За семейства с деца

За семейства с деца
  • Работно време - от сряда до неделя
    12:00 ч. - 21:00 ч.ч.
    Работно време - от сряда до неделя

Децата идват с радост в Катарино СПА Хотел отново и отново, защото тук играят безгрижно и на воля. Детският клуб на Катарино СПА Хотел е подходящ за деца от 3 до 14 г. и винаги е изпълнен с радост, весели игри и нови приключения. Тук нашите малки гости могат да се смеят и скачат, да пеят и танцуват, да рисуват и творят, да печелят състезания и нови приятели.

Детският клуб е оборудван с голям „басейн“ от мрежа, с пързалка и разноцветни меки топки за игра. Имаме детски масички за рисуване, предлагаме картинки за оцветяване с моливи и флумастри. Всичко в клуба е истинко, но миниатюрно. Такива са столчета и шкафчета, детска пералня и кухнята за готвене, къщичката за куклен театър. Предвидили сме и телевизор със занимателни детски филми. Всички съоръжения са сертифицирани и осигуряват безопасност за Вашите деца.

За да бъде още по-интересно, нашите аниматори ще бъдат част от игрите всеки ден през зимата и от сряда до неделя през лятото.

Детският клуб е безплатен за гостите на хотела.

Имате възможност да използвате услугите на персонална детегледачка, която  можете да заявите предварително и срещу заплащане.

Двете детски площадки на открито са за весели игри при хубаво време.  Обезопасени и съобразени с възрастта на децата, те предоставят разнообразие от занимателни атракциони: катерушки, тунели, пързалки, люлки.

Вашите деца ще прекарват часове на чист въздух, унесени в игра и забава!

За по-големите деца, над 6 г., предлагаме настолни игри – Монополи, Не се сърди, човече, шах, табла и карти за игра.  Те се играят в просторното лоби на хотела заедно с родителите или в специално създадената зала за тихи игри, която се намира до Рецепция.

За любителите на електронни игри предлагаме въздушен хокей и дартс, а билярд, джаги и боулинг са на разположение в самостоятелна зала.

По-големите деца могат да тренират спортните си умения с тенис на корт и тенис на маса, които се предлагат в комплекса.

През лятото за децата работи откритият детски басейн с топла лечебна минерална вода.

Ако родителите желаят да плуват с децата си в басейните за възрастни, трябва да имат предвид, че деца до 4 г. се допускат само с памперс, а деца от 4 до 14 г. могат да плуват в басейна за възрастни само с придружител.Политиката за настаняване на деца е изключително мотивираща за родителите им да изберат Катарино СПА за своята семейна почивка.

Деца до 6 г. се настаняват изцяло безплатно, а децата от 6 до 14 г. използват 50% отстъпка от цените за настаняване и храна. За най-малките деца до 3 г. сме предвидили безплатни детски кошари за спане с постелъчно бельо.

 

В ресторанта имаме специално изготвени детски менюта, съобразени с особеностите на детското хранене, има и столчета за хранене.

В баните на хотелските стаи зареждаме детски халатчета.

Предвидили сме обезопасени контакти, корита за къпане, гърнета и други дребни детски аксесоари, които всеки родител може да заяви на рецепция, като любезният екип на хотела ще зареди допълнително в стаята.

Прочетете повече за платените и безплатни услуги в Катарино СПА Хотел ТУК.https://www.livechatalternative.com/