За нас

За нас

СПА Хотел Катарино е луксозен планински хотел за пълноценна почивка сред природата.

"Вдъхновени от природата" е концепцията, която са следвали създателите на този изключителен планински комплекс, разгърнат красиво на площ от 31000 кв.м в подножието на Рила, само на 5 км. от Разлог и на 9 км.от Банско.

Създаден през 2005 г., той е преминал през различни трансформации до 2018 г., когато негов собственик става Иван Чапов – един родолюбив българин и успешен бизнесмен, който инвестира средства и емоция в хотелския комплекс и не просто възвръща първоначалния му блясък, но добавя и нова звездна тежест за комплекса.

В рамките на една година г-н Иван Чапов реновира хотелските стаи и апартаменти, като залага изцяло на изчистен дизайн и естествени материали, разширява и преоборудва ресторанти и барове, създава един модерен СПА център, в който ще намерите лечебна минерална вода и иновативни подмладяващи технологии.

Новият щрих към цялостното предлагане в хотелския комплекс става храната, която е изцяло натурална, а месните и млечни продукти се произвеждат в собствени ферми. Промените в хотела са с професионалната помощ на известната българска дизайнерка Мария Стоева.

Защо да изберем Катарино СПА:

 • Изключителна локация сред боровите гори на Рила и с поглед към величествените върхове на Пирин. Тук природата Ви обгръща отвсякъде, а през зимата имате бърз достъп до ски пистите в Банско (9 км);
 • Чиста и здравословна храна, приготвена вкусно с натурални продукти от собствени ферми и полята със занаятчийска бира и вина собствено производство;
 • Изключителен СПА център с външни и вътрешен басейни с минерална вода (34 градуса С), работещи целогодишно;
 • Климатолечение с кристално чист въздух, зареден с отрицателни йони. Подпомога оздравителните процеси в организма, с изключително благотворно влияние при белодробни и сърдечно-съдови заболявания;
 • Безплатна анимация и грижа за децата, както и специална ценова политика за семейства с деца;
 • Спортни активности в самия комплекс - открит тенис на корт, боулинг зала, билярд, тенис на маса, фитнес център;
 • Уют и комфорт в елегантни стаи, апартаменти в основната хотелска сграда и в самостоятелни вили;
 • Два ресторанта. Класическият ресторант Катарино е с капацитет 290 места в 4 елегантни зали, на закрито, с шоу кукинг и още 100 места в открита градина с барбекю;
 • Ресторант Механата е в български стил и предлага вкусни специалитети от местната кухня;
 • Барове с открити тераси и панорамни гледки;
 • Модерни конферентни зали с капацитет от 70 до 250 места, оборудвани с най-модерна техника за конференции, обучения, ивенти;
 • Открити площи за тиймбилдинги в рамките на комплекса.


Катарино СПА Хотел може да бъде Вашият избор за лично пътуване, почивка или частно парти. Той е отлично решение и за корпоративни срещи, ивенти, конференции, обучения, семинари.

Комплексът предлага атрактивни пакетни цени и оферти, съобразени със сезона и възможностите за анимация и забавление по време на почивката. Цените са без аналог за качеството на продукта, който получавате.

Комплексът е любимо място за семейна почивка с деца. За тях има специални намаления – деца до 6 г. се настаняват безплатно, а от 6 до 14 г. ползват 50% намаление. Тук децата играят на воля сред природата, за тях се организират различни игри, има детско меню, детски басейн, масажи за деца, има две външни площадки с люлки и пързалки, а детския клуб е оборудван с всевъзможни интересни съоръжения.

Ценности, които изповядва Катарино СПА Хотел

Катарино СПА комплекс предлага един цялостен и хармоничен продукт, отличаващ се с изключително качество. Всичко тук е подчинено на разбирането, че трябва да живеем екологично, да ползваме даровете на природата, но и да се грижим за нея, да носим позитивни емоции и преживявания на гостите.

Екипът на Катарино СПА се чувства спокойно и уютно тук, което чувство се предава и на гостите. Гостите се чувстват специални и обгрижвани, с персонално отношение към тях. Мениджърският екип се стреми да улавя новите тенденции на времето и в бизнеса и да ги прилага успешно в продукта Катарино.

Това е тайната, която връща гостите при нас и ги кара да се чувстват щастливи.

https://www.livechatalternative.com/