Изберете страница

Катарино СПА хотел – Върховни номинации в The 2023 World Luxury Hotel Awards

авг. 11, 2023Блог

Всички пътища водят към великолепния свят на Катарино СПА хотел, където луксът, екологичната отговорност и планинският уют се преплитат в едно незабравимо изживяване.

Наскоро съобщението за номинацията на хотела в три престижни категории на наградите The 2023 World Luxury Hotel Awards разпали въображението на всички нас, които имаме честта да бъдем част от екипа на това вълшебно място. Изключително сме развълнувани, затова и отправяме своята молба към вас да подкрепите хотела, като гласувате за нас в следните категории:

 

Luxury Concept Hotel – Надминаваме очакванията ви

Хотел Катарино СПА е място, където се срещат иновациите и изискаността. Неговият уникален дизайн и архитектурни решения създават вълшебна атмосфера, която съчетава съвременни тенденции с традиционни елементи. Отличаващият се стил и изисканост на хотела го правят достоен представител за наградата „Luxury Concept Hotel“. Той ни предизвиква да помислим извън рамките на стандартното и да се потопим в изключителността на лукса в нова и уникална перспектива.

Luxury Eco Hotel – Природна хармония

Поемането на отговорността на Катарино СПА хотел към опазването на околната среда е вдъхновяващ. С иновативни екологични практики и устойчиви подходи, хотелът съчетава лукса с еко ангажираността. Той представлява идеален пример за това как едно място може да бъде пазител на природата и в същото време да предоставя невероятно изживяване на гостите си. Номинацията в категорията „Luxury Eco Hotel“ е признание за нашата постоянна борба за баланс между удоволствието и екологичната отговорност.

 

Luxury Mountain Hotel – Върховна прилика с природата

Катарино СПА хотел ни пренася в обаянието на планинската природа, където спокойствието и вдъхновението се сливат в едно. В този луксозен планински хотел, гостите имат възможността да се насладят на уникални гледки, СПА процедури, разнообразни спортни активности и изискани гурме изкушения. Вдъхновението, което ни придава планината, е вградено във всяко едно пространство на хотела. Номинацията в категорията „Luxury Mountain Hotel“ е отражение на ангажимента на хотела да предоставя най-доброто вдъхновение и релакс на своите гости.

Гласувайте за нас тук и ни помогнете да достигнем върха на лукса! Сега, повече от всякога, се нуждаем от вашата подкрепа. Гласувайте за Катарино СПА хотел за наградите The 2023 World Luxury Hotel Awards и ни помогнете да постигнем признание за нашия ангажимент, усилия и страст. Вашият глас е важен и ни помага да продължим да създаваме незабравими моменти за нашите гости.

 

Не забравяйте, че с вашата подкрепа можем да се издигнем най-високо и да достигнем върха на лукса и комфорта в света на хотелиерството. Благодарим ви, че ни подкрепяте и за споделянето на нашата страст и ценности.

 

Заедно постигаме върхове!

 

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/