Изберете страница

Собствено производство

Произведените в Катарино продукти са вкусни, чисти и вдъхновени от природата!

За да дадем пълна наслада на гостите от престоя им в Катарино СПА Хотел, създадохме собствено производство на продукти и напитки с натурален произход под бранда Катарино фууд в нашите ферми.

Нашето производство осигурява екологично чисти продукти за хотелите ни. Произвеждаме сами всички месни и млечни продукти, прадлагани в заведенията в хотела. Създавайки фермата, собствениците реализират концепцията си да предлагат в хотелите си храна, която да е с изключителни качества като произход, съдържание и вкус, а използваните продукти да са с абсолютно ясен и натурален произход. Изграждат се бутикови, но изцяло оборудвани собствени мандра и цех за месо.

Нашите ферми

Това, което ни прави предпочитани и различни от останалите ферми, са специалните породи животни – крави, овце и кози. Тях отглеждаме свободно и по всички хуманни правила, с натурална храна, която е и причината произвежданите от нас продукти да са с вкус и аромат, които нямат аналог.

Повече за фермата и животните, отглеждани в нея, може да откриете тук:

Добиваме мед и билки, които отглеждаме ние. Нашата пекарна осигурава за гостите ни вкусен и топъл хляб. Във всички наши рецепти използваме пресни яйца, снесени от нашите свободни кокошки. В малката Бутикова Пивоварна на Комплекс Катарино произвеждаме жива бира Калугерица – Светла, Тъмна, Червена бира Лагер, Вайс, а за летните месец – Сайдер.

Месо

В Катарино произвеждаме над 60 вида продукти собствено производство от свинско, телешко, агнешко месо, птици и дивеч. Това включва месни разфасовки, месни заготовки, млени меса, малотрайни варени и варено-пушени колбаси от червени и бели меса, трайни сурово-сушени деликатеси от раздробени и нераздробени меса с модерно технологично оборудване, климатични и естествени сушилни и отлично обучен персонал.

В специално разработената технология на производство от професионалния ни инженер-технолог се използват само натурални чисти подправки, обеззаразени по специален метод (Сертификати за произход и качество), както и подправки и билки от Пиринския район (див кимион, копър, други ароматни съставки), традиционни за нашите месни деликатеси – Бански Старец , Сушен Бански бут, Горска Луканка, Сушен Пирински суджук, Филе Катарино, Кайзер Пастърма и други.

Занаятчийска бира КАЛУГЕРИЦА

В Бутиковата Пивоварна на Комплекс Катарино произвеждаме жива бира Калугерица – Светла, Тъмна, Червена бира Лагер, Вайс, а за летните месеци – Сайдер.

Направена е по първоначална уникална рецепта за изключителни моменти, когато насладата се превръща в преживяване.

Технологията на производство е класическа с използване на модерно оборудване. Не е филтрирана и пастьоризирана, а естествено газирана, без добавяне на сурогати, стабилизатори или изкуствени ензими.

Използваме четири вида Малц и три вида хмелове – ароматни и горчиви, внос от Германия.
Има фина газировка и бяла пяна. Вкусът на малца придава на тялото закръгленост и се асоциира с мекотата на пресен пълнозърнест хляб. Ароматът на хмел е благороден и се дължи на сорта Hallertauer. Tрадиционна Lager бирена мая е превърнала безкомпромисните суровини в даващи живот и настроение. Отлежала при ниски температури, при наливане в чашата тя разкрива с нетърпение своя потенциал и сила, контролирани 21 дена по време на периода на зреене.

Яйца

Всяка сутрин може да закусвате с пресни яйца, снесени от свободно отглежданите ни кокошки. Апетитен омлет или ароматна палачинка… изборът е Ваш!

Мед

Медът, с който подслаждаме деня Ви, е от нашия пчелин, който се намира в екологично чист район на Рила планина.

Млечни продукти

Всяко сирене – краве, овче или козе, кашкавал и масло, които предлагаме на гостите на Катарино СПА Хотел са произведени в нашата мандра, с много внимание и високи стандарти на качество. Всичките ни млечни продукти са приготвени само от свежо прясно мляко, без добавени сгъстители, консерванти и овкусители.

Истинско кисело мляко с вкус, който ще ви телепортира в доброто старо време. Съдържа само пълномаслено мляко (от грижливо отглеждани и специално селектирани породи животни), и закваска, без добавени овкусители, нишестета, консерванти и каквито и да е добавки, влияещи върху вашето здраве.

Сладко

Вашето любимо сладко от боровинки е при нас… Приготвено на място, от плодове, брани от планинските била.

Хляб

Всички видове хляб, които Ви поднасяме, са неустоими и се пекат на място при нас. Приготвени от подбрани брашна, току-що изпечени в нашата пещ на дърва.

Чай и билки

Не пропускайте да се насладите на чаша ароматен чай, приготвен с билките на Рила и Пирин, огрявани от слънцето и брулени от планинския вятър. Ръчното бране на билките и подбраният произход са гарантирани от нас.

Собствен сладолед и паста

Опитайте от нашите специалитети собствено производство – домашно приготвена паста и домашно приготвен сладолед.

Неповторимият вкус постигаме чрез използването на натурални продукти от собствени ферми и от местни производители. Истинско кулинарно блаженство!

Домашна паста  – натурално направена от нашите майстор готвачи, приготвена с яйца от свободно гледани кокошки и натурално брашно, без набухватели и домашно приготвен сос.

Домашно приготвеният сладолед с различни добавки е изключително лакомство и логичен завършек при всяко хранене.

Онлайн магазин KATARINO Food

Ако желаете да закупите от продуктите-собствено производство от нашите ферми.

В хотела се намира нашия кулинарен магазин за ценителите на натурално произведени колбаси и сирена, мед, конфитюри, сладка, различни видове хляб от нашата пекарна.

Виж актуалните цени и оферти

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/