Изберете страница

3 идеи как да зарадвате всяка дама за Деня на жената

мар. 24, 2023Блог

Денят на жената е единственият ден в годината, в който официално отбелязваме ролята на нашите любими майки и жени в обществото и огромната роля, която играят в живота ни. Поглезете майка си или своята любима с нещо, което тя наистина ще хареса. Всяка жена е уникална, затова предлагаме набор от опции за подаръци, вариращи от луксозен СПА престой до СПА пакет за релаксиране в нашия модерен СПА център. Ето някои от нашите най-добри предложения за подарък, за да впечатлите и накарате всяка дама да се почувства специална.

Дневни СПА пакети

Колко често дамите отделят малко време, за да се поглезят? Жените са безкористни по природа и дават много от себе си и времето си на любимите си хора. Ето защо ви предлагаме да подарите на любимата жена един незабравим СПА ден в нашия модерен СПА център, където любезният ни и професионален персонал  ще се погрижи за нея и комфорта й. Предлагаме ви възможността да изберете която и да е от услугите в нашето СПА меню и ние ще подготвим и изпратим подаръчен ваучер. Може да изработим и тематичен индивидуален ваучер за фиксирана сума.

Нощувка със закуска и вечеря

Нищо няма да поглези дамата на сърцето ви или вашата майка повече от луксозен престой в уютен хотел в прегръдката на Рила и Пирин планина. Комфортните и просторни стаи на Катарино СПА хотел са идеални за релаксираща почивка за всяка дама. За да дадем пълна наслада на гостите ни всяка нощувка включва вкусна и здравословна закуска и вечеря на блок маса. Всички ястия, които предлагаме в заведенията ни са приготвени с фермерски продукти, собствено производство с натурален произход под бранда Катарино фууд в нашите ферми.

Следобеден чай

Чаят не е напитка в Катарино СПА хотел, той е повод. Има нещо много специално в това да се наслаждавате на следобеден чай с майка си или да го споделите с любимата си жена. Не пропускайте да опитате чаша домашен, ароматен чай, приготвен с билките на Рила и Пирин, огрявани от слънцето и брулени от планинския вятър. Ръчното бране на билките и подбраният произход са гарантирани от нас.

 

Ако искате да накарате някоя специална за вас дама да се почувства обичана и ценена на този Ден на жената, не забравяйте да се свържете с нашия приятелски настроен персонал в Катарино СПА хотел. Ние винаги сме на разположение, за да дадем съвети относно лечения, съобразени с всеки тип кожа и предпочитания. Поглезете майка си или любимата си в нашия оазис на спокойствие и релаксация! Свържете се с нашия екип още днес, за да научите повече.

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/