Изберете страница

Катарино СПА хотел – Зелен ключ към устойчивост и рециклиране на стъкло

сеп. 8, 2023Блог

В съвременния свят, в който околната среда и устойчивото развитие се превръщат в основен приоритет за все повече хора, Катарино СПА хотел заема челно място сред обектите, които се ангажират с тази кауза. С гордост можем да обявим, че нашият хотел притежава сертификат Зелен ключ – награда за ангажираността ни към природата и опазването на околната среда.

 

Сертификат Зелен ключ: Ангажиментът ни към устойчивост

Сертификатът Зелен ключ е гаранция за гостите на Катарино СПА хотел, че те не само ще прекарат незабравим престой, но и че той няма да нанесе вреда на природата. Този престижен сертификат се присъжда на обекти, които отговарят на високи стандарти за устойчиво развитие и опазване на околната среда. Ние с усърдие следим и изпълняваме всички изисквания, за да предоставим нашите услуги, като същевременно опазваме природата и ресурсите й.

 

Рециклиране на стъкло: По-чиста и зелена среда

В сърцето на нашия ангажимент към природата е инициативата ни за рециклиране на стъкло. За нас, като обект със сертификат Зелен ключ, е важно не само да спестим енергия и вода, но и да намалим отпадъците и да насърчим културата на рециклиране.

Какво точно правим? Всички стъклени бутилки, които се използват в Катарино СПА хотел, не завършват в боклука, а в специална машина за рециклиране на стъкло. Това не само намалява количество стъклени отпадъци, които се изхвърлят на депо, но и помага за възстановяване на суровини и намаляване на замърсяването на околната среда.

 

Вашата роля в устойчивостта

Ние призоваваме всички наши гости да се присъединят към нашите усилия за опазване на околната среда. Можете да помогнете, като съберете всички използвани стъклени бутилки и ги предоставите на персонала ни в Лоби бара за рециклиране. Така всички заедно съумяваме да подкрепим устойчивия туризъм и опазването на природата.

В Катарино СПА хотел, сертификат Зелен ключ и инициативата за рециклиране на стъкло са част от нашия ангажимент към устойчивото развитие и опазването на околната среда. Ние вярваме, че всеки може да направи разлика, и ви каним да се присъедините към нас в този непрекъснат борба за по-чиста и зелена природа. Споделете с нас визията за устойчив свят и се насладете на комфортния и екологично осъзнат престой в Катарино СПА хотел.

Получаването на сертификат Зелен Ключ от Катарино СПА хотел е гаранция за гостите, че те се настаняват в екологично осъзнато място, което грижи за околната среда и прилага устойчиви практики. Това означава, че гостите могат да се насладят на своята СПА почивка в планината, без да се притесняват за негативния екологичен отпечатък.

 

Катарино СПА хотел продължава да се развива и иновира, за да остава водещ пример за екологична отговорност и качествено обслужване в сферата на хотелиерството.

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/