Катарино Спа Хотел предлага изтънчени зали за гала вечери, конференции, банкети, сватби за Вашите най-важни и специални събития!

 

Предлагаме Ви отлични условия за организиране на срещи и мероприятия допълващи се с традиционно гостоприемство, безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. Можете да се доверите на нашия специализиран екип от консултанти. Той е в услуга при разработването на цялостната концепция на планираната проява и съдейства за нейното безпрепятствено провеждане. Екипът е в основата на добрата организация и бързото обслужване на гостите при тяхното настаняване и изпращане, както и при реализиране на съпътстващата им програма.

 

На Ваше разположение са три конферентни зали с капацитет от 10 до 250 места в зависимост от типа подреждане на залата. Всички конферентни зали са елегантно обзаведени, модерно оборудвани и климатизирани. Необходимата конферентна техника е на разположение на организаторите за нуждите на мероприятията. Хотела има безплатен безжичен интернет, модерно техническо оборудване, както и богато разнообразие от изкусителни менюта за Вашето безупречно мероприятие.

 

Хотелът предлага консиерж услуги - уговаряне на трансфер или транспорт до летище, помощ при избор и планиране на дейност, резервиране на билет за събитие, или каквато и да е друга информация.

Бална зала Катарино

Банкетната зала е разположена срещу главния вход на хотела, има капацитет от 250 седящи места.

Големина и начини на подреждане:

Театър – 250 гости
Заседателна зала - 120 гости
Класна стая - 130 гости
Банкет - 120 гости

Виж схема

Конферентна зала Рила

Зала Рила е с капацитет 110 места при подредба киносалон, предлага възможност за подредба по Ваше желание.

Големина и начини на подреждане:

Театър – 110 гости
Заседателна зала - 40 гости
Класна стая - 60 гости
Банкет -60 гости

Виж схема

Конферентна зала Пирин

Зала Пирин е с капацитет 60 места при подредба киносалон, може да се аранжира по Ваше изискване.

Големина и начини на подреждане:

Театър – 60 гости
Заседателна зала - 30 гости
Класна стая - 40 гости
Банкет - 40 гости

Виж схема