Изберете страница

6 причини защо да изберете СПА хотел за ски почивката си

мар. 16, 2023Блог

Ски почивката е едно от най-вълнуващите приключения, които може да си подарите. Но след дългите дни на пистата, мускулите са изтощени и всеки има нужда от напълно заслужена пълна релаксация. Затова една от най-добрите решения е да резервирате следващата си ски почивка в СПА хотел. СПА хотелът предлага много големи предимства, за които може би не сте се замисляли преди.

В тази статия ще ви запознаем с 6 от основните причини, поради които трябва да изберете хотел пред хижа или апартамент.

Чудесна локация

В повечето случаи СПА хотелите са разположени в най-добрите места в ски курортите, независимо дали са в близост до лифтовете или в центъра на курорта. Нещо повече, магазините за ски под наем често са удобно разположени в непосредствена близост и понякога предлагат специални отстъпки за гостите на съответния хотел.

Басейни, сауна и уелнес съоръжения

Повечето от нас обичат освежаващо и ободряващо гмуркане в басейна или посещение в приятна гореща сауна в края на тежък ден, изкаран на ски пистата. В хижите и апартаментите под наем е трудно да намерите възможност да се насладите на горещи вани, парни бани, сауни, СПА центрове и плувни басейни, те са много по-често срещани в СПА хотелите.

Множество възможности за хранене

Ако предпочитате да избирате кога (и всъщност къде) да се храните по време на вашата ски ваканция, престоят в хотел ще ви даде тази свобода. Повечето хотели разполагат със собствен ресторант, в случай че искате да прекарате тиха или романтична вечер, така че да получите най-доброто без да се налага да търсите свободно място и подходящо заведение в курорта.

В Катарино СПА хотел, закуската и вечерята е включена в цената и тя обикновено се състои от богата блок маса с топли и студени здравословни предложения. Това е огромна добавена стойност, тъй като наистина можете да се заредите с енергия от сутринта, за да ви държи сити и дейни през целия ден.

Допълнителни удобства и услуги

СПА хотелите в ски курортите предлагат много допълнителни удобства, които може дори да не забележите… докато не ви потрябват! Перални услуги, 24-часова рецепция, рум сървис за късни закуски например. Всичко е наистина удобно и лесно достъпно по всяко едно време.

Безопасност и сигурност

Един от капаните на хижите и апартаментите под наем е, че понякога стаите не могат да се заключват и липсва сигурност за ценностите ви. Въпреки че тези места се доближават повече до атмосферата на дома, ако сигурността е важна за вас, тогава хотелът ще бъде по-безопасен избор. Сейфовете в стаите са нещо напълно обичайно, а ако все пак няма такъв, то ще има сейфове на рецепцията. Сигурността на стаите е от първостепенно значение и в хотелите се използва система с електронни карти, за да се осигури най-сигурния метод за заключване на вратите – независимо дали сте в стаята си или извън нея.

Детска анимация и детски кът

В хижите и апартаментите е една идея по-трудно да намерите занимание за децата си, което да му бъде интересно и в същото време образователно. Докато големите хотели в ски курортите имат много повече възможности за гостите, особено за тези с деца. Детския кът и безплатната анимация за деца, която предлагаме на гостите в Катарино СПА хотел, могат да помогнат на родителите, оставяйки им малко повече свободно време за почивка и релаксация по време на семейната ски почивка.

 

Резервирайте следващата си семейна ски почивка в Катарино СПА хотел още сега и се насладете на всички предимства на СПА хотела, докато се забавлявате и релаксирате. Научете повече за настаняването в нашия хотел.

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/