Изберете страница

Принципа „От фермата до масата“ в нашата кухня

ян. 18, 2022Блог

Защо безкомпромисно следваме принципа „от фермата до масата“ в нашата кухня?

Разположен в сърцето на величествените Рила и Пирин планина, Катарино СПА хотел е заобиколен от красива природа и възможности да предоставяме на гостите ни натурални и свежи храна и напитки, контролирайки целия процес от фермата до масата, в нашите ресторанти и барове.

Все повече са хората, които се стремят да живеят живота си по-съзнателно. Те поставят акцент върху здравословното хранене и използването на домашни фермерски продукти е по-важно от всякога за нашите гости. Катарино СПА хотел приема това не като изключение, а като начин на живот.

Фактът, че знаем откъде идва всеки продукт, който влиза в кухнята ни, прави храната в нашите ресторанти по-вкусна и пълноценна. Гостите на Катарино СПА хотел могат да усетят и да се насладят на всяка хапка, която зарежда организма им с витамини и полезни хранителни вещества. Ние сервираме изцяло прясна храна и продукти, които са вкусни, органични и вдъхновени от природата!

От фермата…

Продуктите, с които нашите майстори-готвачи приготвят всяко ястие, се произвеждат в собствени ферми, разположени в екологично чистите региони на Рупите, Кресна и Предела. 

Гордеем се, че успяваме да подберем и да Ви предоставим напълно органични ястия от закуската до вечерята, защото това ни помага да дефинираме вкусовете, които сервираме в Катарино СПА хотел. Нашата тайна съставка са продуктите – натурални, най-вече свежи и отгледани с любов и грижа към Вашето здраве.

… Към чинията

Произвеждането на био продукти е половината от битката – останалата част е в ръцете на нашия отлично обучен персонал. 

Комбинирайки подбрани сезонни продукти, гарантиращи Ви още по-зареждащ и тонизиращ ден, кухненският екип се старае да поднесе на масата Ви най-добрите ястия от България. От домашно приготвен, топъл хляб, месни деликатеси за истински ценители през домашно приготвени сладка и мармалади, пресни яйца, мед и млечни продукти от нашата мандра, до чаша ароматен чай, приготвен с билки от Рила и Пирин.

За да научите повече за продуктите и напитките с натурален произход под бранда Катарино фууд научете тук.

Съзнателно решихме, че Катарино СПА хотел ще се грижи да осигури дългосрочна промяна в хранителните навици на всеки наш гост, която продължава далеч след престоя Ви при нас. Тук здравословната храна и удоволствието не се изключват взаимно. В зависимост от предпочитанията Ви за място за отдих ще можете да избирате между: Основен класически ресторант Катарино, Ресторант Механата, Лоби бар, Витамин Бар и Бар басейн. В тях Ви очакват над 60 вида собствено произведени продукти от свинско, телешко, агнешко месо, птици и дивеч, които са перфектна комбинация с нашата качествена селекция от пенливи вина по майсторски рецепти и домашно произведената бира Калугерица от светъл, черен и смесен малц.

Продуктите, които ще опитате през целия си престой в Катарино СПА хотел не съдържат добавени сгъстители, консерванти и овкусители, което ги прави напълно подходящи и за нашите малки гости и техните ежедневни хранителни нужди! 

Убедени сме, че храната задържи тялото и душата заедно. Убедете се и Вие и резервирайте своя презареждащ и релаксиращ престой сега.

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/