Термална Зона

01

Солна Стая

Халотерапията /лечение със сол/ е най-добрият начин за поддържане на здрава дихателна система, както и за намаляване на риска от простуда и грип. 

Намалява стреса, главоболието, умората и депресията, усилва енергийната и психическата устойчивост, стабилизира съня, подобрява настроението, възстановява здравето.

Солната терапия е изключително подходяща и п...

Виж Още

Финландска и Кива сауни

02

Сухият въздух в сауните и високата температура от 80 -90 градуса влияят благотворно върху детоксикацията, облекчават мускулната болка, подобряват сърдечната дейност, кръвното налягане и цялостния тонус на организма.

Ползването на сауна, съчетано със здравословна диета и умерени упражнения, ще ви помогнат да отслабнете и да бъдете здрави.

Кажете „сбогом&...

Виж Още
03

Лакониум

  Топло помещение с поддържана температура от 35  градуса, затоплени пейки и стени, приятни аромати и релаксираща музика.  Крайният резултат е усещане за свежест, психическо и физическо отпускане, освобождаване от стреса. Релаксиращият ефект  е допълнен с лечебното въздействие на различни аромати и музика. Бременни жени и малки деца, както и хората с...

  Виж Още

  Тепидариум

  04

  Тепидариумът е заемал централно място в древната римска култура. Топлите каменни лежанки Ви очакват да се отпуснете на тях, а зоната ни за релакс ще направи почивката Ви още по- пълноценна.

  Тепидариумът е лека и освежаваща процедура. Поради температурата, близка до тази на човешкото тяло, тепидариум могат да посещават и хора, за които са противопоказани високите град...

  Виж Още
  05

  Леден фонтан

  За охлаждане между топлите процедури се обтрийте с  лед, което ще Ви тонизира и подготви за още СПА изживявания. След сауната,  няма нищо по-хубаво от разхлаждане с малки късчета лед, което предизвиква изтръпване на кожата, подобряващо  кръвообращението, а същевременно засилва  и имунната система.

  Виж Още

  Приключенски душ

  06

  Намира се непосредствено до лакониума. Представлява обливания със сменящи се водни струи хладка и студена вода, което е с освежаващ и стимулиращ кръвообращението ефект, премахва стреса и умората. Приключенският душ е идеален вариант за контрастна процедура след горещите терапии в СПА центъра.

  Комбинацията от силни водни струи от всички посоки, приятната музика и аром...

  Виж Още
  07

  Фитнес център

  Оборудван е с най-новите уреди на TechnoGym - бягаща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбиниран уред с тежести, свободни тежести. В нашия фитнес център ще може да проведете пълноценна тренировка, съчетана с неповторимия панорамен изглед към Пирин.

  Виж Още

  Инфрачервена сауна

  08

  Едно от основните предимства на инфрачервените сауни е, че тялото се загрява локално, докато температурата на въздуха остава не по-висока от 50-60 °C, а влажността е ниска. Така натоварването за сърцето е по-малко, което позволява по-продължителен престой в сауната, сравнено с традиционните сауни. Тъй като дихателната система не е изложена на горещ въздух или висока влаж...

  Виж Още
  9

  Панорамна парна баня с омайваща гледка към планината

  Парната баня идва при нас от екзотичния свят на Ориента, там, където приказната героиня Шехерезада прекарвала голяма част от времето си сред приглушените звуци на леещата се вода, влажните мраморни пейки и ароматните масла, твърдейки, че град без хамам (баня) не е град.

  Парната баня е превъзходно средство за възстановяване на силите, очистване на организма от шлаки,...

  Виж Още

  Релакс зона с камина с жив огън

  10

  Тази  релаксираща зона може да ви накара да направите само едно нещо: да затворите очи и да почувствате себе си, докато гледате красивите пламъци на горящите дърва. Потопете се в разположените около камината големи и удобни   кресла и се отдайте на уединение, блаженство и спокойствие.

  Виж Още
  https://www.livechatalternative.com/