Изберете страница

Ресторантът на Катарино СПА хотел: Насладете се на вкусни млечни и месни еко продукти, собствено производство

юни 23, 2023Блог

В Катарино СПА хотел сме изключително ангажирани към здравословното и екологично хранене. Отдаваме значение на произхода на храната, която предлагаме на нашите гости, и затова сме изградили собствена ферма и мандра, които осигуряват вкусни и качествени млечни и месни еко продукти.

Една от ключовите ни ценности е екологичното отглеждане на животни. В нашата ферма, със стриктно спазване на екологичните стандарти, се грижим за благосъстоянието на животните, които отглеждаме. Това, което ни прави предпочитани и различни от останалите ферми, са специалните породи животни – крави, овце и кози. Те имат постоянен достъп до открити площи, където могат да се движат свободно и да се хранят с естествени храни. Важно е да отбележим, че не използваме антибиотици или хормони за растеж при отглеждането на нашите животни. Това не само гарантира високо качество на месото и млечните продукти, но и помага за запазване на биоразнообразието на околната среда.

В ресторанта на Катарино СПА хотел, нашите гости могат да се насладят на разнообразие от свежи млечни продукти, които се произвеждат от висококачествено мляко, получено от нашата ферма. Всички млечни продукти, които предлагаме на гостите на Катарино СПА Хотел, от сирена до кашкавал и масло, се произвеждат в нашата мандра с много внимание и високи стандарти на качество. 

Всяко сирене – независимо дали е краве, овче или козе, се произвежда с използване на свежо прясно мляко от нашите отгледани с грижа и специално селектирани породи животни. В процеса на производство не се добавят сгъстители, консерванти или овкусители. Това осигурява, че сиренето запазва натуралния си вкус и качество, същевременно бъдейки безопасно и полезно за консумация.

 

Също така, нашето кисело мляко е истинско удоволствие за сетивата. То е приготвено само от пълномаслено мляко, получено от грижливо отглеждани и специално селектирани породи животни. В процеса на производство не се добавят овкусители, нишестета, консерванти или каквито и да е други добавки, които могат да влияят върху вашето здраве. Това гарантира, че киселото мляко запазва натуралния си вкус, осигурявайки ви приятна и здравословна храна.

Но не само млечните продукти са нашата гордост. В ресторанта предлагаме и вкусни месни ястия. Нашите гости могат да се насладят на над 60 вида продукти собствено производство от свинско, телешко, агнешко месо, птици и дивеч. Всички тези продукти са натурални, без добавки и консерванти, което гарантира отличен вкус и високо качество.

Собственото ни производство на млечни и месни продукти не само гарантира високо качество и свежест, но и подкрепя устойчивото земеделие и животновъдство. Ние прилагаме еко методи и етично отглеждане на животните, които помагат за опазване на околната среда и поддържане на екологична баланс. Вярваме, че това е начинът да подкрепим устойчивото развитие на планинските райони и да осигурим качествена и здравословна храна за нашите гости.

В ресторанта на Катарино СПА хотел ви очакват вкусни и здравословни ястия, приготвени с млечни и месни еко продукти от нашата ферма и мандра. Предлагаме ви едно уникално изживяване на наслада с храната, което съчетава вкуса и ползите за сме ви приготвили от закуската до вечерята!

Получи първи следващата оферта от СПА хотел Катарино

Гарантирано най-добра цена

Best price guaranteed

https://www.livechatalternative.com/