HotelsCombined избра Катарино СПА Хотел Катарино като един от най-добрите хотели в България

HotelsCombined избра Катарино СПА Хотел Катарино като един от най-добрите хотели в България

HotelsCombined, собственост на KAYAK, избра Катарино СПА Хотел и му връчи престижната си официална годишна награда за отлични постижения. Този подбор идва след обширни проучвания и данни от милиони отзиви на гости за широк спектър от места за настаняване в България.

Катарино СПА Хотел получва постоянно висок рейтинг на удовлетвореност от гостите и експертите в туристическата индустрия.

В момента, Katarino Spa Hotel се присъединява към елитна група хотели по целия свят, които са удостоени с признанието за съвършенство HotelsCombined. Тази ексклузивна колекция от хотели с висока оценка е избрана, използвайки строг набор от критерии като качество и последователност на отзивите, отсъствие на повтарящи се или нерешени проблеми с клиентите, популярност на имота и разбира се, общия резултат.

"Радваме се, че работим с най-добрите хотели в България. Катарино СПА Хотел доказа своето място сред тях с тази награда и ангажимента си да предоставя висококачествени услуги на всички гости", каза Мелинда Балаз, мениджър на програмата за хотелски награди в HotelsCombined.

"С HotelsCombined 30 милиона души намират най-добрите хотелски оферти, достъпни онлайн всеки месец. Наградата HotelsCombined Recognition of Excellence Award улеснява още повече пътуващите в намирането на най-добрите хотели за обслужване на клиенти и гарантира най-добрата стойност за парите си."

За повече подробности посетете: https://www.hotelscombined.com

hotelcombined

https://www.livechatalternative.com/