Фото терапия с LED светлини

Фото терапия с LED светлини

Използват се светлинни вълни, насочени в самата сърцевина на кожата. Те достигат до митохондриите като генерират  енергия АТФ, която се използва директно от клетките.

Излъчва 4-ри различни светлини, работи в два режима - пулсиращ и продължителен, третиращи различни проблеми. Успокоява чувствителната кожа, подтиска възпалителните процеси и стимулира образуването на колаген.

За терапиите използваме 4 типа светлини:
• Синя – почиства кожата
• Зелена – премахва пигментацията
• Жълта – успокоява кожата
• Червена – прониква дълбоко в кожата стимулира производството на колаген и еластин

Как въздейства и какво лекува:

Тази технология ефективно доставя терапевтични активни компоненти през микропорите в по-дълбоките слоеве на кожата под въздействието на светлинните вълни. Чрез промяна на дължината на вълната на светлината, може да се работи върху различни части на лицето и , като се използват подходящи козметични средства, за да се отговори на специфичните естетически проблеми.

Лечение на акне
Лечебната синя светлина действа директно върху самия проблем, като унищожава на бактериите, които причиняват акне. Нормализират се мастните жлези, порите стават по-малко видими, кожата става гладка и чиста.
Корекция на свързани с възрастта промени
Чрез подобряване на микроциркулацията на кръвта и увеличаване на доставките на кислород на клетките, кожата става по-еластична и хидратирана. Клиничните проучвания показват, че под влиянието на светодиодите в епидермиса се увеличава количеството на колаген и еластин, леките бръчки са загладени, а дълбоките бръчки са по-малко забележими, като цяло се забавя процеса на стареене.

Лифтинг ефект
Фотон терапията помага за подобряване на тургора на кожата, стягат се тъканите на лицето и тялото. Това решава проблема със загубата на еластичност на зрялата кожа.

Лечение на пигментация
Фотон терапията се оказа много полезна при лечение на пигментация, включително дълбоки и възрастови петна.

Лечение на кожни наранявания
Светодиодите се използват за възстановяване на кожата след слънчево изгаряне, лечение на леки изгаряния след интензивна пулсираща терапия, спомага за подобряване на състоянието на кожата при розацея, разширени и спукани капиляри, белези.
 

Предимства на фотон терапията с LED светлини:

- Безопасност

- Неинвазивна процедура

- Подходяща за всеки фототип кожа

- Няма странични ефекти

- Не изисква възстановителен период

https://www.livechatalternative.com/