Изберете страница

Вкусът на майсторството – Занаятчийска бира Калугерица

юли 7, 2023Блог

Докато прекарвате времето си в изключителната атмосфера и комфорта на Катарино СПА хотел, има едно нещо, което не можете да пропуснете – вкусът на майсторството, който се крие във всяка една глътка от нашата занаятчийска бира „Калугерица“. Това пиво е създадено с изключителна грижа и внимание към всеки детайл от процеса на производство, а резултатът е невероятен вкус и наслада за вашите сетива.

 

В бутиковата пивоварна на Комплекс Катарино се ражда истинско пивно изкушение – „Калугерица“. Тя е налична в различни варианти, включително Светла, Тъмна, Червена Лагер бира и Вайс, а за летните месеци може да се насладите и на специалната ни напитка Сайдер. Всяка от тези разновидности е създадена по уникална рецепта и с помощта на класическа технология и модерно оборудване.

 

„Калугерица“ се отличава със своя жив, непастьоризиран и нефилтриран характер. Тя е естествено газирана и не съдържа изкуствени добавки или ензими. За производството на това изкушение се използват четири вида малц и три вида хмел, внесени от Германия. Това допринася за уникалния вкус и аромат на бирата, които ще ви очароват.

 

Опитвайки „Калугерица“ ще се потопите в нейната фина газировка и бяла пяна. Вкусът на малца предава на пивото плътност и ви напомня за мекотата на прясно изпечения пълнозърнест хляб, докато наситения аромат на хмела, със своя сорт Hallertauer, ви носи истинска наслада. Процесът на отлежаване при ниски температури и контролираният период на зреене в продължение на 21 дни допълнително усъвършенства вкусовите качества на „Калугерица“.

Трябва да отбележим, че тази занаятчийска бира не е просто напитка – тя е истинско изкуство, което ще ви потопи в света на високото качество и безупречния вкус. В Катарино СПА хотел имате възможността да се насладите на това майсторство и да откриете вкусове, които просто няма как да бъдат описани с думи.

 

Така че, ако сте ценител на пивото или просто търсите нещо уникално и изискано по време на престоя си в Катарино СПА хотел, непременно опитайте занаятчийската ни бира „Калугерица“. Вкусът на майсторството, който ще откриете в тази бутикова бира, ще ви отведе на пътешествие из света на удоволствието и насладата. Нека вкусът на „Калугерица“ ви завладее и създаде незабравими спомени от вашето СПА изживяване при нас.

Внимателно подбраните съставки, уникалната рецепта и прецизното изпълнение правят „Калугерица“ истинска звезда сред любителите на хубавата бира. Всяка глътка е едно приключение, което разкрива богатството на вкусовете и усещанията. Неотразимият аромат, деликатната пяна и плътният вкус на „Калугерица“ ще ви накарат да искате още и още.

Открийте и се насладете на майсторството, което се крие във всяка бутилка „Калугерица“ в Катарино СПА хотел.

 

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/