Вкусно

За да дадем пълна наслада на гостите от престоя им в Катарино СПА Хотел, създадохме собствено производство на продукти и напитки с натурален произход под бранда Катарино фууд.

В Катарино произвеждаме над 60 вида продукти собствено производство от свинско, телешко, агнешко месо, птици и дивеч. Това включва месни разфасовки, месни заготовки, млени меса, малотрайни варени и варено – пушени колбаси от червени и бели меса, трайни сурово - сушени деликатеси от раздробени и нераздробени меса с модерно технологично оборудване, климатични и естествени сушилни и отлично обучен персонал.

Вкусно

 

       

Технологията на приготвяне и асортимент

В специално разработената технология на производство от професионалния ни инженер – технолог се използват само натурални чисти подправки, обеззаразени по специален метод /Сертификати за произход и качество /, както и подправки и билки от Пиринския район /див кимион, копър, други ароматни съставки/ традиционни за нашите месни деликатеси – Бански Старец , Сушен Бански бут, Горска Луканка, Сушен Пирински суджук, Филе Катарино, Кайзер Пастърма и други.

Произведените в Катарино продукти са вкусни, чисти и вдъхновени от природата !!!

Занаятчийска бира КАЛУГЕРИЦА. Собствено Производство.

Занаятчийска бира КАЛУГЕРИЦА.
Собствено Производство.

В Нашата малка Бутикова Пивоварна на Комплекс Катарино произвеждаме три вида жива бира Калугерица – Светла, Тъмна и Червена бира Лагер.

Направена по първоначална уникална рецепта за изключителни моменти, когато насладата се превръща в преживяване.

Технологията на производство е класическа с използване на модерно оборудване. Не е филтрирана и пастьоризирана, а естествено газирана, без добавяне на сурогати, стабилизатори или изкуствени ензими.

Използваме четири вида Малц и три вида хмелове - ароматни и горчиви, внос от Германия.

Бира Калугерица е игриво златна на цвят, а леката мътност пречупва приятно слънчевите лъчи през чашата. Има фина газировка и бяла пяна. Вкусът на малца придава на тялото закръгленост и се асоциира с мекотата на пресен пълнозърнест хляб. Ароматът на хмел е благороден и се дължи на сорта Hallertauer.

Общото впечатление е на бира с класически баланс във вкусовете и ароматите, букет от полски билки с пръст, разчупена полуузряла слънчогледова пита. Традиционна Lager бирена мая е превърнала безкомпромисните суровини в даващи живот и настроение. Отлежала при ниски температури, при наливане в чашата тя разкрива с нетърпение своя потенциал и сила, контролирани 21 дена по време на периода на зреене.

Финалът е дълъг и остава усещането за нещо истинско.

01

Яйца

Яйца

Всяка сутрин може да закусвате с пресни яйца, снесени от свободно отглежданите ни кокошки. Апетитен омлет или ароматна палачинка ... изборът е Ваш!

Мед

02

Медът, с който подслаждаме деня Ви е от нашия пчелин, който се намира в екологично чист район на Рила планина.

Мед
03

Месо от фермата на Катарино СПА хотел

Месо от фермата на Катарино СПА хотел

Свежото свинско и телешко месо, с което приготвяме Вашите кулинарните специалитети
е от свободно отглежданите животни в нашата фермa, гарантираме за неговия произход и високо качество

Млечни продукти

04

Всяко сирене - краве, овче или козе, кашкавал и масло, които предлагаме на гостите на Катарино СПА Хотел са произведени в нашата мандра, с много внимание и високи стандарти на качество. Всичките ни млечни продукти са приготвени само от свежо прясно мляко, без добавени сгъстители, консерванти и овкусители.

Млечни продукти
05

Сладко

Сладко

Вашето любимо сладко от боровинки е при нас... Приготвено на място, от плодове брани от планинските била.

Хляб

06

Всички видове хляб, които Ви поднасяме са неустоими и се пекат на място при нас. Приготвени от подбрани брашна, току що изпечени в нашата пещ на дърва.

Хляб
07

Чай

Чай

Не пропускайте да се насладите на чаша ароматен чай, приготвен с билките на Рила и Пирин, огрявани от слънцето и брулени от планинския вятър.

https://www.livechatalternative.com/