Изберете страница

Сертификат Зелен Ключ – Катарино СПА хотел към устойчиво бъдеще

юли 28, 2023Блог

В света, в който живеем, въпросите на устойчивото развитие и опазването на околната среда стават все по-важни. И една от индустриите, които могат да допринесат за това, е хотелиерството. В този контекст, Катарино СПА хотел с гордост обявява, че получи сертификат Зелен Ключ – международно признание за устойчивост и екологично отговорно поведение.

 

Водата е едно от най-ценните и ограничени природни ресурси. Катарино СПА хотел се стреми да намали потреблението на вода във всички процеси на консумация и почистване. Тоалетните са оборудвани с двойно промиване, отговарящо на еко стандарти за намаляване на използваната вода. Душовете и крановете в хотела са също така специално проектирани, за да пестят вода. Катарино СПА хотел е въвел и процедури за редовна проверка и поправка на протичащи кранове, за да се гарантира, че не се изразходва вода напразно.

 

Програмата на хотела включва и мерки за оптимизиране на използването на спално бельо и хавлии, което допринася за намаляване на броя пранета и съответно разхода на вода. Също така, се стремим да използва екологично чисти химикали за почистване и дезинфекция, като елиминира използването на аерозоли. Съдомиялните и пералните машини се използват само на пълен капацитет, за да се максимизира ефективността на използваната вода.

 

Катарино СПА хотел не спира само с тези мерки за опазване на водните ресурси. В рамките на своята програма по устойчиво развитие, хотелът също така се стреми да намали потреблението на енергия, да промотира отделбата на устойчиви материали и да насърчава устойчивия транспорт. Това е само част от ангажимента на Катарино СПА хотел към опазването на околната среда и предоставянето на устойчиви и екологично отговорни услуги.

Сертификат Зелен Ключ, който получи Катарино СПА хотел, е отличие, което говори за ангажимента и постоянството на хотела към устойчивото развитие. Това е признание за усилията и постиженията ни в сферата на опазването на околната среда и приложението на екологично отговорни практики. За гостите, това означава, че могат да се насладят на своя престой в Катарино СПА хотел, знаейки, че са част от по-устойчив свят и че допринасят за опазването на природата, докато се наслаждават на комфорт и качество.

 

Получаването на сертификат Зелен Ключ от Катарино СПА хотел е гаранция за гостите, че те се настаняват в екологично осъзнато място, което грижи за околната среда и прилага устойчиви практики. Това означава, че гостите могат да се насладят на своята СПА почивка в планината, без да се притесняват за негативния екологичен отпечатък.

 

Катарино СПА хотел продължава да се развива и иновира, за да остава водещ пример за екологична отговорност и качествено обслужване в сферата на хотелиерството.

 

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/