ОБВИВАНИЯ С НАТУРАЛНА ПОДХРАНВАЩА МАСКА И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
30 мин. 45 лв.
Детокс, релакс, енергия /по Ваш избор/ Нежно обвиване на тялото за красива и подхранена кожа с натурална маска с карите и комбинация от чисти етерични масла.
СEРАЙЛ БАНЯ
30 мин. 50 лв.
Самостоятелна апликация на тялото в топла Сeрайл баня с богата на минерали натурална глина по ваш избор
АРОМАТНИ ВАНИ С ТЕРМАЛНИ СОЛИ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
30 мин. 39 лв.
Детокс, релакс, енергия /по ВАШ избор/ Пълно отпускане на тялото в топла минерална хидромасажна вана и специално подбрана за Вас комбинация от чисти етерични масла. Отпуска мускулите, повишава умствената активност, зарежда с енергия, премахва стреса.
ПЕРЛЕНО-ВИХРОВА ВАНА С МИНЕРАЛНА ВОДА
30 мин. 40 лв.
Детокс, релакс, енергия /по ВАШ избор/ Пълно отпускане на тялото в топла минерална хидромасажна вана и специално подбрана за Вас комбинация от чисти етерични масла. Отпуска мускулите, повишава умствената активност, зарежда с енергия, премахва стреса.
ФЛОТАЦИОННА ВАНА
25 мин. / 40 мин. 70 лв. 90 лв.
Флотационна вана с магнезиев сулфат – мощен антистрес ефект и удоволствие от безтегловното плаване.
https://www.livechatalternative.com/