Изберете страница

5 неща, заради които да обичаме есента

ное. 9, 2022Блог

Кратка разходка из гората около Катарино СПА хотел , където листата покриват земята, естествено ни кара да мислим за есента. Изглежда, че сезонът, който носи със себе си вкусни десерти с печена тиква и сгряващи разговори на по чаша червено вино вечер,  вече е при нас!

Да, ще ни бъде тъжно да се сбогуваме с лятото, но независимо дали ни посещавате за уикенда или се наслаждавате на изпълнена със забавления СПА почивка, есента е страхотно време да бъдете в Катарино СПА хотел ! Ето 5 неща, които обичаме най-много през есента.

  1. Разходки в гората

Тези красиви нюанси на червено, златисто жълто и оранжево изпълват всичко наоколо и създават идеалния фон за всяка разходка или колоездене по това време на годината. Децата се забавляват, докато търсят шишарки и се състезават през всички паднали листа. Това е чудесно време за опознаване на природата.

  1. Топли напитки и вкусни изкушения

Какво е първото нещо, за което се сещате, когато чуете думата “есен”? Есента означава завръщане на любимите ни топли напитки и сладкиши. Добавете малко вкусни мезета и сирена, собствено производство, комбинирани с чаша ароматно червено вино и това няма как да не се превърне в един от любимите ви периоди в годината.

 

  1. Мини Мастър Шеф

Любимата на малки и големи от програмата ни част “мини Мастър Шеф”, обещава и през есента няколко незабравими седмици, със завладяващи дейности и забавления за най-малките ни гости! Всеки е поканен да участва, за да се присъедини към нашия Главен готвач и екипа ни, които ще се погрижат за положителното настроение на всички. Приготвянето и похапването на вкусна храна в Катарино СПА хотел винаги е голяма веселба.

  1. Конна езда

Язденето на коне блести ярко и през есента като една от любимите части на най-малките ни гости от анимацията за деца. Общуването с коне предоставя много ползи за децата от всяка възраст на психическо ниво, а ездата подобрява не само физическите им умения, но и изгражда характерите им. Затова и препоръчваме всяко дете поне веднъж да язди кон.

  1. Зимната страна на чудесата е зад ъгъла!

Да, друга причина да обичаме есента е, че тя ни подсказва, че Коледа е точно зад ъгъла. Магията в Катарино СПА хотел започва на 25-ти декември, когато хиляди светлини, Дядо Коледа и неговият екип от елфи ще превърнат хотела в зимна страна на чудесата. Насладете се на вкусна празнична трапеза със семейството и много очарователни забавления, а гост изпълнител ще бъде Тони Димитрова.

Резервирайте своя престой за Коледа сега в нашия семеен хотел и се насладете на релаксираща почивка в планината!

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/